Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 10 EUR (10%)
Donate to support this site...

Results 1 to 3 of 3
 1. #1
  Junior Member Teacher
  RDI - Board Default Avatar

  Join Date
  Dec 2007
  Posts
  158
  Posts Thanks / Likes

  Default DigiSport ia din felia GSP TV

  http://www.prosport.ro/sport-life/sp...gsp-tv-4621061

  Digisport va emite de la jumătatea lunii iulie. Partea bună este că noul post de profil va fi vizionat în pachetul de bază, deci fără să necesite costuri suplimentare. Partea rea, la el va avea acces acelaşi public ca şi până acum. Cel abonat la RCS&RDS, operator cu o acoperire de 40 la sută din teritoriul României.

  Liga Profesionistă de Fotbal a stabilit programul turului Ligii 1, iar odată cu acesta s-a conturat şi modul în care vor fi împărţite transmisiile tv în sezonul 2009-2010. Dacă prima opţiune va rămâne în continuare la Antena 1, celelalte transmisii din etapă vor fi împărţite între GSP TV şi Digisport, cele două canale de sport urmând să coexiste pe aceeaşi platformă, cea a RCS&RDS. „Noi vom transmite opţiunile 3, 4 şi 6, iar GSP TV, opţiunile 2, 5 şi 7. Ar mai fi opţiunile 8 şi 9, care probabil că nu vor fi transmise de nimeni, pentru că, prin contract, suntem obligaţi să dăm minimim şapte meciuri pe etapă”, a declarat Teo Avrămescu, directorul departamentului Sport de la Digisport.
  Fotbal, tenis, handbal şi Ujpest – Steaua

  Digisport va intra puternic pe piaţa de profil dând o lovitură grea tocmai GSP TV, cu care împarte acelaşi public. Pe lângă Liga I, puiul RCS va mai transmiste campionatele de fotbal din Spania (5 meciuri pe etapă şi rezumate) şi Germania (3 meciuri şi rezumate), Campionatul Mondial de Motociclism, turnee de tenis şi Ligile Naţionale de handbal, masculin şi feminin, plus meciurile de acasă ale naţionalelor de handbal. „Nu ne axăm doar pe fotbal. Vrem să dovedim că avem o paletă echilibrată”, a punctat Avrămescu. De asemenea, surse din piaţă susţin că Digisport va transmite şi meciul din Ungaria, Ujpest – Steaua, din Europa League.

  100.000 de euro ar fi costat achiziţionarea drepturilor de transmisie ale meciului Ujpest - Steaua
  Cum se împart opţiunile
  Opţiunea 1: Antena 1
  Opţiunea 2: GSP
  Opţiunea 3: Digisport
  Opţiunea 4: Digisport
  Opţiunea 5: GSP
  Opţiunea 6: Digisport
  Opţiunea 7: GSP TV
  Opţiunea 8: -
  Opţiunea 9: -
  Se bat pe 100.000 de telespectatori

  Apariţia Digisport face şi mai acerbă lupta pe piaţa canalelor de sport din România, una deja supraaglomerată.

  Microbiştii din România au acum la dispoziţie nu mai puţin de zece posturi sportive, fiecare cu oferta lui. Ce face atât de atractivă prezenţa pe această piaţă? „Consumatorul de sport este şi consumatorul ideal al multor advertiseri. Este adult, educat, cu putere financiară. Se atinge exacte publicul ţintă vizat şi se oferă o bună vizibilitate, deoarece în cadrul posturilor de televiziune tematice nu există o atât de mare aglomerare de spoturi în calupurile publicitare ca la posturile TV mari, generaliste “, spune Marina Dumitraşcu, research executive la agenţia de media Brand Connection, pentru revista Capital.
  Conform acesteia, veniturile din publicitate nu sunt de neglijat, însă există potenţial şi mai mare. În 2007, posturile sportive din România au atras aproape 1 milion de euro, venituri nete. „Caimacul” l-a luat Sport.ro, liderul autoritar pe piaţa canalelor de sport. În ce priveşte audienţa, media zilnică este de aproximativ 100.000 de telespectatori.

  632 de mii de telespectatori a fost audienţa maximă la GSP TV în 2009, vârf dat de penultima etapă din Liga I, când practic s-a decis titlul (31 mai 2009).

  73 de mii de telespectatori este media în prime time (all urban) a postului Sport.ro în 2009, lider detaşat în clasamentul de audienţă. În acelaşi interval orar, GSP TV a adunat o medie de 55.000 de telespectatori
  Last edited by dgtall; 7th July 2009 at 17:20.
  "Prefer sa incerc ceva greu si sa nu reusesc, decat sa incerc sa nu fac nimic si sa reusesc." Robert Schuller
 2. #2
  Senior Member Expert
  Join Date
  Aug 2004
  Location
  United States of Terra
  Posts
  1,091
  Posts Thanks / Likes

  Default Intrebarea e cu ce comentatori..vor porni..?..

  Pentru Moto GP cei mai indicati comentatori ar fi Antal Putinica si Vlad Haralambie..Pentru Bundesliga un nume ar putea fi Octavian Topa, un cunoscator al fotbalului german..Raman multe dileme in ce priveste calitatea comentatorilor cu care vor porni la drum, mai ales pentru Liga 1 si Primera Division..Simple observatii realiste, nimic altceva..
  http://www.youtube.com/watch?v=92QzUojy0bM / Richard Marx - Right Here Waiting. / ,,Cel care nu a escaladat un munte, nu cunoaste inaltimea..cerului !'' / Radio Jemne Melodie, Radio Country, Radio Istok Bor, Vlajna Radio, Radio Valea Moravei, Kiss Plus Radio, Radio Energy, Magic FM, Star FM. / ,,Iubirea este unicul sport care nu moare cand se stinge lumina, dimpotriva ...se intensifica!'' / ,,Daca ai sufletul mare, multi..ti-l calca in picioare... ! ''/ http://www.youtube.com/watch?v=LIgrLTZwjos / ENDLESS LOVE .. Mariah Carey & Luther Vandros / ,,Frumusetea sufletului se masoara-n calitatea faptelor nu in cantitatea ...vorbelor !'' / ,,Romania, nu e
  doar pamantul pe care pasim ci si cerul de deasupra noastra.'' / ,,Bunul Dumnezeu nu ne cere sa reusim ci vrea doar sa incercam din tot sufletul.'' Maica Tereza de Calcutta. / ,,Cand viata e blanda cu noi, nu trebuie sa ne intrebam...de ce...'' / http://www.jemnemelodie.sk/ / ,,Mergi inainte iar daca acel ceva sau cineva pe care-l cauti, nu exista inca fii convins(a) ca Bunul Dumnezeu il va crea intradins pentru a-ti rasplati indrazneala !'' / http://www.shoutcast.com/radio/Vlaska.

 3. #3
  Junior Member Teacher
  RDI - Board Default Avatar

  Join Date
  May 2009
  Posts
  217
  Posts Thanks / Likes

  Default sport.ro

  Ce se mai lauda unii...sport.ro pe o parte, gsptv pe cealalta.Noi avem de castigat.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •  
Back to Top