Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Alba Iulia
    Posts
    127
    Posts Thanks / Likes

    Default motor h-h + antena fixa

    am o antena cu motor si o antena fixa pe hellas 39e. pot sa le leg la acelasi receptor? si inca o problema pe antena cu motor h-h nu am semnal la 39e. dar am pe satelitii de langa atat la 42e cat si la 36.
    IpBox 91HD, 1 Dolce, optibox 7003 dvb-t, 2 x offset + motor H-H

  2. #2
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    bucuresti
    Posts
    2,482
    Posts Thanks / Likes

    Default

    da poti sa legi amandoua antene la un comutator diseq , receiverul trebuind sa stie protocolul diseq 1.0 , daca nu-ma insel

    comanda monturi h-h o faci separat printr-un pozitioner diseq 1.2 care are si telec.

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    256
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salut. Poti sa folosesti un comutator DiSEqC 1.0(2.0) cu doua intrari, pe intrarea 1 se pune antena cu motor H-H iar pe intrarea 2 antena fixa de pe Hellas Sat 2 39E . Pentru antena cu motor pe Hellas Sat incearca unul din transponderele Dolce 12729 sau 12688 V 30000 7/8 care au semnal puternic si sunt si programe FTA pe ele.

    Motorul se comanda normal.Eu folosesc de cativa ani o astfel de combinatie.
    Last edited by Dan70; 16th July 2009 at 20:02.

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Reghin, Mures
    Posts
    143
    Posts Thanks / Likes

    Default Salut

    Banuiesc ca ce te intereseaza este cum sa configurezi Diseq-ul.

    Uite cum am eu, pe un switch Globo 4/1

    LNB 0 - Diseq 1.2, AA - Pe asta este HH-ul
    LNB 1 - Diseq 1.0 AB - Hellas 39E
    LNB 2 - Diseq 1.0 BA - Astra 28.2 E

    Pentru a face setarile intri la lista de sateliti, aleg din lista Hellas 39 E si schimbi lnb-ul pe LNB1.Pe urma la pagina urmatoare setezi diseq-ul pentru el cum am zis mai sus, dai save si gata.


    Spor si bafta!
    Dm800SE,Opticum Dm3800, Inverto Black Ultra /0.9 Offset Fe, 1.2 TRIAX/Al

  5. #5
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    in oras
    Posts
    1,462
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by hateganradu View Post
    am o antena cu motor si o antena fixa pe hellas 39e. pot sa le leg la acelasi receptor? si inca o problema pe antena cu motor h-h nu am semnal la 39e. dar am pe satelitii de langa atat la 42e cat si la 36.
    cred ca antena h-h nu este reglata corect.trebuie sa identifici problema cu semnalul pe helasat.ai ceva in fata antenei pe directia satelitului?
    boy2good

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top