Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    Moderator Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    1,241
    Posts Thanks / Likes

    Default Kaon focussat se restarteaza

    Am cumparat acest tip de receptor, evident patchuit si initial se restarta dupa 45 minute.Am umblat in menu settings si am setat pe unlock si pe off codurile parentale si ale receiverului respectiv blocarea canalelor.Problema pe care o am este ca acum nu se mai restarteaza la 45 de minute si se restarteaza dupa 1 ora si jumatate.Poate cineva sa imi spuna daca este problema de soft sau este problema hardware?
    Mersi mult!

  2. #2
    Moderator Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    1,241
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Problema cred ca are legatura cu cardul conax pentru pachetul ProTv de pe sirius pe care il am in el.A mai avut cineva probleme similare?

  3. #3
    căutător pe gugăl Expert
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    No Man's Land
    Posts
    1,239
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by nickey4321 View Post
    Problema cred ca are legatura cu cardul conax pentru pachetul ProTv de pe sirius pe care il am in el.A mai avut cineva probleme similare?
    Da... cand aveam Kaonu de la focus patchuit cu card in el(focus sat).Daca ii scoti cartela nu are nici o problema...nu ai ce sa ii faci...sfatul meu cumpara alt receptor...
    Din această dilemă nu puteţi ieşi... Am zis!
    I.L. Caragiale - O scrisoare pierdută



  4. #4
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Tr. Severin
    Posts
    3,273
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by nickey4321 View Post
    ...cardul conax pentru pachetul ProTv .....
    este ,,la liber " sau numai pentru cablisti

  5. #5
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Jud. Satu Mare Romania
    Posts
    384
    Posts Thanks / Likes

    Thumbs up ?

    Quote Originally Posted by smv167 View Post
    este ,,la liber " sau numai pentru cablisti
    Si pe mine ma intereseaza!

  6. #6
    Moderator Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    1,241
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Intrebarea este retorica!

  7. #7
    Moderator Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    1,241
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Asa este, se pare ca are o problema cu cardurile conax.Poate cineva sa ma ajute cu o solutie?

  8. #8
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Timisoara
    Posts
    803
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Problema nu are legatura cu cardul, au existat un lot de receptoare care au venit cu un bug din fabrica, vreo 30000 de buc, cu un defect pe placa de baza, un smd in pus intr-un loc anume. Ulterior s-a constata aceasta problema si sa rezolvat la service. Este vorba de restartarea receptorului dupa un interval de timp aleatoric pana cand nu mai porneste doar cu oprirea alimentaii si conectare dinou la priza.
    TM-Ant. Kovosat 1.4M, LNB MTI 0.8dB, Echostar AD-3600-IP VIACCESS, FreeCAM 2-20, Season Interface, Digisat Pro, Satlook Micro+, etc.

  9. #9
    Moderator Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    1,241
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si unde as putea sa gasesc un service bun pentru ele?Pentru moment am revenit la softul original care parese se impaca de minune cu carduriel conax.

  10. #10
    căutător pe gugăl Expert
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    No Man's Land
    Posts
    1,239
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cand aveam Kaonu de la focus-asta pana l-am troznit cu un BL-er gresit (acu un an) - gasisen un proganel pt. Kaon care "citea" ce e prin el inclusiv softu si cartela!La softu original de la Focus i-mi vedea cartela Conax cas7 -iar la cele cu patch cartela mi-o vedea Conax cas5-. Asa ca nu cred ca a avut "bug din fabrica''- chestia cu restartatu e si la receptoarele mai noi "manarite". Imi pare rau ca am sters progranul si nici nu mai stiu cum ii zice- era bun pt. teste!
    Din această dilemă nu puteţi ieşi... Am zis!
    I.L. Caragiale - O scrisoare pierdută



 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top