Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Silver Member Expert
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    acasa
    Posts
    2,318
    Posts Thanks / Likes

    Default Realitatea fara sonor???

    O chestie curioasa nu am sonor pe realitatea de pe 39 est,pe dm 800. Pe alti sateliti merge ok.Folosesc gemini 4.30,ccam 2.0.11.Am dat rescanare dar degeaba, imagine ok, sonor nu.La voi e tot asa? Sa fie un bug de imagine sau ceva la tuner?

  2. #2
    Administrator Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2003
    Location
    localhost
    Posts
    9,791
    Posts Thanks / Likes

    Default

    las' ca e mai bine fara sonor
    MAGAZINE ONLINE LA CHEIE - DEMO - WWW.DIGICART.RO - Magazine online la cheie in 24 de ore, sisteme de plata integrate, module de curierat integrate.

  3. #3
    Silver Member Expert
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    acasa
    Posts
    2,318
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gelu_dh View Post
    O chestie curioasa nu am sonor pe realitatea de pe 39 est,pe dm 800. Pe alti sateliti merge ok.Folosesc gemini 4.30,ccam 2.0.11.Am dat rescanare dar degeaba, imagine ok, sonor nu.La voi e tot asa? Sa fie un bug de imagine sau ceva la tuner?
    Nu foloseste nimeni gemini 4.30 ca sa-mi dau seama daca este de la imagine sau de la tuner? Vad ca si pe Prima se aude sonorul cu intreruperi si ragusit !

  4. #4
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca pe alti sateliti merge, nu e clar ca receiverul tau e OK? Iar daca la tine e OK, de unde poate apare problema? Ghici!

  5. #5
    Senior Member Expert
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    1,273
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gelu_dh View Post
    Nu foloseste nimeni gemini 4.30 ca sa-mi dau seama daca este de la imagine sau de la tuner? Vad ca si pe Prima se aude sonorul cu intreruperi si ragusit !
    nu mai chinuii receptorul ca au ei probleme,si la mine e la fel.

  6. #6
    Silver Member Expert
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    acasa
    Posts
    2,318
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by mesteru222 View Post
    nu mai chinuii receptorul ca au ei probleme,si la mine e la fel.
    Multumesc mult,credeam ca e ceva cu receptorul bine ca e bine.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top