Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2005
    Posts
    251
    Posts Thanks / Likes

    Default unde gasesc s*ca2.cfg ?

    Acum ceva timp, am downloadat (dar nu mai stiu de unde ) un fisier cu numele s2_tables_Canal.zip, care contine s*ca2.cfg plus alte 4 fisiere cu extensia bin. Ideea e ca astea m-au ajutat sa vad mtv-urile de pe astra cu SS2-ul si progdvb. Intrebarea mea este... de unde pot lua o versiune actualizata a lor, ptr ca nu le regasesc in arhivele cu softcam-uri.

    Sunt nou in domeniu, sper ca n-am spus prea multe prostii. Multumesc.

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Prin Europa
    Posts
    156
    Posts Thanks / Likes

    Default

    http://dvb.lv:80/index.php?action=do...&directory=DVB Files&PHPSESSID=041f273fc58e40fbd46c5fc396a8a8e9

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2005
    Posts
    251
    Posts Thanks / Likes

    Default mai multe detalii

    Si imi poti explica si mie care-i ideea cu ele, ce contin si asa mai departe si daca trebuie actualizate permanent.

    Multumesc

  4. #4
    Moderator Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    BUZAU
    Posts
    6,106
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: mai multe detalii

    Quote Originally Posted by liviurosioara
    Si imi poti explica si mie care-i ideea cu ele, ce contin si asa mai departe si daca trebuie actualizate permanent.

    Multumesc
    nu e nevoie sa stii ce contin..le pui in folderul ProgDVB/Plugins/....si isi fac ele singure treaba...de modificat nu prea se modifica...vezi sa ai SoftCamul cu chei actualizate...faci o scanare si vezi tot ce se poate la ora actuala...
    Ofset-uri 1,6Al/1.6Fe/1,4Fe, 2&HH , SkyStar2;
    Optibox Spider HD
    HSS-7160NA (DigiTV)
    90E - 34,5V

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Prin Europa
    Posts
    156
    Posts Thanks / Likes

    Default

    daca trebuie actualizate permanent
    Pentru Seca2, Viaccess2, merge doar S2EMU, ce nu poate auto-update, ca Yankse.
    Pentru Seca, Nagra,etc (generatia cu 1), poti folosi Yankse.
    Pt. generatia cu 2, doar S2Emu.
    Update: daca ceva nu merge, sau vrei un daily check, mergi pe adresa:

    dvb.lv/index.php
    sau
    www.satnet.ch/file/index.php?type=all
    si uite-te la ce este cu softcam.key, axeaza-te pe tipul cu numele Hubi90, este serios si nu baga virusi in fisiere.

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2005
    Posts
    251
    Posts Thanks / Likes

    Default iar celelalte???

    Softcam downloadez la 1-2 zile de pe rdi pe pagina de upload. Totul merge fara probleme. Intrebarea mea ramane cu privire la acele fisiere *.bin si s*ca2.cfg fara de care de ex. nu merg mtv-urile de pe astra. Fisierele respective sunt din 11 septembrie si nu prea stiu unde sa caut versiuni mai noi.

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2005
    Posts
    251
    Posts Thanks / Likes

    Default completare...

    Cred ca acele fisiere sunt "hash tables", daca nu gresesc.

  8. #8
    Moderator Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    BUZAU
    Posts
    6,106
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: completare...

    Quote Originally Posted by liviurosioara
    Cred ca acele fisiere sunt "hash tables", daca nu gresesc.
    Fisierele astea "hash tables" nu se modifica foarte des....daca tot nu te descurci da mailul tau aici si iti trimit tot folderul meu Plugins din ProgDVB...
    Ofset-uri 1,6Al/1.6Fe/1,4Fe, 2&HH , SkyStar2;
    Optibox Spider HD
    HSS-7160NA (DigiTV)
    90E - 34,5V

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2005
    Posts
    251
    Posts Thanks / Likes

    Default mail

    Trimite pe [email protected]

    Daca cumva esti din Bucuresti, zi-mi cum iti intra pe ss2 11681H27500 de pe Hotbird. Eu cu 1.8 am 87%, mi se pare cam putin si nu stiu daca sa dau vina pe tuner sau pe reglarea nesatisfacatoare a antenei.

    Multumesc mult

  10. #10
    Moderator Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    BUZAU
    Posts
    6,106
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @liviurosioara
    ai mail!

    Sunt din Buzau...scrie sub yanq locatia

    Cat despre comparatia semnalului aceasta e relativa din mai multe motive:
    - locatii diferite;
    - echipamente diferite (eu am ce scrie in semnatura..ofset 1.6, Invacom, HH);
    - montura HH duce la o pierdere a semnalului de 3-7 %;
    - lungimea si calitate cablului...( spre exemplu la aceeasi lungime intre un Costec USA si Strong RG6U diferenta de semnal e de 3-5% in favoare Costecului);
    - drivere diferite...eu am 4.3.0 tu ai 4.3.2 si dupa cum spunea un alt user, noul driver indica cu pana la 15% mai mult la semnal...


    Iar daca vrei totusi comparatii alege niste frecvente bine stabilite nu Sateliti in general....pe 11681 mie imi indica 84%...
    Ofset-uri 1,6Al/1.6Fe/1,4Fe, 2&HH , SkyStar2;
    Optibox Spider HD
    HSS-7160NA (DigiTV)
    90E - 34,5V

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Unde gasesc Key-uri
    By Fantomas in forum Placi DVB
    Replies: 5
    Last Post: 4th July 2006, 21:37
  2. `unde gasesc in italia.....?
    By gogi in forum RDI - Satelit
    Replies: 0
    Last Post: 4th September 2005, 05:23

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top