Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 15 of 15
  1. #1
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    pe mapamond
    Posts
    4,171
    Posts Thanks / Likes

    Default Ciudatenie linie CCcam!

    Ciudatenie ca asta nu am mai intalnit! am facut un schimb cu un user de al nostru[serios] totul e ok! dar....la activarea liniei F nu imi aparea omul la client on,doar la server,dupa modificarea liniei F la mine in cfg sa reusit sa apara on dar...acum intervine ciudatenia! cand e on la client cand e off [ la server e on in permanenta] si chiar nu gasim amundoi solutia desi am incercat,de 2 zile ne chinuim sa gasim cauza si...degeaba,cand e on cand e off desi are serverul si dreamul on ceva idei/solutii? multumesc anticipat

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    413
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by spaniolul View Post
    dupa modificarea liniei F la mine in cfg sa reusit sa apara on
    Adik ce ai modificat la linia ta F ?
    Poate ai doua linii F cu acelasi user ?
    Sau el are doua linii cu acelasi user ?

  3. #3
    Membrana Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Tomis Nord
    Posts
    1,604
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Uite ce zice gelu_dh aici http://forum.paytv.ro/showthread.php...eboot+dreambox

    Este perfect adevarat. Patesc si eu la fel cu o pereche daca dau reboot.

    Deci evitati reboot.
    spersanutiiamulttimpsacitesticanuamsemnatura

  4. #4
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    pe mapamond
    Posts
    4,171
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ecokey View Post
    Adik ce ai modificat la linia ta F ?
    Poate ai doua linii F cu acelasi user ?
    Sau el are doua linii cu acelasi user ?
    La mine era vorba de spatiu intre F: si user,era mare,sa modificat si e ok apare on,eu in cfg nu am linii identice,asta am invatat prima data,posibil el sa aiba 2 linii asemanatoare,acum daca stau bine si ma gandesc...el apare on la intervale mari...deci concluzia ar fi ca intradevar exista 2 linii asemanatoare iar cand cade una devine cealalta activa,sper sa citeasca si el pe aici,ii trimit linkul,ms. mult ecokey

  5. #5
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    pe mapamond
    Posts
    4,171
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by pytonu View Post
    Uite ce zice gelu_dh aici http://forum.paytv.ro/showthread.php...eboot+dreambox

    Este perfect adevarat. Patesc si eu la fel cu o pereche daca dau reboot.

    Deci evitati reboot.
    Eu nu folosesc reboot nici daca ma pici cu ceara,iar ca imagine am geminii 460 iar restul liniilor merg beton

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    413
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da, tare argumentul lui gelu_dh in postul respectiv.

    Lauda Pli ca e o imagine F buna , pentru profesionisti ( de parca ar face programare c++ pe ea) dar trebuie sa dai 2-3 reboot-uri ca sa vada peer-ii cu ip dinamic.

    Lool. dai un reboot ... ia sa vad a a mai aparut vreunu online ? .. shit ... nu a aparut. .. mai dau un reboot si tot asa.
    Frateeeee

  7. #7
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Bucuresti
    Posts
    3,247
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Poate nu stie ala ce si cum
    Eu am pli si merge struna, iar daca vreau reboot, fac de cite ori vreau.

    Pacat ca nu merge movieplayer, la ultima versiune de pli, cu aia dinainte vedeam iso din PC.

  8. #8
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    pe mapamond
    Posts
    4,171
    Posts Thanks / Likes

    Default

    reebot e bine sa folosesti decat daca se blocheaza imaginea si faci un reboot general decupland receiverul de la tensiune,reboot din telecomanda facut nu este recomandat,indiferent de imagine! o imagine buna si stabila nu necesita reboot-ex;geminii!

  9. #9
    Unemployed Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    BeneluX
    Posts
    1,329
    Posts Thanks / Likes

    Default

    verifica liniile inca o data si la tine si la el, apoi verifica sa nu fie o linie pusa in 2 dreamboxuri in acelasi timp ( apartinand aceleiasi persoane bineinteles) s-a mai intamplat sa faca teste pe un dreambox apoi sa puna linia in server (un alt dreambox) in paralel cu primul box , de aici rezulta conectare si deconectare , apoi verifica toata lista din cfg sa nu fie useri identici. In ultima instanta refaceti liniile de la zero si scoateti restul userilor sa vedeti daca se mai intampla anomalia.
    baFTA
    un server câteva receivere si ceva pasiune...

  10. #10
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    pe mapamond
    Posts
    4,171
    Posts Thanks / Likes

    Default

    La mine sunt verificate liniile,majoritatea le am de peste 1an,iar cele noi le-am introdus dupa ce in prealabil am verificat a nu fi nici cea mai mica asemanare cu o alta de la mine din cfg,ramane sa vedem la partener cum e,din ce stiu el este pe forum seara iam trimis linkul cu acest thread si sper ca il va citi!

  11. #11
    Silver Member Expert
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    acasa
    Posts
    2,318
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ecokey View Post
    Da, tare argumentul lui gelu_dh in postul respectiv.

    Lauda Pli ca e o imagine F buna , pentru profesionisti ( de parca ar face programare c++ pe ea) dar trebuie sa dai 2-3 reboot-uri ca sa vada peer-ii cu ip dinamic.

    Lool. dai un reboot ... ia sa vad a a mai aparut vreunu online ? .. shit ... nu a aparut. .. mai dau un reboot si tot asa.
    Frateeeee
    Atunci aveam dm 500 si aveam pe pli firewal,deci asa se intampla cand ai firewal nu intra cei ce au alt ip cand dai reboot.Acu sant alte vremuri am dm 800 si gemini 430 care e cea mai ok pt mine img deci nu laud pli-ul @ecokey,deschide ochii si vezi cand e scris threadul respectiv...

  12. #12
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    pe mapamond
    Posts
    4,171
    Posts Thanks / Likes

    Default

    sa rezolvat! de vre-o 2 ore il vad on si la client probabil una din liniile de la el din cfg era asemanatoare...

  13. #13
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    vest
    Posts
    387
    Posts Thanks / Likes

    Default cccam

    Quote Originally Posted by spaniolul View Post
    sa rezolvat! de vre-o 2 ore il vad on si la client probabil una din liniile de la el din cfg era asemanatoare...
    da..sa rezolvat dar nu stiu cum .
    eu nu i-am facut nimik si acum te vad pt prima data online.
    am gemini pe dream 7000 .. si recunosc ca am dat reboot de cateva ori ... dar astazi deloc...
    ciudatenie este ca in ficare zi imi apar cate 4 -5 offline la client , toti dispar la aceeasi ora . nu sunt acceasi care dispar si apar zi de zi..
    ...acum am 4 care nu sunt online de 7 ore..
    dm 7000 ,digix2tv ,1.20 fe,montura polara, lnb quadro 0.1. 0.9fe hh. 30V-82E

  14. #14
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    pe mapamond
    Posts
    4,171
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am vazut ca folosesti CCcam 211,da jos din blue panel 2011 la fel pateam si eu cu CCcam 211,unii erau off fara motiv altii on,cu 2011 sa rezolvat problema,e posibil sa fie aceiasi cauza si la tine!

  15. #15
    Member Mentor
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Timisoara
    Posts
    756
    Posts Thanks / Likes

    Wink

    se mai intimpla asta si cind unu din peri are foarte multe lini in server , atunci se mai pierd la conectare asa am patit si eu , sau intra prea multe carduri in server , incearca sa mai reduci din carduri mai pune citeva lini pe 0:0:1 eu merg cu 1500-max 2000 de carduri in server

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top