Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 23
  1. #1
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Onesti
    Posts
    99
    Posts Thanks / Likes

    Default Antena -LNB DigiTV -cea mai buna conf.pana acum

    De aceasta data sa reusit sa se aleaga cea mai buna configuratie antena-LNB astfel incat sa se obtina min. 98% calitate pe toate TP-urile.
    Din acest moment consider ca orice discutie pe acest forum , privind slaba calitatea a semnalului ,este purtata de rauvoitori sau de instalatori de ocazie (RDS-RCS a pierdut cand a lasat la libera alegere instalarea de catre oricine pt. ca o instalare defectuoasa se intoarce impotriva lor;poate chiar ar trebui sa se mentioneze in contractul cu abonatul si sa se ia masuri impotriva acestora si chiar impotriva anumitilor instalatori autorizati care fac reglajele dupa ureche. )

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Maubeuge, FR
    Posts
    5,695
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ratoiule, ce patisi tata, te-ai angajat la RDS-RCS? Asteapta primele ploi si o sa vezi tu semnal la 98%.

  3. #3
    Moderator Expert
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    TIMISOARA
    Posts
    5,030
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ploi ca si ploi ...da gandestete ca antena aia nu o sa tina mult.... mai ales bratul deoarece lipseste ceva!
    Anume ...lipseste un dop de protectie la bratul de la anena ...cum este la antenele adevarate ! Eu cred ca nu o sa tina mai mult de un an ..sau un an jmate o antena din asta noua ca bratul care sustine LNB din cate am vazut eu este din otel si dupa cateva ploi o sa se adune apa in el acolo la cotitur si stiti ce urmeaza ..... OXIDARE si mai apoi in timp.... se indoaie si antena respectiva trebuie aruncata! Asta nu stiu clienti de la gigi tv!
    Asa ca dragi instalatori ar fi bine sa puneti ceva prezervativ acolo sa o "protejati" :P
    2.3m Paraclipse Hydro C & Ku,1,5m Gibertini, 1.15m Offset +Inverto KA+KU, Tbs6983, Vu solo 2,Tehnomate TM 5403HD M3

  4. #4
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Prahova
    Posts
    71
    Posts Thanks / Likes

    Default

    asa este au semnal maxim pe toate transporderele , dar nu oxidarea deformeaza bratul la antena ci inghetul , am vazut antene cu bratul mult mai gros in carne si a plesnit la ger din cauza apei din el

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Location
    BOZANTA MARE ----Latitude 52.1 N---Longitude 10.4 E
    Posts
    124
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by nrares
    Ratoiule, ce patisi tata, te-ai angajat la RDS-RCS? Asteapta primele ploi si o sa vezi tu semnal la 98%.
    Dragi Tovarasi si Prieteni ,cum am mai spus Digi are semnal si pe ploaie daca e reglata corect cratitza.Pt. unii experti de pe acest forum (stiu ei la cine ma refer) guckst du hier :
    http://www.intelsat.com/resources/co...oc=359&spot=s3
    dann hier
    http://www.thor-satellites.com/index...sel1=2&sel2=3&
    si dupa aia aici
    http://www.flysat.com/dish.php

    Acum judecati si voi nu e greu

    Deci chestia aia cu masuratorile din moldova mentionat pe un forum din sibiu nu pare deloc credibil.
    Eu daca sustin ceva dau si dovezi nu ca Pisti s-au ovex care se pare vorbesc asa sa nu faca nani.Scuze celor doi nu vreau sa-i jignesc dar asta-i adevarul.
    Humax 5100;D Box 1; HYUNDAI HSS-1120NA de la RCS+ 2x 0,3 db Invacom,Humax 0,5 db/2,Humax 0,5 db/4,+0,85 offset+DiSEqC 4/1.Astra,HotBird,Sirius,Intelsat 10-02.

  6. #6
    Keep believin` Expert
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    46.91°N 25.36°E
    Posts
    1,689
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Gitana
    Quote Originally Posted by nrares
    Ratoiule, ce patisi tata, te-ai angajat la RDS-RCS? Asteapta primele ploi si o sa vezi tu semnal la 98%.
    Dragi Tovarasi si Prieteni ,cum am mai spus Digi are semnal si pe ploaie daca e reglata corect cratitza.Pt. unii experti de pe acest forum (stiu ei la cine ma refer) guckst du hier :
    http://www.intelsat.com/resources/co...oc=359&spot=s3
    dann hier
    http://www.thor-satellites.com/index...sel1=2&sel2=3&
    si dupa aia aici
    http://www.flysat.com/dish.php

    Acum judecati si voi nu e greu

    Deci chestia aia cu masuratorile din moldova mentionat pe un forum din sibiu nu pare deloc credibil.
    Eu daca sustin ceva dau si dovezi nu ca Pisti s-au ovex care se pare vorbesc asa sa nu faca nani.Scuze celor doi nu vreau sa-i jignesc dar asta-i adevarul.
    @Gitana si restul, voi chiar nu ganditi inainte sa scrieti aici?
    S-a clarificat de zeci de ori ca problema nu este nici de la acoperirea Intelsatului si nici de la cratitzele noastre, problemele sunt de la upload si de la frecventa mare a TP2 (12723). De asta semnalul e cum e si fac figuri LNB-urile la frecvente mari.
    Probleme sunt cand ploua la Bucale nu la voi in sat!
    1.6 Offset Al, Invacom 0.3dB, VBOX 2 Moteck, DVB: Pinnacle PCTV-Sat, act. 18'' , 75°E <> 30°W , DM500s / Focus KSF100 / 2x DigiTV 1160NA / 1x Humax Digi-plus / 0.3dB Gold+0.8m Offset / BOOM TV

  7. #7
    Burtos Expert
    Join Date
    May 2004
    Location
    Gradinita de copii nr.21 grupa mica
    Posts
    2,961
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ratoiule nu stiu unde ai tu locatia prietene dar acum la Bucuresti cu Kitul oferit de GiGi nu prea poti sa receptionezi mare lucru

    Vorba fratelui Nrares te-au angazat sa faci propaganda,nu mai au vanzari de cand s-a introdus HBO si pe celelalte DTH Romanesti?

    Receptie buna iti doresc
    Modified Original Smart Cards N3!Pentru clone,pentru piraterie,orice fara bani

  8. #8
    Burtos Expert
    Join Date
    May 2004
    Location
    Gradinita de copii nr.21 grupa mica
    Posts
    2,961
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by piciul
    Ratoiule nu stiu unde ai tu locatia prietene dar acum la Bucuresti cu Kitul oferit de GiGi nu prea poti sa receptionezi mare lucru

    Vorba fratelui Nrares te-au angazat sa faci propaganda,nu mai au vanzari de cand s-a introdus HBO si pe celelalte DTH Romanesti?

    Receptie buna iti doresc
    Am uitat sa mentionez ca la Bucuresti ploua si poti sa faci o plimbare pe lac ratoiule!
    Modified Original Smart Cards N3!Pentru clone,pentru piraterie,orice fara bani

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Location
    BOZANTA MARE ----Latitude 52.1 N---Longitude 10.4 E
    Posts
    124
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by AirBoy
    Quote Originally Posted by Gitana
    Quote Originally Posted by nrares
    Ratoiule, ce patisi tata, te-ai angajat la RDS-RCS? Asteapta primele ploi si o sa vezi tu semnal la 98%.
    Dragi Tovarasi si Prieteni ,cum am mai spus Digi are semnal si pe ploaie daca e reglata corect cratitza.Pt. unii experti de pe acest forum (stiu ei la cine ma refer) guckst du hier :
    http://www.intelsat.com/resources/co...oc=359&spot=s3
    dann hier
    http://www.thor-satellites.com/index...sel1=2&sel2=3&
    si dupa aia aici
    http://www.flysat.com/dish.php

    Acum judecati si voi nu e greu

    Deci chestia aia cu masuratorile din moldova mentionat pe un forum din sibiu nu pare deloc credibil.
    Eu daca sustin ceva dau si dovezi nu ca Pisti s-au ovex care se pare vorbesc asa sa nu faca nani.Scuze celor doi nu vreau sa-i jignesc dar asta-i adevarul.
    @Gitana si restul, voi chiar nu ganditi inainte sa scrieti aici?
    S-a clarificat de zeci de ori ca problema nu este nici de la acoperirea Intelsatului si nici de la cratitzele noastre, problemele sunt de la upload si de la frecventa mare a TP2 (12723). De asta semnalul e cum e si fac figuri LNB-urile la frecvente mari.
    Probleme sunt cand ploua la Bucale nu la voi in sat!
    Da Airboy,dar aici au fost voci care sustineau ca ce alegere proasta a facut Digi cu Intelsat-ul.Deci aici este dovada ca cei de la Digi n-au fost nici mai Prosti nici mai Koldusi ca cei de la Pocus.
    Acum am clarificat si asta.Si cineva a dat un link aici (nu mai am chef sa rascolesc unde e)la un forum (intreba-l pe ovex ca el stie el a dat link-ul)unde se spune-a ca au fost de la Bucuresti si au facut niste teste si au masurat ca daca esti cu locatie pe undeva prin Moldova ti-ar trebui cratitza de 1,50 .Ei or acest lucru nu este adevarat din moment ce technik vazand i-ti ajunge o cratitza de 70 cm.
    in rest speculatii
    Acum spune piciul ca ploua la Bucuresti.Langa Hannover in Jermania nu plouadar e innorat .Eu am semnal de TP1 98% ,Tp 2 98-95% ,TP3 98% ,TP4 98%
    Deci eu nu mai stiu ce sa cred !
    Humax 5100;D Box 1; HYUNDAI HSS-1120NA de la RCS+ 2x 0,3 db Invacom,Humax 0,5 db/2,Humax 0,5 db/4,+0,85 offset+DiSEqC 4/1.Astra,HotBird,Sirius,Intelsat 10-02.

  10. #10
    Burtos Expert
    Join Date
    May 2004
    Location
    Gradinita de copii nr.21 grupa mica
    Posts
    2,961
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Gitana
    Quote Originally Posted by AirBoy
    Quote Originally Posted by Gitana
    Quote Originally Posted by nrares
    Ratoiule, ce patisi tata, te-ai angajat la RDS-RCS? Asteapta primele ploi si o sa vezi tu semnal la 98%.
    Dragi Tovarasi si Prieteni ,cum am mai spus Digi are semnal si pe ploaie daca e reglata corect cratitza.Pt. unii experti de pe acest forum (stiu ei la cine ma refer) guckst du hier :
    http://www.intelsat.com/resources/co...oc=359&spot=s3
    dann hier
    http://www.thor-satellites.com/index...sel1=2&sel2=3&
    si dupa aia aici
    http://www.flysat.com/dish.php

    Acum judecati si voi nu e greu

    Deci chestia aia cu masuratorile din moldova mentionat pe un forum din sibiu nu pare deloc credibil.
    Eu daca sustin ceva dau si dovezi nu ca Pisti s-au ovex care se pare vorbesc asa sa nu faca nani.Scuze celor doi nu vreau sa-i jignesc dar asta-i adevarul.
    @Gitana si restul, voi chiar nu ganditi inainte sa scrieti aici?
    S-a clarificat de zeci de ori ca problema nu este nici de la acoperirea Intelsatului si nici de la cratitzele noastre, problemele sunt de la upload si de la frecventa mare a TP2 (12723). De asta semnalul e cum e si fac figuri LNB-urile la frecvente mari.
    Probleme sunt cand ploua la Bucale nu la voi in sat!
    Da Airboy,dar aici au fost voci care sustineau ca ce alegere proasta a facut Digi cu Intelsat-ul.Deci aici este dovada ca cei de la Digi n-au fost nici mai Prosti nici mai Koldusi ca cei de la Pocus.
    Acum am clarificat si asta.Si cineva a dat un link aici (nu mai am chef sa rascolesc unde e)la un forum (intreba-l pe ovex ca el stie el a dat link-ul)unde se spune-a ca au fost de la Bucuresti si au facut niste teste si au masurat ca daca esti cu locatie pe undeva prin Moldova ti-ar trebui cratitza de 1,50 .Ei or acest lucru nu este adevarat din moment ce technik vazand i-ti ajunge o cratitza de 70 cm.
    in rest speculatii
    Acum spune piciul ca ploua la Bucuresti.Langa Hannover in Jermania nu plouadar e innorat .Eu am semnal de TP1 98% ,Tp 2 98-95% ,TP3 98% ,TP4 98%
    Deci eu nu mai stiu ce sa cred !

    Crede-ma frate ca nu am baut nici o bere astazi din cauza ploi
    Modified Original Smart Cards N3!Pentru clone,pentru piraterie,orice fara bani

  11. #11
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2004
    Location
    Romania
    Posts
    66
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Gitana
    Quote Originally Posted by nrares
    Ratoiule, ce patisi tata, te-ai angajat la RDS-RCS? Asteapta primele ploi si o sa vezi tu semnal la 98%.
    Dragi Tovarasi si Prieteni ,cum am mai spus Digi are semnal si pe ploaie daca e reglata corect cratitza.Pt. unii experti de pe acest forum (stiu ei la cine ma refer) guckst du hier :
    http://www.intelsat.com/resources/co...oc=359&spot=s3
    dann hier
    http://www.thor-satellites.com/index...sel1=2&sel2=3&
    si dupa aia aici
    http://www.flysat.com/dish.php

    Acum judecati si voi nu e greu

    Deci chestia aia cu masuratorile din moldova mentionat pe un forum din sibiu nu pare deloc credibil.
    Eu daca sustin ceva dau si dovezi nu ca Pisti s-au ovex care se pare vorbesc asa sa nu faca nani.Scuze celor doi nu vreau sa-i jignesc dar asta-i adevarul.
    Gitana!
    Sa vii tata in Moldova(la granita de pe Prut) si sa imi instalezi si mie o antena de la Digi care sa aiba 98% pe 12.723 ca iti dau ce vrei tu.
    Nu stiu cate kit-uri ai pus in Moldova dar eu am vreao 250 si nu am reusit la nici unul sa care sa aiba pe primele 2 frecvente 98%
    Singura combinatie care da 98& pe toate frecventele de la Digi e ANTENA DE 0.9(MIN) +LNC 0.3dB asa ca lasati vrajeala si veniti aici sa vedeti care e treaba ca nu e ca la BUCALE.
    Si mai zice si ala:
    Din acest moment consider ca orice discutie pe acest forum , privind slaba calitatea a semnalului ,este purtata de rauvoitori sau de instalatori de ocazie (RDS-RCS a pierdut cand a lasat la libera alegere instalarea de catre oricine pt. ca o instalare defectuoasa se intoarce impotriva lor;poate chiar ar trebui sa se mentioneze in contractul cu abonatul si sa se ia masuri impotriva acestora si chiar impotriva anumitilor instalatori autorizati care fac reglajele dupa ureche. )
    Pai alea sunt antene?DIn tabla de cutie de conserva?
    Vin-o in Molodova ca sa iti dea nea ION cu antena in cap cand nu ii merge si zice ca da bani degeaba si lasa vrajeala cu "sa se ia masuri impotriva acestora si chiar impotriva anumitilor instalatori autorizati care fac reglajele dupa ureche": :P :P ,stiu ca toti suntem meseriasi fata de lucrarea care o face altu.
    Asa ca in ce priveste semnalul DIGI va rog sa pastrati ideiile aste pt voi!
    Cu respect
    TanoNET

  12. #12
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Ro
    Posts
    304
    Posts Thanks / Likes

    Default antena GIGI

    Quote Originally Posted by valentyn0_sat
    Ploi ca si ploi ...da gandestete ca antena aia nu o sa tina mult.... mai ales bratul deoarece lipseste ceva!
    Anume ...lipseste un dop de protectie la bratul de la anena ...cum este la antenele adevarate ! Eu cred ca nu o sa tina mai mult de un an ..sau un an jmate o antena din asta noua ca bratul care sustine LNB din cate am vazut eu este din otel si dupa cateva ploi o sa se adune apa in el acolo la cotitur si stiti ce urmeaza ..... OXIDARE si mai apoi in timp.... se indoaie si antena respectiva trebuie aruncata! Asta nu stiu clienti de la gigi tv!
    Asa ca dragi instalatori ar fi bine sa puneti ceva prezervativ acolo sa o "protejati" :P
    Puneti mai instalatorul sa gaureasca bratul lnb-ului dedesubt, sa curga apa de ploaie din el si va fi garantata pe viata antena!

  13. #13
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Galati
    Posts
    223
    Posts Thanks / Likes

    Default

    In Moldova am instalat cca 150 buc si pot spune ca 98% pe primele Tp se obtine extrem de usor cu ultimele antele si LNB-uri.

  14. #14
    Senior Member Expert
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    stadion Steaua
    Posts
    1,471
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca reglez un Digi il fac cu un Humax,semnal 75-80 pe LNB-uri de 0,2 ,cind trec pe renumita scula Digi am 98%.Deci ,altceva nu stiie sa indice,probabil ca asa au fost programate,cind depasesc 50% sa arate 98%.Si asta nu o spun numai eu.

  15. #15
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Timisoara
    Posts
    803
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by valentyn0_sat
    Ploi ca si ploi ...da gandestete ca antena aia nu o sa tina mult.... mai ales bratul deoarece lipseste ceva!
    Anume ...lipseste un dop de protectie la bratul de la anena ...cum este la antenele adevarate ! Eu cred ca nu o sa tina mai mult de un an ..sau un an jmate o antena din asta noua ca bratul care sustine LNB din cate am vazut eu este din otel si dupa cateva ploi o sa se adune apa in el acolo la cotitur si stiti ce urmeaza ..... OXIDARE si mai apoi in timp.... se indoaie si antena respectiva trebuie aruncata! Asta nu stiu clienti de la gigi tv!
    Asa ca dragi instalatori ar fi bine sa puneti ceva prezervativ acolo sa o "protejati" :P
    Si cine te opreste sa-i tragi o gaura de evacuare a apei care se va strange acolo daca producatorul a uitat sa o faca sa poate avea degand sa puna un dop dar a facut economie.
    Oricum aceasta antena e net superioara in primul rand dpdv mecanic.
    TM-Ant. Kovosat 1.4M, LNB MTI 0.8dB, Echostar AD-3600-IP VIACCESS, FreeCAM 2-20, Season Interface, Digisat Pro, Satlook Micro+, etc.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Cumpar Busola cit mai buna ptr orientare antena
    By strongman1960 in forum Shop
    Replies: 8
    Last Post: 18th October 2006, 20:32
  2. Antena DVB-T buna si pentru canale UIF clasice
    By chris2pple in forum Terestrial & DVB-T
    Replies: 1
    Last Post: 23rd July 2006, 01:32
  3. Ce FTA-uri pot receptiona cu o antena DigiTV
    By Thraal in forum RDI - Satelit
    Replies: 29
    Last Post: 25th April 2006, 05:12
  4. Replies: 1
    Last Post: 29th December 2005, 10:06
  5. Cum pot vedea DIGITV cu o singura antena in doua camere?
    By BABANOVAC1980 in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 15
    Last Post: 21st March 2005, 12:00

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top