Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 20

Thread: focus moldova

  1. #1
    Senior Member Expert
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    1,272
    Posts Thanks / Likes

    Default focus moldova

    un prieten cu care am sckimb de linie cccam deschide programele moldovenesti de pe 1w ,cu toate ca am linia fara limitare la mine nu deschide.
    acestea imagini sunt facute de el.




  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    413
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cel mai probabil :
    Prietenul tau are linie de la cineva cu limita de reshare.
    Adik el primeste dar nu are voie sa dea mai departe.
    Deci el vede, dar tu nu poti lua de la el.

  3. #3
    Senior Member Expert
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    1,272
    Posts Thanks / Likes

    Default

    da,m-am gandit si eu la lucrul asta ,dar multi spuneau ca nu se pot vedea in share.

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    413
    Posts Thanks / Likes

    Default

    E posibil si asta.
    Dar prietenul tau de unde ia ?

    Era bun daca dadeai si un ecm info de a respectivul.

  5. #5
    Strajernic Expert
    Join Date
    May 2007
    Posts
    3,884
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Focus Moldova caut si eu dar e greu de gasit.....

  6. #6
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Romania
    Posts
    57
    Posts Thanks / Likes

    Default Salut

    am observat si eu acealsi lucru..am cativa peri care au linie de la mine si ei deschid canalele moldovenesti eu nu....si tocmai ca deschid de la mine....
    ...oare trebuie ceva configurat?

  7. #7
    Member Mentor
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Timisoara
    Posts
    756
    Posts Thanks / Likes

    Red face

    si eu asi vrea pachetu asta pe cccam dar am auzit ca nu merge in sharing ,si am o gramada de lini din estonia lituania letonia etc dar nu au nici una pachetul asta , deci cred ca nu merge in sharing

  8. #8
    Senior Member Expert
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    1,272
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by liviusco View Post
    si eu asi vrea pachetu asta pe cccam dar am auzit ca nu merge in sharing ,si am o gramada de lini din estonia lituania letonia etc dar nu au nici una pachetul asta , deci cred ca nu merge in sharing
    nu vezi si tu ca merge....ce vrei mai mult de atat ,am postat si imaginile ,o sa iau si cccam config de la el sa vad cum sta treaba.

  9. #9
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    pe mapamond
    Posts
    4,171
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by mesteru222 View Post
    nu vezi si tu ca merge....ce vrei mai mult de atat ,am postat si imaginile ,o sa iau si cccam config de la el sa vad cum sta treaba.
    Man relax,nu ai ce vedea in cfg-ul lui,doar in cfg-ul celui cei da lina poti observa ca linia este no reshare,deci vede strict cine o primeste.
    Ecokey a fost singurul care a banuit ceea ce se intampla cu acea linie; este no reshare!
    Din punctul meu de vedere il consider un user norocos pe cel ce are o astfel de linie!

  10. #10
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    1,388
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by spaniolul View Post
    Din punctul meu de vedere il consider un user norocos pe cel ce are o astfel de linie!
    Binenteles pentru cei de loc, vecini sau cu interes cultural pentru Moldova.
    Functionau cu cateva luni in urma si la mine in HOPS2. Am urmarit cca. 5 min proTv Chisinau. Difuzau acelasi program ca si pe ProTv. Pe celalalte erau reporataje si talk show din Rep. Moldova.
    Am sa setez in cccam.cfg no limit Hops pentru un scurt test si revin.

  11. #11
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Romania
    Posts
    57
    Posts Thanks / Likes

    Default Salut

    Quote Originally Posted by chris-walter View Post
    Binenteles pentru cei de loc, vecini sau cu interes cultural pentru Moldova.
    Functionau cu cateva luni in urma si la mine in HOPS2. Am urmarit cca. 5 min proTv Chisinau. Difuzau acelasi program ca si pe ProTv. Pe celalalte erau reporataje si talk show din Rep. Moldova.
    Am sa setez in cccam.cfg no limit Hops pentru un scurt test si revin.
    Acum mai poti deschide aceste programe? cum setezi in cccam.cfg no limit Hops?

  12. #12
    Senior Member Expert
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    1,272
    Posts Thanks / Likes

    Default


  13. #13
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Romania
    Posts
    57
    Posts Thanks / Likes

    Default salut

    ai modificat ceva in cccam.cfg sau in prio?
    Last edited by ecokey; 8th July 2009 at 17:19.

  14. #14
    Senior Member Expert
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    1,272
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nimic special configurat.

    lasat in dm doar cccam config,dar deschide foarte greu si nu mereu ,insa celui de la care am linia ii deschide mereu ,are si netul mai bun decat mine ,ecm-ul e foarte mare.am asteptat sa deschida si 10 minute.vroiam sa fiu sigur ca merge si la mine.el deschide in hop 2 si eu in 3.de la mine nu sa reusit sa se deschida mai departe.

  15. #15
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    413
    Posts Thanks / Likes

    Default

    E simplu.
    Amicul tau de la care iei , sa intrebe pe ala de la care ia el.
    Iar ala de la care ia el sa il intrebe chiar pe cel de la care decodeaza.
    Ce a facut si cum .... si problema se rezolva.
    asta daca cei 3 sunt dispusi sa dea informatiile.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top