Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 13 of 13
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Pe aici....
    Posts
    110
    Posts Thanks / Likes

    Thumbs up Problema CCcam !!!

    Cand dau pe un program care e codat scrie in colt acolo sus cu cine se deschide adica numele si nu se deschide desi am card de la el.

    Ce are si ce sa fac ?







    Multumesc Anticipat !

  2. #2
    P R I M E Mentor
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Timişoara
    Posts
    893
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pai incearca sa pui doar linia lui in cccam.cfg cu 0:0:1 in coada ,da restart la dream si mergi pe canalul din pachetul cu pricina.Daca nu deschide niciun canal inseamna ca acel card nu mai este activ ..

    Sau da un reboot al dreamboxului inainte sa faci ce ti-am zis mai sus..si vezi daca o ia.
    Offset 0.95m Aluminiu,Lnb 0.3dB,H-H Strong DM2100,DM 500S ,Dm 500HD

    Be the type of person that when your feet touch the floor in the morning the devil says, "Aww shit... they're up"








  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Pe aici....
    Posts
    110
    Posts Thanks / Likes

    Thumbs up

    Quote Originally Posted by optimus View Post
    Pai incearca sa pui doar linia lui in cccam.cfg cu 0:0:1 in coada ,da restart la dream si mergi pe canalul din pachetul cu pricina.Daca nu deschide niciun canal inseamna ca acel card nu mai este activ ..
    poi sunt mai multe programe care imi fac asa nu numai el

  4. #4
    P R I M E Mentor
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Timişoara
    Posts
    893
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by cocean View Post
    poi sunt mai multe programe care imi fac asa nu numai el
    Fii mai explicit:mai multe programe din cadrul aceluiasi pachet sau si din alte pachete

    Rulezi cumva si gbox pe acelasi server?
    Offset 0.95m Aluminiu,Lnb 0.3dB,H-H Strong DM2100,DM 500S ,Dm 500HD

    Be the type of person that when your feet touch the floor in the morning the devil says, "Aww shit... they're up"








  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Pe aici....
    Posts
    110
    Posts Thanks / Likes

    Thumbs up

    Quote Originally Posted by optimus View Post
    Fii mai explicit:mai multe programe din cadrul aceluiasi pachet sau si din alte pachete
    din mai multe pachete dar nu toate

  6. #6
    P R I M E Mentor
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Timişoara
    Posts
    893
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by cocean View Post
    din mai multe pachete dar nu toate
    Daca rulezi si gbox pe acelasi server asta ar fi buba.Ti-am zisa restart la dreambox si vezi ce se intampla.
    Offset 0.95m Aluminiu,Lnb 0.3dB,H-H Strong DM2100,DM 500S ,Dm 500HD

    Be the type of person that when your feet touch the floor in the morning the devil says, "Aww shit... they're up"








  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Pe aici....
    Posts
    110
    Posts Thanks / Likes

    Thumbs up

    Quote Originally Posted by optimus View Post
    Daca rulezi si gbox pe acelasi server asta ar fi buba.Ti-am zisa restart la dreambox si vezi ce se intampla.
    Am dat restart la Dreambox si aceeasi poveste.

    Trebuie neapart sa renunt la Gbox+CCcam ?

    Nu exista alta posibilitate ?

  8. #8
    P R I M E Mentor
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Timişoara
    Posts
    893
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by cocean View Post
    Am dat restart la Dreambox si aceeasi poveste.

    Trebuie neapart sa renunt la Gbox+CCcam ?

    Nu exista alta posibilitate ?
    Nu prea. Ori unul ori celalalt.Daca merg amandoua apar chestii din astea cand ti-e lumea mai draga..In plus faci trafic greu in gbox si risti sa-ti pierzi peerii.Asa ca ai de ales:Cccam/Gbox.

    Bafta.
    Offset 0.95m Aluminiu,Lnb 0.3dB,H-H Strong DM2100,DM 500S ,Dm 500HD

    Be the type of person that when your feet touch the floor in the morning the devil says, "Aww shit... they're up"








  9. #9
    Nepriceput in multe Expert
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    SIBIU
    Posts
    4,538
    Posts Thanks / Likes

    Default

    si eu am gbox+cccam si merge ok
    important e sa ai carduri din mai multe parti pt ca poate sa fie ocupat acel card

    poti incerca si fara gbox foarte simplu daca ai gemini : buton albastru+alegi doar CCCAM + buton verde si se restarteaza gbox+cccam si porneste la restart doar CCCAM

    si vezi care e diferenta
    45*49 N , 24* 8 E offset 180 cm Pozitioner Strong , Actuator 21' Strong

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Pe aici....
    Posts
    110
    Posts Thanks / Likes

    Thumbs up

    ok multumesc foarte mult pt pareri daca mai stiti si alta solutie va rog sa postati

  11. #11
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    3,358
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by cocean View Post
    ok multumesc foarte mult pt pareri daca mai stiti si alta solutie va rog sa postati
    iti mai cumperi o "conserva" pe una rulezi gbox pe cealalta cccam in acest fel ai impacat capra si varza !

  12. #12
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Pe aici....
    Posts
    110
    Posts Thanks / Likes

    Thumbs up

    GATA
    Problema era Gbox+CCcam.
    Cand am schimbat pe CCcam 2.0.11 pe care il am merge sooper cand il pun inapoi pe Gbox+CCcam , iar nu mai merge deci asta e problema.
    As dori sa mai caut sa vad ce pot face ca eu am niste linii bune si pe Gbox si nu as vrea sa le pierd.

  13. #13
    Member Mentor
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Timisoara
    Posts
    756
    Posts Thanks / Likes

    Wink

    nu prea merg amindoua bine impreuna trebue sa mai iti iei un aparat pentru gbox si merg amindoua bine separat, eu nu am probleme si am aproape 150 lini la fiecare

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top