Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 34

Thread: Viasat

  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2004
    Location
    Romania
    Posts
    473
    Posts Thanks / Likes

    Default Viasat

    Cine stie cu ce filtru sau Viewer se vede Viasat'ul pe Sirius si noaptea ?

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2002
    Location
    South & West, never East
    Posts
    258
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Este greu sa inteleaga cineva ce vrei sa afli.
    Incearca sa dai detalii.
    Ex: ce scule folosesti; care iti este locatia; ce anume din Viasat nu vezi noapte; ce interval orar consideri tu ca reprezinta "noaptea" etc.
    Sa auzim numai de bine!
    2 x 1,2m/offset+offset 0,85 si de 0,6m; ProLink/USB+SS2+SS2/USB; Strong 4400 cu Via+Irdeto1.06; Humax F1 FTA; 2 x Hyundai Digitv.
    TOTUL se plateste !

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2004
    Location
    Romania
    Posts
    473
    Posts Thanks / Likes

    Default

    auoleu, sa pare ca sint singurul ca buba asta- credeam ca-i ceva mai raspandit...

    deci, problema mea este:
    dupa 21.00 ( circa.) indiferent de vremea de afara sau de Viewerul folosit (Prog-MyTheather-Alt) se blocheaza imaginea ( nu stiu daca ma exprim corect-sacadeaza imaginea-merge frame cu frame-cam symptomul Kiosk'ului pe Prog cu Elecard) la orice program( ticket, tv1000 etc.) al providerului Viasat ( cred ca sint toate pe acelas transponder);
    -am semnal 25%-35% pe viasat
    - toate celelalte programme pe Sirius merg brici
    -nu am probleme cu nici un alt canal codat-vad tot ce sa poate vedea cu SS2 la momentul de fata-deci am ultimele versiuni de la toate
    -am incercat tote filtrele pe care am putut pune mina- nimic!
    -am positionat si repositionat disec'ul si am manevrit eu si ceva la antena si actuator-tot degeaba
    -locatia mea este la 10 kilometri SE de Timisoara
    ?

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2004
    Location
    Romania
    Posts
    473
    Posts Thanks / Likes

    Default @Don'Fanel

    am uitat:
    SS2 Rev. 2,3 (racita activ+pasiv), PIV 2,8 ( fara HT), 256MB RAM, Asus GF FX 5600 , Asus P4P8XSE ,disec+remote+actuator, oala e de 1,4m;
    cam atit,
    vreo idee unde am dat-o in bara?


    numai bine !

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2002
    Location
    South & West, never East
    Posts
    258
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu, cu ss2, nu am nici o problema indiferent de ora pe Sirius cu pachetul Viasat.
    Poate ar trebui sa incerci si cu alt driver. Merita sa incerci!
    Nu cred sa fie din filtrele grafice. Ar mai putea fi si de la o scadere de semnal
    la acest pachet dupa ora 21.00.(Eu constat o scadere drastica de semnal dupa ora 22.00 la cateva pachete de pe Thor si sunt cam in aceiasi zona)
    Bafta!
    Sa auzim numai de bine!
    2 x 1,2m/offset+offset 0,85 si de 0,6m; ProLink/USB+SS2+SS2/USB; Strong 4400 cu Via+Irdeto1.06; Humax F1 FTA; 2 x Hyundai Digitv.
    TOTUL se plateste !

  6. #6
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    3,552
    Posts Thanks / Likes

    Default

    seara scade semnalul si mumu. Nu e problema de soft, pune o antena mai mare.

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2004
    Location
    Romania
    Posts
    473
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ...am sa bat oala cu tigaia pina sa face cit casa

    mersi de idei, am sa incerc ambele propuneri @onyx -la urmatoarea pensie

    salutari din banat !

  8. #8
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    3,552
    Posts Thanks / Likes

    Default

    daca tot zici ca esti din Banat..VIASAT intra beton tot timpul cu parabola de 1.45m

  9. #9
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    3,552
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ..eu cu offset de 1.2m am probleme seara cu transponderele CINEMA1/TV10001/ZTV/TV1000Est...restul merg si seara. Cu 1.45 intra tot. Locatia: TIMISOARA.

  10. #10
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Timisoara
    Posts
    742
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pana unde tine banatul, onyx?
    eu cu parabola de 1,4m, 0,6 db in moldova-noua (cs) nu-mi intra mai nimic din viasat(ziua ceva posturi cu macroblocuri, iar noaptea pauza........sau liniste........)......
    merci......
    TV LCD TOSHIBA fullHD 82", DM800+1.4m offset MST-tabla cu 4 lnb+ toroidala cu 12 lnb =>>> acces 53est-5vest

  11. #11
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    3,552
    Posts Thanks / Likes

    Default

    kristi..deja ma enervezi. Nu sint eu de vina ca tie nu-ti intra. Tu chiar ai impresia ca eu aburesc lumea sau ce? Am 2 antene. Una parabola 1.45m cu LNB 0.6 dB si una 1.2m cu LNB 0.5 dB, am 2 receivere (HUMY8100 si Nokia 9500) si am avut SS2. Receptia este cum mai zis. Nu vreau sa ma mai repet. Regleaza-ti antena sau cumparati o scula mai klumea (SS2 are tuner foarte prost).

  12. #12
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    3,552
    Posts Thanks / Likes

    Default

    in momentul asta pe antena de 1.2 cu HUMY am semnal 62% calitate 76% pe TV1000 3 - merge si seara; 60% semnal 40% calitate pe TV1000 EST - nu intra si seara.

  13. #13
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Timisoara
    Posts
    742
    Posts Thanks / Likes

    Default

    uite astazi mi-am luat montura h-h si lnb invacom, am o tigaie in tm de 0,9m,maine ma trezesc de dimineata si-am sa deschid calc. pe viasat daca nu imi intra nici un canal............iti i-au antena ta ok?


    ps. am auzit ca se desfinteaza postul onyx.......pacat
    TV LCD TOSHIBA fullHD 82", DM800+1.4m offset MST-tabla cu 4 lnb+ toroidala cu 12 lnb =>>> acces 53est-5vest

  14. #14
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    3,552
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @kristi

    in momentul asta pe THOR

    KIOSK1 - semnal 60%, calitate 87%
    CANAL+ NOR - semnal 59%, calitate 65%
    DSC Science -semnal 61%, calitate 100%

    ..tot pe sculele de mai sus

  15. #15
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Romania-EVERYWHERE
    Posts
    555
    Posts Thanks / Likes

    Default

    servus!
    atest ca merg toate pe sirius 2,3 cu offset 1.1 ss2 si ss1 h-h stab...lnb06..
    OK TOT! CINE123..

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Viasat
    By Lalipuk in forum RDI - Satelit
    Replies: 1
    Last Post: 7th September 2006, 22:17
  2. Viasat Explorer
    By florinamf in forum RDI - Satelit
    Replies: 3
    Last Post: 25th May 2005, 23:25
  3. dragon 312 nds sky si viasat
    By rusudanion in forum RDI - Satelit
    Replies: 3
    Last Post: 16th May 2005, 17:35
  4. viasat NSAB Help Va rog
    By stefangyorgy in forum SD Receivers
    Replies: 1
    Last Post: 21st February 2005, 22:07

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top