Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 15 of 15
  1. #1
    zzzzzzzzzzzzz Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    rdi
    Posts
    4,384
    Posts Thanks / Likes

    Default

    confirm

    Hadu - CCCam DVB plugin - v Beta 0.102
    Changelog:
    ----------
    0.1.0.2:
    -correction concerning the internal CSA support (DVBViewer plugin). Don't use it unless absolutely necessary, especially for HD channels. Prefer the CSA.dll/FFDeCSA.dll (both of them) instead ,
    -bug fix for incorrect accepting of some certain kind of nodes.

    http://www.sendspace.com/file/bvj4zw

    usor de configurat

    [General]
    PluginActive=1
    KeyPath2=
    [Options]
    UsePSITables=1
    SurveyPMT=1
    UsePATforPMT=0
    DontUpdViewer=0
    UseDVBTime=1
    MaxECMPIDs=4
    MaxConnections=4
    LogMessages=1
    LogMessLevel=1
    [Specific]
    DVBViewerAPI=0
    DVBViewerAllAudio=1
    DVBViewerCSAStat=0
    [Device]
    MDRoot=0
    DescrCommand=
    XorEven=
    XorOdd=
    UseTT=0

    [Serv_Dreambox]
    Server=CCCam:tvsharing.tv:12000:0:ilie:maroc


  2. #2
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    1,139
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Confirm si eu, functioneaza (testat AltDVB) si e free.
    Va scapa de efortul cu virtual machine.

  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Romania
    Posts
    486
    Posts Thanks / Likes

    Question Ir''to

    cu local in dream la mine nu merge ir"to
    Antena 1.9 Al cu actuator.
    T90 -> 8 LNB Twin
    Restu',sincer, nu conteaza !
    http://img23.imageshack.us/img23/1909/myserverx.jpg
    OSCAM-ul va distruge SHARING-ul

  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Satu Mare
    Posts
    490
    Posts Thanks / Likes

    Default

    si e ok si pentru TvrHD16 est
    Antena TRIAX TDS88,SKyStar2 2.6D,Optibox,Strong Zapbox,Antena PrimeFocus 1.5AL de dat ...

  5. #5
    Ghost Man Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    RdVTR
    Posts
    1,137
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Yap merge TVR HD..
    Stiu ca nu stiu nimic..!
    The Show Must Go On

  6. #6
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    24
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Din ceva motiv mie in locul unde ar trebui sa apara serverul nu apare nimic.
    INI-ul e bun, e pus in acelasi director cu dll-ul
    Folosesc DVBDREAM.

  7. #7
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    1,139
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Merge Tvr HD pe prostia asta, dar pe dream nu..

  8. #8
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    bucuresti
    Posts
    2,482
    Posts Thanks / Likes

    Default

    mie imi functioneaza /decodeaza skyit pe dream , dar pe dvbviewer nu (decode fail)

  9. #9
    Ghost Man Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    RdVTR
    Posts
    1,137
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by trex_daemon View Post
    Din ceva motiv mie in locul unde ar trebui sa apara serverul nu apare nimic.
    INI-ul e bun, e pus in acelasi director cu dll-ul
    Folosesc DVBDREAM.

    Linia trebuie sa fie de forma:
    [Serv_1]
    Server=CCCam:demo.dyndns.tv:12000:0:gigel34:rdiboa rd1
    Stiu ca nu stiu nimic..!
    The Show Must Go On

  10. #10
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    14
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Folosesc ProgDvb si nu stiu cum trebuie sa il setez.
    Cum trebuie sa procedez cu legatura la internet , ip, etc.?
    Ce date introduc la linie?
    Ma intereseaza TVR HD
    Va rog sa ma ajutati !

    Multumesc!
    Last edited by beeboo; 3rd July 2009 at 17:44.

  11. #11
    zzzzzzzzzzzzz Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    rdi
    Posts
    4,384
    Posts Thanks / Likes

    Default

    parca cu versiunea asta porneste mai repede....

    http://www.skystar.org/comment.php?dlid=4177


    Changelog:
    ----------

    0.1.0.8:
    -the way to ignore/use an available node has changed: right-click now on the node to get the corresponding menu (currently limited to this feature only),
    -because of the tremendous number or disconnections/re-connections of some nodes for most of the CCCam servers (especially, but not only, those of version 2.0.11), the restart of the CAID selection process is no more always called. Unless no nodes have been found to decode the current channel; in this last case, the restart is still automatic. In some rare cases, you may have to ask manually to retry all the ECMs,
    -...... ECMs are now sent to the CCCam server(s) one at time only (though still currently a workaround),
    -a new modification into the CAID selection process, to increase the stability of the decoding process.


  12. #12
    Membrana Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Tomis Nord
    Posts
    1,603
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Foaaaarte interesant. MergeTVRHD si nu mai ma chinui cu cardul in phoenix .
    In CCcaminfoPhp din DM vad client cu versiune cccam 2.1.1 ....hmmm bun.
    Daca ar merge si client nu doar server....
    spersanutiiamulttimpsacitesticanuamsemnatura

  13. #13
    Membrana Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Tomis Nord
    Posts
    1,603
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si daca tot am un server linux in teste, i-am atasat cardul meu TVR si postez mai jos o linie de acces provizorie, doar pentru test, pentru ca o las doar pana maine dupa masa.

    Deci:

    Code:
    Server=CCCam:pythonu.no-ip.biz:16000:0:tvr1:tvr2
    Teava de Upload este 3MB

    Spor la verificari
    spersanutiiamulttimpsacitesticanuamsemnatura

  14. #14
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Hiden village
    Posts
    213
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cine imi explica si mie de ce imediat dupa conectare la un server ma arunca afara dupa ce primeste o keye si deschide canalul
    mi se intimpla la orice server pe care il pun.
    apropo a aparut deja Hadu - CCCam DVB plugin - v Beta 0.110

  15. #15
    zzzzzzzzzzzzz Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    rdi
    Posts
    4,384
    Posts Thanks / Likes

    Default

    -Version Beta 0.1.1.1 : July 11, 2009 Beta Test release.

    -bug fix for providers associated to emulators.

    Hadu-CCCamDVBplugin-vBeta0.111.zip


 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top