Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 9 of 9

Thread: Racire clona

  1. #1
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,497
    Posts Thanks / Likes

    Default Racire clona

    Sper sa nu fiu luat la misto de anti-clone. Vreau sa bag un cooler micut pe carcasa si sa il alimentez de la 12v de intrare. Asta va afecta cumva buna functionare a clonei sau a alimentatorului? Cei care au mai incercat sa imi spuna. Thanks!
    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

  2. #2
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,497
    Posts Thanks / Likes

    Default

    In sarcina normala are cam 11,94 v si cand atasez si coolerul scade la 11,72 v. Cred ca nu ia prea mult. Nu as vrea sa mai atasez si o alta sursa numai pentru cooler ca se vede urat.
    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Satu Mare
    Posts
    490
    Posts Thanks / Likes

    Default qqq

    Quote Originally Posted by skycleaner View Post
    In sarcina normala are cam 11,94 v si cand atasez si coolerul scade la 11,72 v. Cred ca nu ia prea mult. Nu as vrea sa mai atasez si o alta sursa numai pentru cooler ca se vede urat.
    daca reusesti ma interesaza si pe mine daca merge
    Antena TRIAX TDS88,SKyStar2 2.6D,Optibox,Strong Zapbox,Antena PrimeFocus 1.5AL de dat ...

  4. #4
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,497
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pana acum merge. Il las in teste si va zic. Poate fac cateva poze cu telefonul...
    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

  5. #5
    Member Mentor
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Brasov
    Posts
    950
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu am de 6 luni un cooler de procesor de PC pus in lateralul dreamului sa bata spre tuner...alimentat separat.

  6. #6
    Senior Member Expert
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Prahova
    Posts
    1,162
    Posts Thanks / Likes

    Default

    si eu am pus pe carcasa cooler de procesor si carcasa sta aproape rece .

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    321
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am un cooler prins de carcasa cu banda autoadeziva de un an de zile. In zilele calduroase (temp. peste 30 grd) pornesc ventilatorul de la un buton atasat. Se alimenteaza de la sursa si merge fara probleme.

  8. #8
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,497
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Scuze de calitate. Facute cu telefonul...



    Cred ca totusi o sa fac un ceareu sa-mi iau unul original. Clonele nu sunt prea reusite. Merge bine doar cu aceasta racire. Altfel face freeze pe imagine la cateva minute de functionare. Asta chiar daca am schimbat imagini la greu... De racit raceste super.
    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

  9. #9
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Acasa
    Posts
    158
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by skycleaner View Post
    Scuze de calitate. Facute cu telefonul...



    Cred ca totusi o sa fac un ceareu sa-mi iau unul original. Clonele nu sunt prea reusite. Merge bine doar cu aceasta racire. Altfel face freeze pe imagine la cateva minute de functionare. Asta chiar daca am schimbat imagini la greu... De racit raceste super.
    Schimba alimentatorul,e mai simplu.
    VU+ UNO,Dreambox 7020,,2*Dreambox 500s,Toroidala T90

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top