Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 17

Thread: Dream si AU?

  1. #1
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    60
    Posts Thanks / Likes

    Default Dream si AU?

    Se poate cumva sa faci la un Dm 500S sa faca AU la 1 grad W, exista ceva plugin? Momentam unde este dreamul nu este posibilitate de net, de accea va intreb, la search nu am gasit raspuns.
    Mersi.

  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Timis
    Posts
    363
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by missparker View Post
    Se poate cumva sa faci la un Dm 500S sa faca AU la 1 grad W, exista ceva plugin? Momentam unde este dreamul nu este posibilitate de net, de accea va intreb, la search nu am gasit raspuns.
    Mersi.
    Nu ai specificat ce card ai.
    Daca e pentru c***i ai nevoie de net.
    Daca e Focus sa ai setat in cccam.cfg asa.

    DEBUG : no
    NEWCAMD CONF :no
    DISABLE EMM : no
    EXTRA EMM LEVEL : no

    Antena sa fie pozitionata pe 1W si sa ai semnal, nu e nevoie de net pentru update la card.
    DM 8000, card Focus OSCAM,120 dish, H-H Strong,

  3. #3
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Brasov
    Posts
    671
    Posts Thanks / Likes

    Smile

    Quote Originally Posted by missparker View Post
    Se poate cumva sa faci la un Dm 500S sa faca AU la 1 grad W, exista ceva plugin? Momentam unde este dreamul nu este posibilitate de net, de accea va intreb, la search nu am gasit raspuns.
    Mersi.
    Eu cred ca se referea la varianta fara card!
    Da exista solutie si fara net.. cu abonament platit la zi!
    1x DM 800 HD 1x Dm 8000,Parabola 1,4 Al, Local Card: Hello HD,DiGi Hu,Upc Hu,Sky IT,Sky DE / All Full!

  4. #4
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,497
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mda... deja l-ati omorat pe om din fasa cu raspunsurile astea. Din cate stiu nu exista emu la dream care sa faca au. Exista doar acele plugins care daca ai net iti actualizeaza keyle. In rest... numai pace!
    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

  5. #5
    Moderator Expert
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    blowfish me....
    Posts
    2,474
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @missparker instaleaza-ti din dream ,din blue pannel , addons , cams , mgcamd sau scamd , apoi lasa cateva minute pe un canal din grila ta , gen tvr1....daca deschide iti merge....

  6. #6
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    aproape de tine...
    Posts
    909
    Posts Thanks / Likes

    Default A existat !

    Intr-adevar a existat un asemenea plugin, dar nu stiu daca mai functioneaza, trebuie doar testat.
    A fost facut public prin 2007, teoretic acuma nu functioneaza, n-am testat inca.

    Detalii aici:

    http://www.nabilosat.info/forum/showthread.php?t=39858


    Notă: Vizionarea programelor Pay TV fără un abonament valabil este ilegală
    Discuţiile purtate si fişierele disponibile aici sunt n scop experimental şi educaţional !

  7. #7
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    1,388
    Posts Thanks / Likes

    Default

    A functionat o perioada de timp relativ scurt pe dm si chinazariile de 2 lei inclusiv.
    Intre timp sau facut niste schimbari de algoritmi etc. No Au ...n2.
    Cei cu net folosesc hacks*tkeydownloaderv9b.
    Cei fara dau telefoane la amici / sms. Editeaza cu tuxboxcomander...
    Posesori de card nu au nevoie de net pentru AU, se efectueaza prin sat automat.
    Sfatul meu: Achizitioneazati un card, pentru ca in scurt timp se va termina si cu aceste telefoane...

  8. #8
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    725
    Posts Thanks / Likes

    Default

    De ce tot o dati pe cotite?
    Sunt totusi aparate (nu vreau sa le numesc eu) care la ora actuala fac AU n2 pe 1 west fara card. Credeti ca e asa greu de facut si dreamul ca sa mearga? Nu se doreste facut public, asta e!

  9. #9
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    60
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by bono View Post
    De ce tot o dati pe cotite?
    Sunt totusi aparate (nu vreau sa le numesc eu) care la ora actuala fac AU n2 pe 1 west fara card. Credeti ca e asa greu de facut si dreamul ca sa mearga? Nu se doreste facut public, asta e!
    Multumesc prieteni pentru sfaturi, special pentru adevarul scris de @BONO.

  10. #10
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Resita
    Posts
    239
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by bono View Post
    De ce tot o dati pe cotite?
    Sunt totusi aparate (nu vreau sa le numesc eu) care la ora actuala fac AU n2 pe 1 west fara card. Credeti ca e asa greu de facut si dreamul ca sa mearga? Nu se doreste facut public, asta e!
    Erau citeva aparate care faceau AU dar de cind au schimbat algoritmul de codare nu mai fac
    Resita,DM500s + HH Strong 2100 + offset 0.9 m

  11. #11
    Senior Member Expert
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    1,273
    Posts Thanks / Likes

    Default

    echosmart-ul din seria 7*1 face au ..................

  12. #12
    Gold Member Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    4,738
    Posts Thanks / Likes

    Talking Istoric...

    Fara net si fara prea multe cunostinte in ale Linux-ului, plugin-ul [DREAMBOX][PLUGIN] AU for Digital+ and TVCabo = serrabichos-1.0XY oferea, in era anterioara trecerii D+/ TV Cabo de la N2 la N3(mijlocul lui sep. '07 pina in mij. lui oct '07), o modalitate simpla de decodare. La avalasa de keys schimbate zilnic, @geeko(pe Satandream/ satellites.co.uk) a venit cu acest plugin, initial doar pt. Hispasat 30.0W.
    In premiera, rezolvarea a venit, pt. Astra 19.2E , de pe acest board, cu indicatii sugerate de @dinu_p...

    Era o vreme cind merita sa testezi si aveai satisfactii legate de "educational purpose"

    P.S. Am trecut la CS(la un an dupa ce eram posesor de DM), doar la sfirsitul erei N2 D+/ TV Kaka/ PW.
    Poate incepatorii nu ar strica sa exploreze in amanunt posibilitatile ce le ofera DM-ul: plugins/ scripts...

  13. #13
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Resita
    Posts
    239
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by mesteru222 View Post
    echosmart-ul din seria 7*1 face au ..................
    Cu ce soft ca am un prieten cu Echo 791 si la el nu face AU
    Resita,DM500s + HH Strong 2100 + offset 0.9 m

  14. #14
    Senior Member Expert
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    1,273
    Posts Thanks / Likes

  15. #15
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    aproape de tine...
    Posts
    909
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ai dreptate @mesteru222
    Intr-adevar sint receptoare care fac AU la key si acuma, nu inteleg de ce acel plugin nu se poate updata sa functioneze din nou.


    Notă: Vizionarea programelor Pay TV fără un abonament valabil este ilegală
    Discuţiile purtate si fişierele disponibile aici sunt n scop experimental şi educaţional !

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top