Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 10 EUR (10%)
Donate to support this site...

Results 1 to 2 of 2
 1. #1
  Silver Member Expert
  Join Date
  Jan 2008
  Location
  Oradea
  Posts
  2,539
  Posts Thanks / Likes

  Default Buzdugan, dator 90.000 de euro la Radio 21

  Daniel Buzdugan, vedeta Radio Zu, este obligat, în urma deciziei Curţii de Arbitraj Economic Internaţional de pe lângă Camera de Comerţ şi Industrie, să plătească fostului loc de muncă, Radio 21, 90.000 de euro. Motivul: a lipsit de la serviciu.

  Litigiul a pornit din momentul în care Buzdugan s-a mutat la Radio Zu, în vara anului trecut, părăsind Radio 21, cu care era încă sub contract. Reprezentanţii postului de radio l-au dat imediat în judecată şi, potrivit unor surse din media, aceştia au câştigat.

  Astfel, s-a demonstrat că acel contract era valabil şi că vedeta Buzdugan trebuie să plătească celor de la Radio 21 despăgubiri în valoare de 90.000 de euro, reprezentând orele în care a absentat de la locul de muncă. Sentinţa este definitivă şi obligatorie.

  „Confirmăm informaţia, dar nu comentăm decizia deocamdată“, a declarat ieri, pentru „Adevărul“, PR Manager Radio 21, Raluca Puiu.

  Plecarea lui Daniel Buzdugan, alături de Mihai Morar, a dus la destabilizarea pieţei radio din România. Astfel, Radio 21 a pierdut 220.000 de ascultători la nivel urban.

  Vedeta radio, care este cunoscută pentru realizarea farselor în cadrul matinalului, a declarat că nu comentează vestea, dar că avocaţii săi „ vor face probabil recurs“. (Adevărul)


 2. #2
  om fain' Expert
  Join Date
  Jan 2004
  Location
  Dublin
  Posts
  4,392
  Posts Thanks / Likes

  Smile

  Are motanul bani !

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •  
Back to Top