Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 36

Thread: Airtel

  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    264
    Posts Thanks / Likes

    Lightbulb Airtel


    Dear all,

    We need to disscuss for new topic . :P

    i want to know information for Airtel.

    can i get/watch this packet from yangon ?

    but before yesterday i tested from my dish 1.8 & yuri ku LNB, but i don't get any signal.

    So..
    let's we disscuss this..................
    I follow the worldwide rule "Sharing is Caring"

  2. #2
    Platinum member Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    21.95° N 97.06° E
    Posts
    6,263
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by heinlynn View Post
    Dear all,

    We need to disscuss for new topic . :P

    i want to know information for Airtel.

    can i get/watch this packet from yangon ?

    but before yesterday i tested from my dish 1.8 & yuri ku LNB, but i don't get any signal.

    So..
    let's we disscuss this..................

    Yes Definitely U can get with 1.8 m and it's original Lnb.U can use any Universal Lnb like Sharp , PBI , Reliance , etc...


    Thx.
    " 李俊明 Born To Help People "

    DM 500s , Pacific 3600 CI , Humax F2 Finder , Angel Box , My Dream Machine , Tatasky , KAON , Topfield 3030 , Yuri YR1Dap , Dynasat 7100 , F1 , Plus and II , Metabox II , 10 , Viva Vs 9000 , SkyBox II , X-Sat 430 , 420 , Bolt N2 , NewB , New Shine Ns 3000 , Victory V 889 , F1 Newshine , New Star , Innovia 3088 CA , Atom 7000 , PBI , Prosat , Dstv 3Q76 , GA 88a , Tatasky , Big Tv , Airtel .



  3. #3
    Member Mentor
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    RANGOON
    Posts
    889
    Posts Thanks / Likes

    Exclamation

    Quote Originally Posted by yan naing View Post
    Yes Definitely U can get with 1.8 m and it's original Lnb.U can use any Universal Lnb like Sharp , PBI , Reliance , etc...


    Thx.
    Yeah,bro you are right.We can get airtel signal in very easy in my region.Bro heinlynn,If u have airtel receiver u can get airtel signal in your dish.Connect lnb cable with stb & move your motor to west.u can get so easy.The signal quality is so good.
    Stop Using Plastic Bags!
    Using 5R to Protect Our Green Planet
    Reduce,Reuse,Recycle,Reject & Return


  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    264
    Posts Thanks / Likes

    Talking

    Airtel signal can get only this receiver ?

    pls, confirm for me. .
    I follow the worldwide rule "Sharing is Caring"

  5. #5
    Platinum member Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    21.95° N 97.06° E
    Posts
    6,263
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by heinlynn View Post
    Airtel signal can get only this receiver ?

    pls, confirm for me. .

    No , u can use any receiver to find that signal.
    " 李俊明 Born To Help People "

    DM 500s , Pacific 3600 CI , Humax F2 Finder , Angel Box , My Dream Machine , Tatasky , KAON , Topfield 3030 , Yuri YR1Dap , Dynasat 7100 , F1 , Plus and II , Metabox II , 10 , Viva Vs 9000 , SkyBox II , X-Sat 430 , 420 , Bolt N2 , NewB , New Shine Ns 3000 , Victory V 889 , F1 Newshine , New Star , Innovia 3088 CA , Atom 7000 , PBI , Prosat , Dstv 3Q76 , GA 88a , Tatasky , Big Tv , Airtel .



  6. #6
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    INDIA
    Posts
    210
    Posts Thanks / Likes

    Smile Airtel

    But Yan, it's in DVBS-2. How we can get DVBS-2 signal using ordinary DVB receiver ? It's impossible. Please clarify if I am Wrong.


    Last edited by anishpsla; 26th June 2009 at 08:31.

  7. #7
    Member Mentor
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    RANGOON
    Posts
    889
    Posts Thanks / Likes

    Exclamation

    Quote Originally Posted by anishpsla View Post
    But Yan, it's in DVBS-2. How we can get DVBS-2 signal using ordinary DVB receiver ? It's impossible. Please clarify if I am Wrong.



    Yeah bro yan,I have been test over with my dynasat but there is no signal & i also test with INNOVIA 3088 for blind scan but it also no signal for this tp.Please tell me which receiver to use to get this signal?
    Stop Using Plastic Bags!
    Using 5R to Protect Our Green Planet
    Reduce,Reuse,Recycle,Reject & Return


  8. #8
    Platinum member Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    21.95° N 97.06° E
    Posts
    6,263
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by anishpsla View Post
    But Yan, it's in DVBS-2. How we can get DVBS-2 signal using ordinary DVB receiver ? It's impossible. Please clarify if I am Wrong.

    Yes , dvb receiver can't get dvb s2 signals but I mean use this TP to find Airtel signal with any dvb receiver u don't need to bring Airtel nor DVB S2 stb.Bro. Ko Heinlinn want to know , airtel signal can get only with that M4 receiver.



    Freq : 11105
    S/R : 2900
    POL : H
    FEC : 3/4



    Good Luck.
    " 李俊明 Born To Help People "

    DM 500s , Pacific 3600 CI , Humax F2 Finder , Angel Box , My Dream Machine , Tatasky , KAON , Topfield 3030 , Yuri YR1Dap , Dynasat 7100 , F1 , Plus and II , Metabox II , 10 , Viva Vs 9000 , SkyBox II , X-Sat 430 , 420 , Bolt N2 , NewB , New Shine Ns 3000 , Victory V 889 , F1 Newshine , New Star , Innovia 3088 CA , Atom 7000 , PBI , Prosat , Dstv 3Q76 , GA 88a , Tatasky , Big Tv , Airtel .



  9. #9
    Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    140
    Posts Thanks / Likes

    Default re

    Quote Originally Posted by anishpsla View Post
    But Yan, it's in DVBS-2. How we can get DVBS-2 signal using ordinary DVB receiver ? It's impossible. Please clarify if I am Wrong.


    Yap Bro. Anish.. normally it cant get this version 2 signal
    but previous month I used to have this signal with ordinary !(I mean sometime..)

    Regards

  10. #10
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    264
    Posts Thanks / Likes

    Default

    woo, nice information..


    very nice.
    thank to Ko Yan Naing and other member.

    Hi ko Min Tun, How r u ? why r u so silent ? How abt ur job?
    I follow the worldwide rule "Sharing is Caring"

  11. #11
    Platinum member Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    21.95° N 97.06° E
    Posts
    6,263
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by sarkaboulhtoo View Post
    Yap Bro. Anish.. normally it cant get this version 2 signal
    but previous month I used to have this signal with ordinary !(I mean sometime..)

    Regards

    Hum ! i don't know what u mean "sometime" . I think it's Impossible .



    Thx.
    " 李俊明 Born To Help People "

    DM 500s , Pacific 3600 CI , Humax F2 Finder , Angel Box , My Dream Machine , Tatasky , KAON , Topfield 3030 , Yuri YR1Dap , Dynasat 7100 , F1 , Plus and II , Metabox II , 10 , Viva Vs 9000 , SkyBox II , X-Sat 430 , 420 , Bolt N2 , NewB , New Shine Ns 3000 , Victory V 889 , F1 Newshine , New Star , Innovia 3088 CA , Atom 7000 , PBI , Prosat , Dstv 3Q76 , GA 88a , Tatasky , Big Tv , Airtel .



  12. #12
    Member Mentor
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    RANGOON
    Posts
    889
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by heinlynn View Post
    woo, nice information..


    very nice.
    thank to Ko Yan Naing and other member.

    Hi ko Min Tun, How r u ? why r u so silent ? How abt ur job?


    Fine,Thx bro heinlynn.My job is not bad.
    Stop Using Plastic Bags!
    Using 5R to Protect Our Green Planet
    Reduce,Reuse,Recycle,Reject & Return


  13. #13
    Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    140
    Posts Thanks / Likes

    Default re

    Quote Originally Posted by yan naing View Post
    Hum ! i don't know what u mean "sometime" . I think it's Impossible .



    Thx.
    Br. Yan, I say it true.. last few months(estimate 2/3 months) I tested with anysee380 and I saw little signal.. but I can't show you screen shot. cause I didn't make photo shot...

    Regards
    Last edited by sarkaboulhtoo; 5th July 2009 at 05:13.

  14. #14
    Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    140
    Posts Thanks / Likes

    Default re

    Quote Originally Posted by mintun View Post
    Fine,Thx bro heinlynn.My job is not bad.
    Br. Min Tun ... if not bad ...
    pls... sent me/ko tun airtel fees & some cash...ok...
    pls .. contact to me and ko tun..

    Thankssss

  15. #15
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    34
    Posts Thanks / Likes

    Default Airtel channels


    Quote Originally Posted by sarkaboulhtoo View Post
    Yap Bro. Anish.. normally it cant get this version 2 signal
    but previous month I used to have this signal with ordinary !(I mean sometime..)

    Regards
    Dear all friends,
    what's movie or entertatiment can i see from this mpeg4 channels?

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top