Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 14 of 14
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2004
    Location
    Germany
    Posts
    159
    Posts Thanks / Likes

    Default Arena+cccam2.1.1

    stie cineva daca 2.1.1 deschide cardul Arena? La mine nu deschide. Dm800 +2.1.1. Vers 2.0.11 merge.

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    blowfish me....
    Posts
    2,473
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Levi View Post
    stie cineva daca 2.1.1 deschide cardul Arena? La mine nu deschide. Dm800 +2.1.1. Vers 2.0.11 merge.
    daca ai card de arena in share merge:P) daca nu sa nu te astepti de la premiere sau altele

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2004
    Location
    Germany
    Posts
    159
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca nu aveam card, nu intrebam...

  4. #4
    Moderator Expert
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    blowfish me....
    Posts
    2,473
    Posts Thanks / Likes

    Default

    d22 : 4 CW2-Arena Tv 19E | 8 CW2-Arena Tv 19E | c CW2-Arena Tv 19E | 10 CW2-Arena Tv 19E

    exista in share deci merge sub cccam.din cate am inteles este ca si cardul de premiere.doar ca are alta frecventa.(SMARTCARD CLOCK FREQUENCY: /dev/sci0 4800000)
    daca e betacrypt e ca aici...
    Ich habe in der CCcam config ein bischen was beigefügt.
    Mich interessiert dieser Eintrag :
    SMARTCARD CLOCK FREQUENCY: /dev/sci0 6800000

    daca nu iti merge incearca cu 2.09....

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2004
    Location
    Germany
    Posts
    159
    Posts Thanks / Likes

    Default

    merge cardul in share cu 2.0.11. Vroiam doar sa stiu daca merge cu 2.1.1. Unii zic ca da, altii ca nu. Mie de ex. , nu deschide de pe cardul meu cu 2.1.1. Sint necesare ceva setari?

  6. #6
    MICROCHIP Expert
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    2,885
    Posts Thanks / Likes

    Default

    dupa cum a spus @sinangel frecveta e cea care seteaza corect cardul, si vad ca nu ai spus ce norma de codare are cu cat frecveta e mai mare scade ecm dar riscul e mai mare daca frecveta e mai mica deschide mai intarziat dar cardul e mai sigur
    ....Nu e orfan cel fara tata si fara mama, ci cel fara invatatura......

    Possiamo perdonare un bambino che ha paura del buio.
    La vera tragedia della vita č quando gli uomini hanno paura della luce.


  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2004
    Location
    Germany
    Posts
    159
    Posts Thanks / Likes

    Default

    E codat in CW

  8. #8
    Moderator Expert
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    blowfish me....
    Posts
    2,473
    Posts Thanks / Likes

    Default

    avand in vedere ca iti merge cardul in cccam 2.0.11 m de ce nu ar merge si in 2.11?
    hai sa vorbim despre nimik....

  9. #9
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    1,388
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by sinangel View Post
    avand in vedere ca iti merge cardul in cccam 2.0.11 m de ce nu ar merge si in 2.11?
    hai sa vorbim despre nimik....
    Intradevar unele carduri nu merg pe E2 cu noua versiune cccam.

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2004
    Location
    Germany
    Posts
    159
    Posts Thanks / Likes

    Default

    sinangele... io ti-am mai zis...daca sti orice sfat e binevenit. Daca nu la ce te bagi, sa te afli in treaba?
    Nu sint eu profi ca unii de aici, dar ma descurc cit de cit si ce nu stiu intreb. Dar fa-mi o favoare. Cind mai pun si eu o intrebare nu te mai baga...

  11. #11
    Moderator Expert
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    blowfish me....
    Posts
    2,473
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu e vorba de profi , daca nu ai inteles pana acum , e vb ca pui intrebari sa te afli in treaba , pe bune , si apoi astepti sa vina un i-genius sa iti dea mura-n-gura.
    dupa ce ca ma chinui sa gasesc o modalitate , sa iti raspund , intreb oameni si caut pentru tine , imi vii cu raspunsuri ca de ce ma aflu in treaba , ma intreb asha putzin oare de ce ai intrebat in primul rand ? ca sa ne testezi pe noi sau cum? ce te asteptai sa zik da frate incearca e 100 % garantat merge de rupe? am 3 carduri acasa uite print screen? si sa iti fac paste la un cfg file?
    si printre altele oricum tzam dat solutia. apoi ca tu esti tare morcovist sa dai jos un cccam 2.11 si sa incerci asta e problema ta.(salveaza cccam.cfg e singurul care iti tre).
    @chris-walter o fi cum spui tu pe enigma 2 nu merg anumite carduri , desi nu am prea auzit pe nimeni sa se planga inca , cam toate cate is merg.

  12. #12
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2004
    Location
    Germany
    Posts
    159
    Posts Thanks / Likes

    Default

    tu nu pricepi ca am incercat dar cu 2.1.1 dar nu-mi deschide de pe cardul meu. deci vad arena dar nu de la mine. restul merg si ceilalti vad arena de la mine. nu mor...cu 2.0.11 merge. M-am gindit ca poate e o chestie de setare pe care nu o stiu. Nu mere no...
    oricum multumesc ca ai incercat sa fi de folos

  13. #13
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    26.12°E / 44.42°N
    Posts
    473
    Posts Thanks / Likes

    Lightbulb

    daca s-au mai calmat spiritele intre timp, da-mi voi sa-ti dau o sugestie:
    aceeasi problema am avut si eu cu cardul meu via atit cu versiunea 2.1.0, cit si cu 2.1.1, dar numai sub enigma˛, in dm800, altfel pe dm600 totul era neschimbat
    rezolvarea am gasit-o crescind putin frecventa cardului, printr-o instructiune SMARTCARD CLOCK FREQUENCY: /dev/sci0 xxxxxxx
    in cazul meu a functionat la 4550000, acum nu stiu cit de sensibil este cardul tau, dar cel putin la nivel teoretic nu ar trebui sa intimpini probleme

    succes!

  14. #14
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Wels
    Posts
    195
    Posts Thanks / Likes

    Thumbs up

    Quote Originally Posted by Levi View Post
    ...cu 2.0.11 merge. M-am gindit ca poate e o chestie de setare pe care nu o stiu. Nu mere no...
    oricum multumesc ca ai incercat sa fi de folos
    la setari am umblat si eu (am E2.) ..de le-am zapacit complet..din 25 carduri in reshare am ramas cu 5...deci ceva nu functz. bine la 2.1.1.!
    Dreambox 8000 , T90 < 8 Lnb >

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top