Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 10 EUR (10%)
Donate to support this site...

Results 1 to 2 of 2
 1. #1
  Administrator Expert
  Join Date
  Jul 2002
  Location
  Las Vegas
  Posts
  8,510
  Posts Thanks / Likes

  Default Setanta....si astia dau faliment?

  Setanta, televiziunea care a investit sute de milioane de euro în achizitionarea unora dintre cele mai importante programe sportive de pe piata britanica, este aproape de colaps, dupa ce contractul pe care îl avea cu Premier League a fost reziliat.
  Situatia nu îi afecteaza doar pe detinatorii de drepturi TV, ci si pe reprezentantii cluburilor si ai federatiei engleze de fotbal. Conducatorii Premier League cauta disperati un nou partener care sa poata asigura transmiterea jocurilor, dar este greu de crezut ca vreuna dintre oferte se va ridica la valoarea angajamentului pe care oficialii îl aveau cu Setanta, în valoare de aproximativ 450 de milioane de euro.
  Termenul-limita stabilit pentru plata unei transe de 11 milioane de euro a expirat vineri seara, astfel ca EPL a hotarît ca întelegerea sa fie rupta. Cele 46 de jocuri pe care furnizorii de programe în sistem "pay per view" trebuiau sa le transmita vor trebui preluate de un alt canal, negocierile cu partile interesate urmînd a fi începute în cel mai scurt timp.
  Nici macar propunerea miliardarului rus Leonard Blavatnik de preluare a 51% din actiunile Setanta nu a putut salva situatia, întoarsa dramatic în defavoarea postului irlandez. Cererea de prelungire a termenului-limita cu 72 de ore înaintata de catre directorii economici ai postului TV nu a fost aprobata de Premier League, care nu este singura competitie afectata de prabusirea colosului media. Mai multe echipe din prima liga scotiana se confrunta cu grave probleme financiare, Motherwell si Kilmarnock fiind aproape de faliment în urma pierderii veniturilor rezultate din încasarea drepturilor TV.
  Dupa ce am confiscat domeniul liga1.ro a venit randul ligii a doua : http://www.lpf2.ro


  http://www.liga1.ro/ cel mai tare site din lume dedicat fotbalului autohton.
  Vizitati-l si o sa primiti de la mine !

 2. #2
  Junior Member Teacher
  Join Date
  Jun 2007
  Location
  26.12°E / 44.42°N
  Posts
  473
  Posts Thanks / Likes

  Default

  ... si reactiile nu au intirziat sa apara
  inca o veste legata de cea de mai sus.. o fi buna o fi rea? nu ne vizeaza direct, dar om trai si vom vedea
  EPSN a rascumparat drepturile Setanta pentru Premier League

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •  
Back to Top