Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    507
    Posts Thanks / Likes

    Default Sky UK Card in DM800

    Salut!

    Am primit de la un prieten care a plecat in state un card NDS Sky UK. L-am bagat in DM800 si am pus pe Sky1 si nu deschide. Am incercat si pe Animal Planet+1 si tot asa.

    Am schimbat CCam.cfg

    N: 127.0.0.1 50010 dummy dummy 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14

    si am pus un newcs.xml in /etc

    Am pus si un driver dvb_modul din 10/3/2009.

    Cam-ul e configurat pe ccam+newcs


    Nu am avut niciodata un card in cam la dmbox, si nu stiu cum ar trebui sa se comporte in mod normal, dar nu primesc niciun mesaj pe ecran, de genul card inserted etc, nu ar trebui sa dea eroare sau sa zica ceva?

    Poate cineva sa ma ajute?
    reshpekt... meseriashu

  2. #2
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    507
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am pus CCcam 2.1.1 si Newcs 1.66

    la comanda CCcam_2.1.1 -d am

    20:08:15.560 CCcam: online using nodeId 1839d9cf84cb384e
    20:08:15.579 CCcam: dvb api3 detected
    20:08:15.582 CCcam: DM800 detected
    20:08:15.583 CCcam: create 8 cam device(s)
    20:08:15.796 CCcam: nds card found
    20:08:16.600 CCcam: nds: using boxkey 082C4B86
    20:08:18.423 CCcam: card added to broker with caid 961
    20:08:18.573 CCcam: added 762 keys from /var/keys/SoftCam.Key
    20:08:18.681 CCcam: added 435 keys from /var/keys/AutoRoll.Key
    20:08:18.748 CCcam: added 129 keys from /var/keys/constant.cw
    20:08:18.750 CCcam: parsed 0 entries from /var/etc/CCcam.prio
    20:08:18.829 CCcam: added 510 provider names from /var/etc/CCcam.providers
    20:08:18.831 CCcam: added 4 channel names from /var/etc/CCcam.channelinfo
    20:08:18.833 CCcam: server started on port 12000
    20:08:22.849 CCcam: found nds caid: 0x960 ecmpid: 0x508 id: 0x0
    20:08:22.849 CCcam: found nds caid: 0x961 ecmpid: 0x508 id: 0x0
    20:08:22.850 CCcam: found nds caid: 0x963 ecmpid: 0x508 id: 0x0
    20:08:22.850 CCcam: cam[0] set PMT for sid=13f0
    20:08:22.852 CCcam: start EMM
    20:08:22.933 CCcam: local ecm -> card /dev/sci0 0x961(0x000) sid 0x13f0
    20:08:23.251 CCcam: local ecm <- card /dev/sci0 error
    20:08:23.252 CCcam: cam[0] ecm odd nok caid:0x961 id:0x0 pid:0x508 BSkyB (28E) (
    NDS)
    20:08:23.335 CCcam: local ecm -> card /dev/sci0 0x961(0x000) sid 0x13f0
    20:08:23.336 CCcam: local ecm <- card /dev/sci0 failure from cache
    20:08:23.336 CCcam: cam[0] ecm odd nok caid:0x961 id:0x0 pid:0x508 BSkyB (28E) (
    NDS)

    ---------------

    Care sa fie problema? Chiar nu stie nimeni?
    reshpekt... meseriashu

  3. #3
    Unemployed Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    BeneluX
    Posts
    1,329
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Meseriashu View Post

    si am pus un newcs.xml in /etc
    Gresit!
    Fisierul newcs.xml se pune in var/tuxbox/config
    Verifica si userul din el, dupa cum scrii tu aici se pare ca folosesti un fisier de pe net nepersonalizat, s-ar putea ca linia din CCcam sa nu corespunda cu userul din newcs.
    Cardul mai este activ?
    un server câteva receivere si ceva pasiune...

  4. #4
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    507
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cred ca mai e activ - dar nu stiu precis.

    Am pus CCcam 2.11 asta mai are nevoie de newcs.xml?
    reshpekt... meseriashu

  5. #5
    Moderator Expert
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    blowfish me....
    Posts
    2,474
    Posts Thanks / Likes

    Default

    deci pt inceput ......
    iei de pe net sccam , il instalezi , pui pe sky 1 , si stai acolo.
    daca sccam iti deschide canalul cardul e activ.
    odata fiind activ treci de pe sccam pe cccam , nu trebuie nimik numai cccam simplu cardul e la 600 mhz in cccam.cfg...

  6. #6
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    507
    Posts Thanks / Likes

    Default

    merci! nu pot testa pina simbata. eu trecusem in cccam.cfg cardul la 375 mhz
    reshpekt... meseriashu

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top