Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 15 of 15
  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Pitesti ROMANIA
    Posts
    357
    Posts Thanks / Likes

    Default Acuatorul Strong cu probleme

    Acuatorul meu strong nu se mai opreste la pozitile memorate.am dat reset si degeaba.Merge memorezi odata cand increrci a doua oara sa muti antena pe un satelit se opreste total aiurea.Ste cineva ce se poate face.?(in afara sa cumpar altul)
    Parabolica-1.5m Al. (72.0E-30.0W).Parabolica -1,2m Al (80.0E-30.0W) Vara 2017 ,3 de ani de la decesul RADIO VACANTA .2 Aprilie 2016, au trecut 28 de ani de la disparitia lui TUDOR VORNICU,cel mai mare realizator de televiziune din toate timpurile,trecute ,prezente si viitoare.Tudor Vornicu...IREPETABIL.08.Aprilie 1989 ultimul "La sfarsit de Saptamana"semnat TUDOR VORNICU

  2. #2
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,129
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cu ce spui ca actionezi actuatorul? poate fi o problema de soft.mai poti verifica actuatorul,deschizi capacul din spate si privesti inauntru,faci curatenie inlaturind paianjenii si celelalte mizerii.cel mai important e releul reed( verifica-l in cel mai rau schimba-l) si camele.nu strica sa pui ceva vaselina din cea incolora la angrenajul dintat si unge si surubul mel-
    cat.actuatoarele sint robuste dar mai au nevoie si de intretinere mai ales inainte de inceperea sezonului rece.noroc,nirolf

  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Pitesti ROMANIA
    Posts
    357
    Posts Thanks / Likes

    Default salut

    il actionez cu pozitioner STRONG STR P24.
    am curata si l-am paracuratat.i-am schimbat si rulmentul ca se sparsese.si tot asa
    merge o data dupa ce ai memorat tot .a doua oara nu mai merge
    Parabolica-1.5m Al. (72.0E-30.0W).Parabolica -1,2m Al (80.0E-30.0W) Vara 2017 ,3 de ani de la decesul RADIO VACANTA .2 Aprilie 2016, au trecut 28 de ani de la disparitia lui TUDOR VORNICU,cel mai mare realizator de televiziune din toate timpurile,trecute ,prezente si viitoare.Tudor Vornicu...IREPETABIL.08.Aprilie 1989 ultimul "La sfarsit de Saptamana"semnat TUDOR VORNICU

  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Pitesti ROMANIA
    Posts
    357
    Posts Thanks / Likes

    Default salut

    il actionez cu pozitioner STRONG STR P24.
    am curata si l-am paracuratat.i-am schimbat si rulmentul ca se sparsese.si tot asa
    merge o data dupa ce ai memorat tot .a doua oara nu mai merge.adica se opreste aiurea.
    Parabolica-1.5m Al. (72.0E-30.0W).Parabolica -1,2m Al (80.0E-30.0W) Vara 2017 ,3 de ani de la decesul RADIO VACANTA .2 Aprilie 2016, au trecut 28 de ani de la disparitia lui TUDOR VORNICU,cel mai mare realizator de televiziune din toate timpurile,trecute ,prezente si viitoare.Tudor Vornicu...IREPETABIL.08.Aprilie 1989 ultimul "La sfarsit de Saptamana"semnat TUDOR VORNICU

  5. #5
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,129
    Posts Thanks / Likes

    Default

    daca ai schimbat si rulmentul se pare ca ai o problema care in timp se agraveaza.motorul are deja o virsta,are probabil si uzura la surubul melcat,adica joc, de unde apar erori.am schimbat si eu rulmentul la unul si pot spune ca, cel putin la al meu,era o constructie curveasca care mi-a dat destule batai de cap.in cazul tau incearca si schimba releul reed,nu costa mult,in cel mai rau caz i-ti ramine ca piesa de schimb pentru urmatorul.bineinteles ca va exista un urmatorul,nu? pentru ca din pacate altfel nu se poate. noroc,nirolf :lol
    p.s.:fa putina curatenie,ai postat de doua ori,viteza bat-o vina,se mai intimpla

  6. #6
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Pitesti ROMANIA
    Posts
    357
    Posts Thanks / Likes

    Default nu stiu

    Nu stiu am impresia a este din senzor.memorez ex astra si hispasat .dau lde la astra la hispasat.odata merge dau inaoi de la hispasat la astra e ok s-au aproape ok.cand dau iar la hispasat eu fiind pe Astra se opreste undeva pe la 7grade w.pe pozitioner aparand locatia pe care a fost memorat hispasat.Este totusi cam mare abaterea
    .unde gasesc senzori separati ?
    Parabolica-1.5m Al. (72.0E-30.0W).Parabolica -1,2m Al (80.0E-30.0W) Vara 2017 ,3 de ani de la decesul RADIO VACANTA .2 Aprilie 2016, au trecut 28 de ani de la disparitia lui TUDOR VORNICU,cel mai mare realizator de televiziune din toate timpurile,trecute ,prezente si viitoare.Tudor Vornicu...IREPETABIL.08.Aprilie 1989 ultimul "La sfarsit de Saptamana"semnat TUDOR VORNICU

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    427
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am avut aceasi problema...e senzorul..trebuie schimbat si va merge

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Romania
    Posts
    340
    Posts Thanks / Likes

    Default

    schimba-i senzorul si are sa-ti mearga,e vreo 50 mii unul daca nu ai iti trimet eu unul.

  9. #9
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Pitesti ROMANIA
    Posts
    357
    Posts Thanks / Likes

    Default ai pm

    salut ai Pm de la mine.Multumesc
    Parabolica-1.5m Al. (72.0E-30.0W).Parabolica -1,2m Al (80.0E-30.0W) Vara 2017 ,3 de ani de la decesul RADIO VACANTA .2 Aprilie 2016, au trecut 28 de ani de la disparitia lui TUDOR VORNICU,cel mai mare realizator de televiziune din toate timpurile,trecute ,prezente si viitoare.Tudor Vornicu...IREPETABIL.08.Aprilie 1989 ultimul "La sfarsit de Saptamana"semnat TUDOR VORNICU

  10. #10
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Pitesti ROMANIA
    Posts
    357
    Posts Thanks / Likes

    Default Jymy

    Salut
    ce se mai aude cu senzorul ala?Mi-ai trimis si mie unul?
    Parabolica-1.5m Al. (72.0E-30.0W).Parabolica -1,2m Al (80.0E-30.0W) Vara 2017 ,3 de ani de la decesul RADIO VACANTA .2 Aprilie 2016, au trecut 28 de ani de la disparitia lui TUDOR VORNICU,cel mai mare realizator de televiziune din toate timpurile,trecute ,prezente si viitoare.Tudor Vornicu...IREPETABIL.08.Aprilie 1989 ultimul "La sfarsit de Saptamana"semnat TUDOR VORNICU

  11. #11
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    jungla amazoniana
    Posts
    919
    Posts Thanks / Likes

    Default

    din ce am citit mai sus eu cred ca de vina este pozitionerul nu motorul, am un pozitioner care cat este in priza tine minte, daca il inchid sau il scot din priza nu mai tine minte nimic, nu am reusit sa il repar dar nici timp sa sap in el cu un prieten nu am avut timp.
    astept sa vad dupa ce schimbi senzorul daca se comporta la fel.
    Exista mai multe lucruri in Cer si pe Pamant decat vom sti vreodata!
    Antena 2,2 al dintr-o bucata, lnb flansa invacom quad, 2 motoare azimut si elevatie,receptor echostar AD3000IP.
    http://www.radiovis.de/

  12. #12
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Romania
    Posts
    340
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @mediaset cu scuzele de rigoare,maine ti-l voi trimite nu am mai fost asa de aproape de net.da-mi un pm cu nr de tel sa-ti spun cum ajungi la el,inca o data mii de scuze

  13. #13
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Reghin, Mures
    Posts
    143
    Posts Thanks / Likes

    Default P24 "adormit"

    Buna,

    Al meu nu se mai trezeste din StandBy la actiunea telecomenzii.

    L-am desfacut, curatat contactele la soclul contollerului dar nimic.
    Telecomanda e ok, am verificat daca receptorul IR lucreaza si e ok.

    Ceva sugestii ?

    Multumesc Anticipat.

  14. #14
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Corabia
    Posts
    1,534
    Posts Thanks / Likes

    Default

    La mine apare urmatorul fenomen:apas pe butonul telecomenzii si cind eliberez butonul se misca putin tija actuatorului;reiau apasarea iar se misca putin tija...si tot asa...am curatat ,am uns si degeaba...Un prieten mi-a zis ca de vina ar fi senzorul... Paulino

  15. #15
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    292
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Actuatoarele STRONG =
    Am si eu asa ceva si stiu ce zic ...

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Strong 4401 probleme
    By bajomedia in forum SD Receivers
    Replies: 4
    Last Post: 16th November 2006, 20:27
  2. Probleme Strong 6155
    By narcisyo in forum SD Receivers
    Replies: 1
    Last Post: 16th July 2006, 17:54
  3. probleme pozitioner strong SRT V50
    By nikober in forum RDI - Satelit
    Replies: 4
    Last Post: 28th June 2006, 05:08
  4. Probleme cu receptia ORF (Strong 4x55E)
    By eddy_jozsa in forum RDI - Satelit
    Replies: 14
    Last Post: 24th September 2005, 02:17
  5. Probleme cu Strong 6355
    By xaswi in forum SD Receivers
    Replies: 11
    Last Post: 24th April 2005, 20:21

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top