Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    高清狀態 Teacher
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Александрия
    Posts
    145
    Posts Thanks / Likes

    Default problema dbox2 sagem

    problema cu dbox2 sagem am pe el enigma 6 am avut si enigma 7 emu mgcamd 1.31 dar se tot blocheaza pe 1 west pe cele fta merge trebuie sa opresc si sa l pornesc din nou merge iar un timp si se blocheaza din nou

  2. #2
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    1,388
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pune PB enigma7 si emu ccc*m2.0.11. Tine numai 1 singur cam in var/bin,( camd2 sters ) lipsa spatiu.
    Nu am nici un fel de blocaje, iar subtitrarea ramine memorata.

  3. #3
    高清狀態 Teacher
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Александрия
    Posts
    145
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am pus pb enigma 7 si emu cccam 2.0.11 si tot la fel face merge anumite intervale si se blocheaza cind dau pe fta merge trebuie sa dau restart mereu -camd2 sters dar in menu emu tot imi apare camd 2
    Last edited by petre-sat; 25th June 2009 at 13:52.

  4. #4
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    1,388
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by petre-sat View Post
    am pus pb enigma 7 si emu cccam 2.0.11 si tot la fel face merge anumite intervale si se blocheaza cind dau pe fta merge trebuie sa dau restart mereu -camd2 sters dar in menu emu tot imi apare camd 2
    Sterge si scriptul din var/script
    Semnalul este in regula?
    Faci cs cu dbox? Este posibil sa fie aceasi linie C si in alta boxa? In acest caz iti apar blocaje.
    Daca tot nu rezolvi iti pot trimite un backup, link rapidshare.
    Il pui cu nullmodem/bootmanager. Cccam instalat. Setezi satelitii potrivit tie.

  5. #5
    高清狀態 Teacher
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Александрия
    Posts
    145
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu fac cs cu dbox dar poti trimite backup pe rapidshare

  6. #6
    Ghost Man Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    RdVTR
    Posts
    1,137
    Posts Thanks / Likes

    Default

    La fel am patit si eu (tot Sagem)..si nu am reusit sa-i dau de cap.
    Stiu ca nu stiu nimic..!
    The Show Must Go On

  7. #7
    高清狀態 Teacher
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Александрия
    Posts
    145
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu stiu ce sa mai fac o fi partea hardware sau soft

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top