Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 10 EUR (10%)
Donate to support this site...

Results 1 to 2 of 2
 1. #1
  Banned
  RDI - Board Banned Avatar

  Join Date
  Apr 2003
  Posts
  28
  Posts Thanks / Likes

  Default PSD-ul va lasa fara Formula3

  Bucharest City Challenge, raliul FIA GT care ar fi trebuit să se desfăşoare peste două luni, pe un circuit „improvizat” în jurul Casei Poporului, se mută de la Bucureşti la Budapesta, pe Hungaroring.

  Motivul: edilul Capitalei, Sorin Oprescu, le-a cerut or ganizatorilor germani să accepte o renegociere a contractului privind organizarea evenimentului, pe motiv că municipalitatea încasează prea puţini bani pentru domeniul public închiriat.

  Doar că germanii au refuzat să schimbe contractul semnat în 2006 cu fosta „conducere” a Bucureştiului. „Compania Bucharest Ring SRL a semnat cu municipalitatea o raşului Bucureşti un con tract în baza căruia avea dreptul să organizeze competiţia până în 2015. În ciuda contractului existent, municipalitatea nu s-a achitat de obligaţiile contractuale”, se precizează într-un comunicat al organizatorilor.

  Mai mult, aceştia au anunţat că vor da în judecată primăria şi pe Sorin Oprescu, cărora le vor cere daune totalizând 27 de milioane de euro.

  În replică, primarul general susţine că actul la care se face referire este, de fapt, o convenţie încheiată între reprezentantul Bucharest Ring SRL, Hartmut Beyer, şi, din partea primăriei, de Vladimir Sommer - director de cabinet al fostului primar general Adriean Videanu, de Florentina Constantinescu - director de achiziţii, de Călin Radu Ancuţa - şef al Direcţiei de Integrare Europeană, de Lenuţa Boncotă - director executiv adjunct al Direcţiei Venituri şi de Adrian Iordache - director al Direcţiei Juridic.

  „Aceste persoane nu erau împuternicite de Consiliul General să negocieze sau să semneze vreun contract cu organizatorii circuitului FIA GT. În plus, convenţia încheiată nu poartă semnatura primarului general de la acea vreme”, arată Oprescu.

  Campionatul de Formula 3 de la Casa Poporului, programat pentru 7-9 august, a fost marcat de scandaluri chiar şi înainte de cursa inaugurală. Astfel, deşi ar fi trebuit să înceapă în 2006, prima cursă s-a desfăşurat în mai 2007, din cauza unui litigiu între organizatori şi cel care susţinea că avusese ideea evenimentului, Nicolae Şerbu.

  Acum doi ani, circuitul a fost umbrit de scandalul provocat de Marian Vanghelie, care spunea că evenimentul este ilegal.


 2. #2
  Member Mentor
  Join Date
  Feb 2007
  Location
  Cluj
  Posts
  994
  Posts Thanks / Likes

  Talking

  Quote Originally Posted by ********* View Post
  Acum doi ani, circuitul a fost umbrit de scandalul provocat de Marian Vanghelie, care spunea că evenimentul este ilegal.
  Sigur GOAGAL e de vina, Vanghelie cauta Formula 1.....
  Roling Stones, Dire Straits, Deep Purple, Led Zeppelin, Beatles, Creedence Clearwater Revival, Scorpions, Meat Loaf, Accept, WASP, Huey Luis & the News, Warlock, Helloween, Stratovarius, Lita Ford,Nightwish, Queen, Pink Floyd, Steve Vai, Yngwie Malmsteen, Joe Satriani, Metallica (whiskey in the jar).. cativa cu care ma mai cunosc si eu.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •  
Back to Top