Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 10 EUR (10%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6
 1. #1
  Moderator Expert
  Join Date
  Oct 2003
  Location
  Maubeuge, FR
  Posts
  5,695
  Posts Thanks / Likes

  Default Vorbeste sa nu taca sau e ceva adevar aici?

  http://www.mediafax.ro/sport/sandu-c...l?1689;4560620

  Sandu: Comisiile de licenţiere au greşit, vor fi probleme în cupele europene  Preşedintele FRF, Mircea Sandu, a declarat, marţi, că membrii comisiilor de licenţiere au greşit, precizând că vor fi fi probleme pentru echipele româneşti în sezonul viitor al cupelor europene.
  "Comisiile de licenţiere au greşit şi vor plăti. Vor plăti şi cluburile, pentru că auditul pe care l-au depus nu este în regulă. E vorba despre participarea echipelor româneşti în ediţia 2008--2009 a cupelor europene. Toate cluburile au probleme financiare. Veţi vedea ce a făcut Timişoara, ce a făcut Dinamo... Oameni din interiorul lor lucrează împotriva propriilor cluburi. Vor fi probleme pentru echipele româneşti în sezonul viitor al cupelor europene. Să vedem ce explicaţii vor da conducătorii cluburilor în faţa propriilor suporteri, pentru că tot timpul s-a spus că FRF-ul este de vină", a declarat Mircea Sandu, la GspTV.
  Şeful FRF a precizat că a solicitat ca procesul de licenţiere în campionatul intern să fie făcut de UEFA în următorii trei ani.
  Potrivit www.prosport.ro , FRF a fost amendată, marţi, cu suma 200.000 de euro pentru faptul că niciunul dintre cluburile angrenate în trecuta ediţie a cupelor europene nu a îndeplinit criteriile de licenţiere. UEFA impută cu precădere la criteriile financiare, pe care niciuna dintre echipele româneşti nu le-a îndeplinit în totalitate. CFR Cluj, Steaua, Unirea Urziceni, FC Timişoara, FC Vaslui şi Dinamo riscă excluderea din competiţiile europene pentru viitoarea ediţie.
  EXCLUSIV ProSport Echipele româneşti riscă excluderea din Europa
  Federaţia a fost amendată astăzi cu 200.000 de euro pentru faptul că niciunul dintre cluburile angrenate în trecuta ediţie a cupelor europene nu a îndeplinit criteriile de licenţiere. Aceasta este cea mai mare amendă primită vreodată de FRF din partea forului european! Cele imputate de UEFA se referă cu precădere la criteriile financiare, pe care niciuna dintre echipele româneşti nu le-a îndeplinit în totalitate. CFR Cluj, Steaua, Unirea Urziceni, FC Timişoara, FC Vaslui şi Dinamo riscă excluderea din competiţiile europene pentru viitoarea ediţie!
  Aşa cum ProSport a anunţat încă de acum o săptămână, în ediţia tipărită, Universităţii Craiova i-ar fi fost interzisă participarea în Europa League, chiar dacă gruparea din Bănie ar fi ocupat în Liga 1 un loc care să-i permită acest lucru, din cauza problemelor financiare. De asemenea, acelaşi lucru o aşteaptă şi pe Steaua, din motive similare, dar şi din cauza "ieşirilor" patronului.
  http://www.prosport.ro/fotbal-intern...europa-4560158

 2. #2
  Mägar de marcä Expert
  Join Date
  Jan 1970
  Location
  Bucuresti
  Posts
  7,529
  Posts Thanks / Likes

  Default

  dacä inteleg bine parcä el chiar se bucurä de treaba asta
  sä puna manä sä facä ceva si sä lase vräjeala ieftinä
  mai bine zis: DEMISIA HOTULE
  adevärul este inventia unui mincinos

 3. #3
  Banned Master
  RDI - Board Banned Avatar

  Join Date
  Apr 2009
  Posts
  50
  Posts Thanks / Likes

  Default

  partea cu excluderea din competitii a adaugat-o sandu de la el, ca sa distraga atentia de la incompetenta crasa de care au dat dovada atat el cat si satra pe care o conduce ...

  ......
  Federaţia trebuie sancţionată în mod corespunzător (art. 56 din RULC), având în vedere că prin acţiunile sale a provocat crearea unei situaţii care ar fi putut afecta competiţiile corespunzătoare UEFA.
  În contextul crizei financiare internaţionale, care afectează şi cluburile de fotbal, autorităţile din lumea fotbalului trebuie să fie vigilente, aceasta fiind ocazia potrivită pentru a transmite un semnal puternic familiei fotbalului pentru acordarea atenţiei necesare situaţiilor financiare ale cluburilor.
  Conform art. 5 alineatul 2 din RULC, Organismul Disciplinar şi de Control deţine, de asemenea, competenţa de a sancţiona cluburile care au încălcat Regulamentul UEFA de licenţiere a cluburilor (art. 56 din RULC). Trebuie subliniat însă faptul că, deoarece cluburile implicate nu au constituit obiectul investigaţiei efectuate de UEFA, în acest caz singura entitate investigată a fost FRF. În aceste condiţii, cluburile susmenţionate nu fac obiectul prezentelor măsuri disciplinare.
  Concluzie:
  Având în vedere gravitatea contravenţiei, lipsa gravă de control din partea federaţiei care a acordat licenţa unor cluburi care nu au îndeplinit criteriile financiare minime impuse de UEFA şi faptul că respectivele cluburi primesc sume de bani (programul Hat Trick) pentru ca acestea să poată beneficia de un sistem de licenţiere credibil sub jurisdicţia română, subsemnatul solicită organismului disciplinar şi de control să amendeze FRF cu 200.000 EUR, pentru a sublinia importanţa garantării, de către sistemul UEFA de licenţiere a cluburilor, a transparenţei, credibilităţii, protecţiei creditorilor, în special pentru a proteja desfăşurarea în condiţii optime a competiţiilor UEFA.

 4. #4
  Senior Member Expert
  Join Date
  Aug 2004
  Location
  United States of Terra
  Posts
  1,091
  Posts Thanks / Likes

  Default

  E vorba de un audit prin care UEFA a verificat starea de lucruri din fotbalul romanesc..,mai bine spus partea financiara a cluburilor din care a reiesit ca dintre primele opt clasate in Liga 1 doar F.C. Vaslui a fost gasita.. curata..Intrebarea e multimea de comisii din cadrul FRF pe ce baza au inchis ochii si au acordat licentele unor cluburi cu probleme financiare?Pe baza faptului ca e..Borcea, Paszkany, Becali, Iancu, Copos sau Bucsaru la clubul respectiv..,in mod sigur..Lucruri de mantuiala & clientelism..Made in Romania.. O tara care se ghideaza dupa lozinca "merge si asa"..
  http://www.youtube.com/watch?v=92QzUojy0bM / Richard Marx - Right Here Waiting. / ,,Cel care nu a escaladat un munte, nu cunoaste inaltimea..cerului !'' / Radio Jemne Melodie, Radio Country, Radio Istok Bor, Vlajna Radio, Radio Valea Moravei, Kiss Plus Radio, Radio Energy, Magic FM, Star FM. / ,,Iubirea este unicul sport care nu moare cand se stinge lumina, dimpotriva ...se intensifica!'' / ,,Daca ai sufletul mare, multi..ti-l calca in picioare... ! ''/ http://www.youtube.com/watch?v=LIgrLTZwjos / ENDLESS LOVE .. Mariah Carey & Luther Vandros / ,,Frumusetea sufletului se masoara-n calitatea faptelor nu in cantitatea ...vorbelor !'' / ,,Romania, nu e
  doar pamantul pe care pasim ci si cerul de deasupra noastra.'' / ,,Bunul Dumnezeu nu ne cere sa reusim ci vrea doar sa incercam din tot sufletul.'' Maica Tereza de Calcutta. / ,,Cand viata e blanda cu noi, nu trebuie sa ne intrebam...de ce...'' / http://www.jemnemelodie.sk/ / ,,Mergi inainte iar daca acel ceva sau cineva pe care-l cauti, nu exista inca fii convins(a) ca Bunul Dumnezeu il va crea intradins pentru a-ti rasplati indrazneala !'' / http://www.shoutcast.com/radio/Vlaska.

 5. #5
  Mägar de marcä Expert
  Join Date
  Jan 1970
  Location
  Bucuresti
  Posts
  7,529
  Posts Thanks / Likes

  Default sandu mincinosul

  cine are adresa lui de e-mail sä-i trimitä linkul ?
  http://www.prosport.ro/fotbal-intern...onilor-4577351
  adevärul este inventia unui mincinos

 6. #6
  Member Mentor
  Join Date
  Oct 2007
  Location
  Timis
  Posts
  799
  Posts Thanks / Likes

  Default

  [email protected]  dar eu zic ca degeaba,muje frf

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •  
Back to Top