Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 18
  1. #1
    Member Mentor
    Join Date
    May 2003
    Location
    Pays basque Eskual herria
    Posts
    977
    Posts Thanks / Likes

    Default Dream 500S nu mai recunoashte Ethernet

    Am un dream 500s care nu mai recunoashte portul ethernet , a mai avut cineva cazul? ce se poate face? mersi!

  2. #2
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    ALBA_IULIA
    Posts
    3,692
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Il trimiti la un centru unde le repara si a-ti schimba cipul de retea .



  3. #3
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Banat.Ro
    Posts
    2,755
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by francezul View Post
    Am un dream 500s care nu mai recunoashte portul ethernet , a mai avut cineva cazul? ce se poate face? mersi!
    Nu stiu daca te ajuta dar eu am patit ceva asemanator dupa o pana de curent. Dreamul trecea printr-un router iar in urma evenimentului si dupa mai multe testari am observat ca de fapt mi s-a dus portul de la router si nu de la dream.
    Video: Vu+Uno (HDD 80Gb) /offset 1.2 H-H/42E<=>30W;
    Optibox Gekko Cable HD
    Audio: Harman Kardon HK680+Monitor Audio B2+WD Elements Play (2Tb)

  4. #4
    Member Mentor
    Join Date
    May 2003
    Location
    Pays basque Eskual herria
    Posts
    977
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu vrea nicicum messajul no network persista trebuie sa gasesc o metoda de a ma conecta fara a utilisa portul lan, mersi!

  5. #5
    Unemployed Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    BeneluX
    Posts
    1,329
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Incearca cu o img noua pusa pe serial, am patit acelasi lucru si dupa ce am pus alta img a mers.
    baFTA
    un server câteva receivere si ceva pasiune...

  6. #6
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    9
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Acelasi lucru l-am patit si eu de cateva ori, in special daca se intrerupea curentul. Am incercat sa schimb configurarile, imaginea, etc.

    Solutia: Lasa-l scos din priza cel putin 12 ore si va merge cu siguranta.

  7. #7
    -=AS=-
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    Feriti-va de fructuatiile de curent in special in perioada de vara, cand consumul creste substantial.
    Un stabilizator de tensiune sau un UPS este o investitie care va protejeaza alte investitii muuuult mai consistente... eu m-am invatat minte

  8. #8
    Member Mentor
    Join Date
    May 2003
    Location
    Pays basque Eskual herria
    Posts
    977
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by cristinel View Post
    Incearca cu o img noua pusa pe serial, am patit acelasi lucru si dupa ce am pus alta img a mers.
    baFTA
    Am pus cvs boxman in flash via dreamup shi tot la fel mai shtitzi alte imagini vreo idee ceva, merci!

  9. #9
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    pe mapamond
    Posts
    4,171
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by francezul View Post
    Am pus cvs boxman in flash via dreamup shi tot la fel mai shtitzi alte imagini vreo idee ceva, merci!
    E dus chipul de retea din dream-service ori altul nou
    Am patit-o si eu,a fost nevoie sa imi schimbe placa de baza din dream,am trimis scula la elstar si ma costat 135 ron.

  10. #10
    Member Mentor
    Join Date
    May 2003
    Location
    Pays basque Eskual herria
    Posts
    977
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Aha shi crezi ca vind placi de baza la detaliu daca da ma intereseaza!

  11. #11
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Bucuresti
    Posts
    3,247
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Dar printre alte patanii nu s-a intimplat sa se restarteze permanent DM 500 ?
    Stateam si ma uitam la un program, am vrut sa schimb canalul, si parca am observata ca raspunde cam greu...
    Apoi s-a restartat, si deja se schimbase skinul si ma intreba de time zone...

    Sa fie un virus ?
    Sau caldura ? - l-am lasat sa se raceasca si i-am dat drumul din nou, dar dupa ce bag time zone, tot se restarteaza.
    Daca ii dau cancel la time zone, pot sa intru in meniu, dar nu pentru multa vreme ca urmeaza restart.

  12. #12
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    pe mapamond
    Posts
    4,171
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by francezul View Post
    Aha shi crezi ca vind placi de baza la detaliu daca da ma intereseaza!
    Nu vand placi de baza asa cum vrei tu.....daca era asa....de mult eram intrat in acest bisniss si spargeam piata cu preturi la clone sub pretul tuturor ce aduc clone undeva la 275 ron....nu trimiti aparatul asa cum e fara telecomanda si alimentator iar in 10 zile il primesti inapoi cu placa de baza schimbata,eu unul am insemnat-o pe a mea sa fiu sigur ca imi schimba placa de baza si...asa a fost,sa intors cu alta placa nou nouta

  13. #13
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    pe mapamond
    Posts
    4,171
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gabrield View Post
    Dar printre alte patanii nu s-a intimplat sa se restarteze permanent DM 500 ?
    Stateam si ma uitam la un program, am vrut sa schimb canalul, si parca am observata ca raspunde cam greu...
    Apoi s-a restartat, si deja se schimbase skinul si ma intreba de time zone...

    Sa fie un virus ?
    Sau caldura ? - l-am lasat sa se raceasca si i-am dat drumul din nou, dar dupa ce bag time zone, tot se restarteaza.
    Daca ii dau cancel la time zone, pot sa intru in meniu, dar nu pentru multa vreme ca urmeaza restart.
    Instaleaza imaginea pe curat din nou cu DreamUP

  14. #14
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Bucuresti
    Posts
    3,247
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Surpinzator, am dat reset la PC si functioneaza corect.
    A trebuit doar sa-i configurez satelitii, sistemul video, nu si bouqets insa.

    N-a mai fost nevoie sa-i bag imaginea iar...

  15. #15
    Member Mentor
    Join Date
    May 2003
    Location
    Pays basque Eskual herria
    Posts
    977
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Se pare ca e o boala cunoscuta ca chipul de retzea sa cada in pana am gasit chipul foarte scump shi mai trebuie shi schimbat!
    http://www.e-dreamshop.com/index.php...hk=1&Itemid=27

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top