Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 19
  1. #1
    -=AS=-
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default Privitor la CCcam

    Am si eu vo' cateva nelamuriri...

    1: se poate pune mai multe port-uri in cccam ? .. adik inca unul inafara de defaut-ul 12000... daca da, cum

    2: se poate restrictiona accesul doar la 1 sau 2 provideri din reshare ...nu doar din card-ul local

  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Timis
    Posts
    363
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by -=AS=- View Post
    Am si eu vo' cateva nelamuriri...

    1: se poate pune mai multe port-uri in cccam ? .. adik inca unul inafara de defaut-ul 12000... daca da, cum

    2: se poate restrictiona accesul doar la 1 sau 2 provideri din reshare ...nu doar din card-ul local
    La punctul doi se poate.
    ex.
    In linia F. ex restrictie Focus cu 0 nu vede deloc userul respectiv la care dai acces, cu 1 numai un nivel si mai departe nu merge asa se pate face cu orice card local sau reshare, si eventual un canal anume.
    F: xxxxx xxxxxx 2 0 0 { 0:0:2, 0b00:00:0 } { } { } xxxxx.no-ip.biz
    DM 8000, card Focus OSCAM,120 dish, H-H Strong,

  3. #3
    -=AS=-
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    Am mai gasit explicatia asta, dar tot nu inteleg ... iar cu privifre la port-uri, nimeni.. nimic

  4. #4
    Senior Member Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    3,261
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by -=AS=- View Post
    Am si eu vo' cateva nelamuriri...

    1: se poate pune mai multe port-uri in cccam ? .. adik inca unul inafara de defaut-ul 12000... daca da, cum
    Da, dar pe dreamuri diferite.




  5. #5
    -=AS=-
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    Quote Originally Posted by Didi View Post
    Da, dar pe dreamuri diferite.
    Da. stiam ca-n cfg-uri diferite, dar totusi ma gandeam c-o fi vreo iluminare pe undeva... pe la cineva

  6. #6
    Senior Member Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    3,261
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by -=AS=- View Post
    Da. stiam ca-n cfg-uri diferite, dar totusi ma gandeam c-o fi vreo iluminare pe undeva... pe la cineva
    Nu prea inteleg la ce te-ar ajuta asta, dar daca vrei neatarat afla ca se poate....pe BH 0.10
    gasesti un plugin NabiloCCcamSwitch cu ajutorul caruia poti schimba intre 6 CCcam.cgf diferite la care poti folosi 6 porturi diferite, dar cate 1 pentru fiecare cfg........nu merg 2 porturi pentru un cfg. ( in timp vezi tu cu ce linii mai ramai )




  7. #7
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    1,388
    Posts Thanks / Likes

    Default 2

    Quote Originally Posted by -=AS=- View Post
    Am si eu vo' cateva nelamuriri...

    1: se poate pune mai multe port-uri in cccam ? .. adik inca unul inafara de defaut-ul 12000... daca da, cum
    La ce-ti mai trebuie inca un port? La prieteni le dai 12000 la restu 12***?
    In primul rind un router se blocheaza mai repede cu multe porturi deschise.
    Testeaza singur. Deschideti inca un port, trimite unui amic linia cu noul port. Si ne comunici rezultatele testului fara rost...
    Faci 2 rinduri in cccam.cfg
    SERVER LISTEN PORT : 12000
    SERVER LISTEN PORT : 12***

  8. #8
    MICROCHIP Expert
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    2,887
    Posts Thanks / Likes

    Default

    C: drspel.dyndns1 12000 user passwd asta pleaca catre un user

    C: drspel.dyndns1 12001 user passwd alt user

    C: drspel.dyndns1 12002 user passwd......

    C: drspel.dyndns1 12003 user passwd..etc
    ....Nu e orfan cel fara tata si fara mama, ci cel fara invatatura......

    Possiamo perdonare un bambino che ha paura del buio.
    La vera tragedia della vita č quando gli uomini hanno paura della luce.


  9. #9
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Milano sau Timisoara, nu-s sigur
    Posts
    793
    Posts Thanks / Likes

    Default

    doua porturi pe acelasi ccam config pot fi folositoare.

    de exemplu:
    eu am vrut sa comasez peerii din doua dreamuri in unul singur.
    folosesc doua dreamboxuri cu doua ccam , fiecare cu portul lui, unul cu port12000 altul cu 14000.
    Am vrut sa renunt la un dreambox si sa comasez peersii in acelasi Ccam.cfg.
    Problema: din cauza ca erau pe porturi diferite unii peersi ma vedeau offline

    Sunt curios si eu de rezultatele testului...
    merita incercat si asa:

    SERVER LISTEN PORT:12000 , 14000

    Sa vedem ce iese
    postati va rog rezultatele.
    merci
    DM 800 HD . DM 500 . O oala de 0.9 m

  10. #10
    -=AS=-
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    Buna idee cu 12000 , 14000 cu " , " ...eu am incercat cu ";" "," ":" ...o sa-ncerc si varianta asta.

  11. #11
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    255
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Alextm View Post
    doua porturi pe acelasi ccam config pot fi folositoare.

    de exemplu:
    eu am vrut sa comasez peerii din doua dreamuri in unul singur.
    folosesc doua dreamboxuri cu doua ccam , fiecare cu portul lui, unul cu port12000 altul cu 14000.
    Am vrut sa renunt la un dreambox si sa comasez peersii in acelasi Ccam.cfg.
    Problema: din cauza ca erau pe porturi diferite unii peersi ma vedeau offline

    Sunt curios si eu de rezultatele testului...
    merita incercat si asa:

    SERVER LISTEN PORT:12000 , 14000

    Sa vedem ce iese
    postati va rog rezultatele.
    merci
    Nu era mai simplu sa faci inca un port forwarding din router?/
    1. WAN port 12000 to 192.168.x.x port 12000
    2. WAN port 14000 to 192.168.x.x port 12000
    unde x.x este IP-ul unde vrei tu sa comasezi userii
    Adica tot ce iti vine pe 12000 si 14000 sa trimita doar pe 12000

    Eu am facut si merge
    Last edited by skkip3r; 16th June 2009 at 09:38.

  12. #12
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Spre deosebire de Gbox, CCcam nu stie sa asculte decat un singur port asa ca singura varianta este port triggering (ce a scris mai sus skkip3r).

  13. #13
    -=AS=-
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    Da stiu de triggering dar eu vroiam 2 porturi diferite din acelasi cfg.

  14. #14
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Atunci citeste doar prima parte a raspunsului meu

  15. #15
    -=AS=-
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    OK, deci cu 2 port-uri in cfg ne-am lamurit .. no can do

    Acum, despre cealalta dilema... o so iau babeste:

    Deci sa presupunem ca nu ai card local, dar ai linii cu drept de reshare... acum vrei sa dai share la cineva, dar doar la 2 provideri.

    sa zicem ca ai drept de reshare 2 la card-ul x, 2 la card-ul y si 3 la card-ul z.

    daca dai share doar la 2 provideri, dreptul de reshare se scade din toate sau doar din cele din care ai dat ...adica ramane drept de reshare 1 la x, 1 la y si 3 la z sau 1 la x, 1 la y si 2 la z

    Si pana la urma, cum se restrictioneaza share-ul doar la un anume provider (am incercat destule variante sa pot afirma ca nu merge)

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top