Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    1,147
    Posts Thanks / Likes

    Default Retea interna DM800 si Soleron

    Merge dar imaginea la "clona sclav" se tot blocheaza. Am incercat sa leg Slave-ul si pe IP direct si tot asa face. Ce sa fac?
    Multumesc.

  2. #2
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2009
    Posts
    65
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ce se intelege de acolo ! Ai lnb twin si ai facut o retea interna cu doua conturi la dyndns si esti in share ?

  3. #3
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2009
    Posts
    65
    Posts Thanks / Likes

    Smile

    Ahh ! Nu am citit postul de mai jos. ! Ceva de genul asta am vazut dar cum vrei tu nu stiu ce sa zic


  4. #4
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Problema e de la clona . Intra pe site la Soleron si downloadeaza cel mai recent firmware .


    Aa , am uitat ca nu au site , aceasta firma fantoma .

  5. #5
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    1,147
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Scuze,e vina mea, nu am fost suficient de clar, cu toate ca ********* poate a a inteles.

    Problema ca legate intre ele pe CCam face freeze. Indiferent in care pun cartela oficiala celalat face cate un freeze scurt la cate 1-2 minute. Am schimbat si router-ul din cauza asta dar e la fel.

    @********* care e site-ul Soleron? Am cautat pe Goagle, vorba lui Marean dar am gasit doar Soleron.ro si nu ma ajuta.

  6. #6
    Moderator Expert
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    blowfish me....
    Posts
    2,472
    Posts Thanks / Likes

    Talking

    mai cauta.... cand gasesti sa ni-l spui si noua)))

  7. #7
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    1,147
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu cred ca e de la Soleron, findca face probleme indiferent daca am cartela in el sau in DM800 Original. Daca le leg pe fiecare separat la Servere de afara merg OK, daca pun unul dupa altul (oricare ar fi el) apar probleme, chiar daca citesc cardul din reteaua interna.

  8. #8
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    1,147
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am rezolvat dand acces direct la servere din fiecare.
    Pentru Blana aparatorul originalelor pot sa spun ca telecomanda la clona merge din orice directie si unghi pe cand la DM 800, o scula de 5 ori mai scumpa, merge extrem de prost, numai daca esti frontal cu receptorul lu' peste. Iar nici un update de firmware de pe site-ul oficial nu ajuta DM-ul sa-si rezolve partea harware facuta pe vapor sau intr-un garaj ruginit dint-o zona defavorizata.
    Iar la clona nu am intalnit pana acum "tuner faild". Ceea ce spune multe.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top