Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7

Thread: intrebare cccam

  1. #1
    Mgar de marc Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Bucuresti
    Posts
    7,529
    Posts Thanks / Likes

    Default intrebare cccam

    am dat la cineva o linie
    la el in cfg am scris linia mea C: si la mine linia F:
    cum pot s fie sigur c el nu pune linia in mai multe boxuri ?
    el nu are dyndns, este numai client dup cum ziceam

    ms fain
    adevrul este inventia unui mincinos

  2. #2
    Trnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Vezi de la ce IP s-a conectat la tine si apoi ii dai acces numai pentru IP-ul ala. Daca schimba IP-ul, sa te anunte ...

  3. #3
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    1,388
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by hidric View Post
    cum pot s fie sigur c el nu pune linia in mai multe boxuri ?
    el nu are dyndns, este numai client dup cum ziceam

    ms fain
    Sa nu dea linia mai departe. Il conditionezi astfel: F: user pass { 0:0:2 } { } { } Ip de net #
    Are dynamic nu merge.
    In reteaua locala poate pune linia C pe cate boxe vrea. Cu conditia sa le ruleze simultan. Cu toate boxele on, ii apar blocaje din 8-8 sec. De blocat asa ceva nu ai cum deoarece fiecare box are acelasi IP de net.
    Testat cu 3 boxe in reteaua locala.

  4. #4
    Mgar de marc Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Bucuresti
    Posts
    7,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by chris-walter View Post
    Sa nu dea linia mai departe. Il conditionezi astfel: F: user pass { 0:0:2 } { } { } Ip de net #
    Are dynamic nu merge.
    In reteaua locala poate pune linia C pe cate boxe vrea. Cu conditia sa le ruleze simultan. Cu toate boxele on, ii apar blocaje din 8-8 sec. De blocat asa ceva nu ai cum deoarece fiecare box are acelasi IP de net.
    Testat cu 3 boxe in reteaua locala.

    mda
    are ip dinamic deci nu pot s fac nimic
    adevrul este inventia unui mincinos

  5. #5
    Trnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Poate citesti totusi si ce ti-am scris eu ...

  6. #6
    MICROCHIP Expert
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    2,885
    Posts Thanks / Likes

    Default

    verifici FF usor cu CCcam.info(PHP) unde la client daca il vezi mov e clar ca nu e singurul client la linia ta "C"
    ....Nu e orfan cel fara tata si fara mama, ci cel fara invatatura......

    Possiamo perdonare un bambino che ha paura del buio.
    La vera tragedia della vita quando gli uomini hanno paura della luce.


  7. #7
    Mgar de marc Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Bucuresti
    Posts
    7,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by SatWien View Post
    Poate citesti totusi si ce ti-am scris eu ...

    salut
    numai acum am vzut

    ip-ul lui se schimb tot la 8 ore
    problema este c boxul ( conectia de internet ) unde cred eu c foloseste linia tot de la acelasi provider este

    @gobi2000

    ai dreptate
    este o idee foarte bun
    ms fain
    adevrul este inventia unui mincinos

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top