Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6

Thread: Cum sa fac?

  1. #1
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Jamaica
    Posts
    1,190
    Posts Thanks / Likes

    Default Cum sa fac?

    Salut ,
    Cine stie cum pot lega 3 receptoare la un LNB? De fapt sant 7 LNB-uri care intra intr-un switch 8/1 si din ala ies cu un singur cablu pt. un receptor. Acum vreau sa mai leg inca 2 receptoare la aceleasi LNB-uri dar nu stiu ce sa iau cum sa fac...Oare nu esxista un adaptor(switch) ceva care sa imi faca si treaba invers? Adica o intrare LNB si mai multe iesiri receptor?

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    442
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by K-storu View Post
    Salut ,
    Cine stie cum pot lega 3 receptoare la un LNB? De fapt sant 7 LNB-uri care intra intr-un switch 8/1 si din ala ies cu un singur cablu pt. un receptor. Acum vreau sa mai leg inca 2 receptoare la aceleasi LNB-uri dar nu stiu ce sa iau cum sa fac...Oare nu esxista un adaptor(switch) ceva care sa imi faca si treaba invers? Adica o intrare LNB si mai multe iesiri receptor?
    Citeste aici : http://www.satlex.ro/ro/4participants.html

    alege varianta care vrei , dar oricum ai nevoie de LNB-uri cu 3 iesiri sau 4...

  3. #3
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Jamaica
    Posts
    1,190
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nici cu asta nu merge, oare?

    Ca nu mai v reau sa investesc in LNB-uri.

  4. #4
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default

    In loc de cele 7 LNB-uri single pui 7 Quad LNB si iti mai trebuie inca 2 switch-uri 8x1.
    Studiati datele problemei inainte sa dati raspuns. @ALBA2: multiswitch-ul din imagine este un 9x8, adica 2 sateliti (2 Quattro LNB + terestru) la 8 receivere.

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    256
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Kroky View Post
    In loc de cele 7 LNB-uri single pui 7 Quad LNB si iti mai trebuie inca 2 switch-uri 8x1.
    Studiati datele problemei inainte sa dati raspuns. @ALBA2: multiswitch-ul din imagine este un 9x8, adica 2 sateliti (2 Quattro LNB + terestru) la 8 receivere.

    Pentru cateva informatii despre Konig SAT-MS98-KN10 se poate vedea si http://www.beststuff.co.uk/konig_sat-ms98-kn10.htm

  6. #6
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ALBA2 View Post
    dar nici tu nu esti mai bun pui omul sa cumpere 8 lnb + 2 switch .nu ajung doar 8 lnb
    Daca citeai atent, vedeai ca omul vrea sa vada la 3 receivere. 1 switch are, deci ii mai trebuie doua... Cand spun "switch", ma refer la cel pe care il are deja, adica 8x1 (8 LNB-uri single la 1 receiver).
    Iar daca prin "bagator de seama" te-ai referit la mine, ai perfecta dreptate, sunt nou in ale satelitilor...

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top