Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 9 of 9

Thread: Sky uk card 963

  1. #1
    Unemployed Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    BeneluX
    Posts
    1,329
    Posts Thanks / Likes

    Default Sky uk card 963

    Cum se poate pune in cccam sa apara in hop1 ?
    Am inteles ca cccam-ul nu citeste direct...sau poate am primit informatii eronate
    Exista vreo posibilitate sa se foloseasca mpcs cu ccam ?
    un server câteva receivere si ceva pasiune...

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    blowfish me....
    Posts
    2,473
    Posts Thanks / Likes

    Default

    bskyb in momentul de fatza face update la cards de pe n2 pe n3.
    daca totusi ai un card frumos de n2 merge in cccam simplu . bagi numa frecventa de activare in cccam.cfg si ar trebui sa o ia...
    sper sa nu gresesc

  3. #3
    Unemployed Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    BeneluX
    Posts
    1,329
    Posts Thanks / Likes

    Default

    E vorba de cardul albastru chid 0963, nu se poate citi direct cu cccam
    merci
    un server câteva receivere si ceva pasiune...

  4. #4
    Moderator Expert
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    blowfish me....
    Posts
    2,473
    Posts Thanks / Likes

    Default

    vezi asta....

    http://www.eurocardsharing.com/f197/...63-card-131317

    io unu nu mai pot.....((



    You have been banned for the following reason:
    No reason was specified.

    Date the ban will be lifted: Never

  5. #5
    Mägar de marcä Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Bucuresti
    Posts
    7,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by sinangel View Post
    vezi asta....

    http://www.eurocardsharing.com/f197/...63-card-131317

    io unu nu mai pot.....((



    You have been banned for the following reason:
    No reason was specified.

    Date the ban will be lifted: Never

    ai fluierat in bisericä ?
    adevärul este inventia unui mincinos

  6. #6
    Unemployed Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    BeneluX
    Posts
    1,329
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da, stiu de asta, in newcs merge
    Intre timp am pus in mpcs+cccam 2.0.4 si il vede local. Experimental bineinteles

    PS: trimite un mail la admin, o sa te unban...am avut aceeasi problema cand s-a logat un amic pe contul lui de la mine de-acas si apoi cand am vrut sa ma login aveam ban cu motivul: nu am voie mai mult de un cont pe user
    un server câteva receivere si ceva pasiune...

  7. #7
    Moderator Expert
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    blowfish me....
    Posts
    2,473
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @hidric nu frate , am adormit la slujba)))))))))
    banul e de 2 ani pe nush sa mor io pe 2 usere , de fiecare datacand ma logez asta vad pe ambele. franzu' sa ii ia ca nu is curios de ei , jumate is turci , jumate is prosti.ai nostri nu se socotesc.
    cat despre card ...am intrebat si eu stg.-dr. am primit rasp de genul , tre sa mearga cc+ newcs pt hop 1. si e la 600 mhz.....

  8. #8
    Unemployed Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    BeneluX
    Posts
    1,329
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by sinangel View Post
    banul e de 2 ani pe nush sa mor io pe 2 usere , de fiecare datacand ma logez asta vad pe ambele...
    Nu ai voie cu mai mult de un account.
    Da-le un mail si spune-le pe care vrei sa-l pastrezi si sa ti-l unban.
    baFTA
    un server câteva receivere si ceva pasiune...

  9. #9
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Bucharest
    Posts
    1,600
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by cristinel View Post
    Nu ai voie cu mai mult de un account.
    Da-le un mail si spune-le pe care vrei sa-l pastrezi si sa ti-l unban.
    baFTA
    fix asta am facut si eu,

    aveam tot 2 conturi si am luat forever ban pe ambele.

    le am scris sa mi lase doar unu. si cica nu se poate.
    forever ban e never lift up.
    VU+Solo2, Samsung ue40D7000,ue37D5700,Diablo Wifi, Offset 0,9m - 9E-13E-19E-23E, Offset 1.2m -28 E , 1.2m - 36 E, Offset 0.9m - 1w

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top