Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 16
  1. #1
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,529
    Posts Thanks / Likes

    Default DvbViewer + Acamd

    HTPC Media Center AMD x2 5600 DS3H HD3200 2GBram 500GB HDD SkyStar HD2 DVD-Rom Zasilacz 450W / Windows MX7 DVBviewer 4.0 PowerDVD 9 ArcSoft KLite-codec

    http://www.youtube.com/watch?v=Er8bbvkkvB4

    Dupa parrea mea bate orice receptor in momentul de fata.

  2. #2
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2007
    Location
    localhost
    Posts
    88
    Posts Thanks / Likes

    Default tu

    Tu ai facut video-ul?

    Poate cineva sa spuna pas cu pas ce se intampla acolo?

  3. #3
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Video-ul nu l-am facut eu este postat de cineva pe youtube.
    Daca e nevoie pot face si eu unul exemplificativ, oricum combinatia asta (dvbviewer + acamd legat la gbox,mbox,cccam sau newcamd) e mult superioara oricarui receptor.
    Iar pentru asta nu trebuie nici vreo "racheta" de calculator, spre exemplu mie pe un calc :
    -placa de baza: Asus M3A78-EM
    -procesor AMD Athlon 64 X2 BE - 2400
    - 2 GB DDR2 - mushkin
    - placa video Asus EAH 3650 -512 MB DDR2
    imi merge perfect, cand privesc canale in HD imi urca procesorul la maxim 7-8 % si asta la canale HD codate.
    Folosesc dvbviewer+acamd+mbox, placa dvb-s2 TT3650CI usb HD, iar ca si codec cyberlink atat pentru SD cat si pentru HD.
    Pe langa partea de video si decodare, dvbviewer se descurca foarte bine si cu gestionarea diseqc-urilor in cascada,fara a fi necesara folosirea diseqc spaun. Eu am un multifocuss maximum pe care am pus 2 lnb single + 2 lnb-uri monobloc (in total 6 lnb-uri) pe care le-am legat la placa dvb cu ajutorul unui diseqc 4/1(globo-cl ma ieftin), cu toate ca multi sustin ca nu se poate face, dvbviewer a facut posibila combinatia asta.

  4. #4
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2007
    Location
    localhost
    Posts
    88
    Posts Thanks / Likes

    Default merge.

    Am si eu DvbViewer PRO, cumparat de mine. Am reusit sa leg un emubox la acamd. Trece prin prea multe locuri si daca se poate, sa pun direct la acamd o linie din CCCAM? nu prea cred.

    Sunt curios, se misca bine gboxu? nu l-am testat de mult, nu cred ca sunt atat de multe carduri ca si pe cccam. La mine DvbViewer mai face figuri si nu stiu de ce. Dupa ce dau pe cateva programe, las mai mult unul, cand dau pe altul imi arata OK la coduri dar ramane negru, daca dau iara pe altu, tot negru, chiar daca e si free. Nu stiu unde e buba, am tot incercat sa schimb pe codecuri si nimic.

  5. #5
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sunt carduri cate vrei atat pe gbox cat si pe mbox. Mai nou este preferat mbox pentru ca deschide bine NDS-ul cat si nagra3 si bineinteles se descurca foarte bine cu canlele in HD.
    Si eu am DvbViewer cumpart de mai bine de un an dar n-am probleme cu el. La inceput mi-a fost cam lene sa ma apuc de el dar pana la urma l-am luat la puricat si chiar merita butonat cat mai mult. De mers merge perfect dar trebuie setat totul ca la carte incepand cu codecurile, pluginurile (spre exemplu telecomanda se misca excelent),setarile pentru antena si terminand cu ce e mai greu si anume emulatoarele.
    Daca ai nervii necesari sa studiezi si sa reglezi totul ,vei vedea ca merge perfect.

  6. #6
    Moderator Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    1,241
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Un tutorial depre cum se instaleaza acamd cu mbox pe pc aveti?Banuiesc ca nu mere doar pe dvbviewer, ci si pe celelalte playere.Ati testat?

  7. #7
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2007
    Location
    localhost
    Posts
    88
    Posts Thanks / Likes

    Default dada

    merge si pe dm si pe pc banuiesc, nu?

  8. #8
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Transilvania
    Posts
    444
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ovidiumarius View Post
    HTPC Media Center AMD x2 5600 DS3H HD3200 2GBram 500GB HDD SkyStar HD2 DVD-Rom Zasilacz 450W / Windows MX7 DVBviewer 4.0 PowerDVD 9 ArcSoft KLite-codec. Dupa parrea mea bate orice receptor in momentul de fata.
    Depinde ce functionalitati doresti de la un receptor. De ex. pe mine nu m-a impresionat deloc, numai daca privesc din punc de vedere al timpului de pornire (boot), la mine deja nu mai intra in calcule, chiar daca poate sa decodeze toate pachetele emise de pe sateliti. Nici zappingul (schimbarea canalelor) nu mi se pare ceva iesit din comun, ba chiar este una destul de lenta.
    "The Truth Is Out There"

  9. #9
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by nickey4321 View Post
    Un tutorial depre cum se instaleaza acamd cu mbox pe pc aveti?Banuiesc ca nu mere doar pe dvbviewer, ci si pe celelalte playere.Ati testat?
    gbox:0.0.0.0:0:0/0000/0000

    # gbox - mbox client
    # UDP localhost only, default ports,

    sau

    #gboxn:192.168.7.54:6600:0/0000/0000:AA34BB78:192.168.7.53:6601:AA34BB71:Server 1

    # gboxn - mboxn client
    # servername, serverport, emm, [caid/mask], serverpassword, pcname, pcport, pcpassword, free text

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Alexandria
    Posts
    187
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Polonezului care a postat clipul pe you tube chiar ii mere bine Dvb viewerul.Acu`, poate omu chiar are card in cam.Oricum, l-a cat la butonat nu i s-a blocat niciodata ( ceea ce mie nu prea mi se intampla : de exemplu cand mut de pe sd pe hd si intre diverse canale hd se cam blocheaza si trebuie restartat calculatorul).Si OSD-ul era dragut, oare cum s-o chema?
    Am postat si sa intreb cum se introduce o linie de newcamd 5.25 in acamd?Mentionez ca n`am nici cea mai mica idee despre acamd, gbox, ccam.N-am incercat decat wincsc si cs pentru dvbviewer.
    As vrea sa vad daca merge mai bine in nd$ pe acamd decat cu csc.dlll.
    Cu multzumiri celui ce se va milostivi sa-mi lumineze si mie un pic mintea!

  11. #11
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Aveti aici :

    http://www.youtube.com/watch?v=NWPzxDU6lmw

    o mica demostratie facuta de mine pe dvbviewer.
    Folosesc TT3650 Ci usb HDpe care am DvbViewer (cu licenta cumparata) in combinatie cu acmd + mbox.
    Antena e un multifocuss maximum T85/E85 cu 6 lnb-uri legate la un diseqc 4/1 (in cascada - lucru cu care doar DvbViewer se descurca fara sa se folosasca diseqc spaun).
    Puteti vedea foarte bine viteza cu care comuta de pe un canal pe altul (canalele fiind pe sateliti diferiti 1W - 5E - 16E - 19.2E -13E -28.5E) cat si timpul de deschidere al canalelor.

    P.S. : cineva de pe aici zicea ca zappingul e foarte incet pe dvbviewer si ca acest player ar bloca calculatorul, vazand filmuletul va puteti convinge daca e asa sau nu.

  12. #12
    In The Matrix Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    near Arad
    Posts
    1,311
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am instalat DvbViewer cu licenta impreuna cu Acamd si mbox si la programele codate imi da un mesaj : no hardware available , merg doar cele libere . In aceeasi configuratie si setari dar player fiind Progdvb 6 merg si cele codate . De la ce poate fi ? Multumesc .

  13. #13
    cu state vechi in meserie Expert
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    2,794
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by raks67 View Post
    Am instalat DvbViewer cu licenta impreuna cu Acamd si mbox si la programele codate imi da un mesaj : no hardware available , merg doar cele libere . In aceeasi configuratie si setari dar player fiind Progdvb 6 merg si cele codate . De la ce poate fi ? Multumesc .
    Bifeaza has a Ci in optiunile placii
    2XRCS DigiTV (2xrec+2xsmasrtcard(extra1)+antena+LNB), DK-1102 Offset 1,2 DM800


  14. #14
    In The Matrix Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    near Arad
    Posts
    1,311
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ok , multumesc , am sa incerc .

  15. #15
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cred ca din windows-ul tau lipseste : libeay32.dll si libssl32.dll.
    Astea 2 vin puse in windows/system32.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top