Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Timisoara
    Posts
    742
    Posts Thanks / Likes

    Default ss2 cu montura h-h

    cu pot folosi o placa ss2 cu montura h to h si dvb dream........
    ce soft pot folosii pt. a-mi misca antena cu ajutorul h-h?
    aceasta montura nu are influenta asupra calitatii semnalului?
    TV LCD TOSHIBA fullHD 82", DM800+1.4m offset MST-tabla cu 4 lnb+ toroidala cu 12 lnb =>>> acces 53est-5vest

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2002
    Location
    South & West, never East
    Posts
    258
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Montura HH nu are cu ce influenta calitatea semnalului , atata timp cat este reglata si montata corect.
    In privinta miscarii antenei cu ss2-ul, am rezerve,dat ,fiind faptul ca multi care au incercat, au constatat ca ss2 nu da mereu tensiune suficenta motorasului.(eu folosesc un pozitioner independent de ss2).
    Sa auzim numai de bine!
    2 x 1,2m/offset+offset 0,85 si de 0,6m; ProLink/USB+SS2+SS2/USB; Strong 4400 cu Via+Irdeto1.06; Humax F1 FTA; 2 x Hyundai Digitv.
    TOTUL se plateste !

  3. #3
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    662
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu folosesc SS2 cu Stab HH si merge perfect, niciodata nu au fost probleme sa nu furnizeze suficient curent. Am masurat si curentul care il suge LNB-ul- 144 mA, cand pornesc motorul urca la 452 mA, apoi se stabilizeaza la 224 mA ( am masurat cu Digisat Pro ). Succes

    Semnatura se incarca...

  4. #4
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Timisoara
    Posts
    742
    Posts Thanks / Likes

    Default

    DIN CATE AM INTELES CABLUL CARE ALIMENTEAZA MOTORUL H-H ALIMENTEAZA SI LNB-UL........POATE INFLUENTEAZA CALITATEA SEMNALULUI........
    TV LCD TOSHIBA fullHD 82", DM800+1.4m offset MST-tabla cu 4 lnb+ toroidala cu 12 lnb =>>> acces 53est-5vest

  5. #5
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    662
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da asa este, ai inteles bine cum e cu cablul, iar semnalul nu e influentat de motor sau poate intr-o foarte mica masura incat nu sesizezi.

    Semnatura se incarca...

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2003
    Posts
    178
    Posts Thanks / Likes

    Default

    sal,
    Am si eu un HH -ala un pic ieftin -digipower cam de 3 luni si de atunci merge f bine .
    Merge cu ss2-2.6B /singura problema e ca misca antena doar pe polaritate H.
    NU are treaba semnalul cu montura.

  7. #7
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Timisoara
    Posts
    742
    Posts Thanks / Likes

    Default

    de unde iau un soft pt. disecq 1.2fol. o placa ss2 si montura h-h?
    TV LCD TOSHIBA fullHD 82", DM800+1.4m offset MST-tabla cu 4 lnb+ toroidala cu 12 lnb =>>> acces 53est-5vest

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    292
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Incearca la www.progdvb.com la sectiunea Plugins/filters -
    Diseq 1.2 . Daca iti merge sa ma anunti si pe mine ca vreau sa achizitionez si eu un H-H .
    Toate cele bune!

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2002
    Location
    South & West, never East
    Posts
    258
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Despre Diseq gasesti si aici lucruri interesante.http://scaistar.altervista.org/pafil...category&id=19
    Bafta!
    Sa auzim numai de bine!
    2 x 1,2m/offset+offset 0,85 si de 0,6m; ProLink/USB+SS2+SS2/USB; Strong 4400 cu Via+Irdeto1.06; Humax F1 FTA; 2 x Hyundai Digitv.
    TOTUL se plateste !

  10. #10
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    10
    Posts Thanks / Likes

    Default Salutare

    Eu am ss2 cu montura h-h si merge perfect,iar cablul are 60 de metri lungime.
    Daca vreti ceva informatii da-ti un pm
    Salutare,malefikus

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. montura hh
    By alex2000 in forum RDI - Satelit
    Replies: 13
    Last Post: 11th September 2006, 18:19
  2. Montura H-H
    By marexim in forum RDI - Satelit
    Replies: 15
    Last Post: 31st March 2006, 01:28
  3. montura h-h
    By duhuletz in forum RDI - Satelit
    Replies: 4
    Last Post: 15th March 2006, 11:45
  4. ce fel de montura ?
    By cozmozs in forum RDI - Satelit
    Replies: 3
    Last Post: 13th September 2005, 12:53
  5. Help montura HH!
    By vulcanescu35 in forum Placi DVB
    Replies: 6
    Last Post: 9th July 2005, 13:31

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top