Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Milano sau Timisoara, nu-s sigur
    Posts
    793
    Posts Thanks / Likes

    Default Pot folosi CCCam pe doua porturi deodata ??

    In CCacm cfg am :
    SERVER LISTEN PORT : 12000

    as vrea sa pot folosi doua porturi deodata.

    De ce ? unesc peersii din doua servere in unul singur.
    Pe un server poertul era 12000, pe altul 12001.
    Nu vreau sa retrimit liniile mele la toti peersii...asa ca ....?
    Solutii Folosesc un router Linksys wrt54gl ...
    DM 800 HD . DM 500 . O oala de 0.9 m

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    blowfish me....
    Posts
    2,474
    Posts Thanks / Likes

    Default

    imposibil:P)
    ori ai 2 porturi , 2 dns , 2 sesiuni de cccam
    ori ai numa una
    2 pe un server de pc merge , in router sau in dm kanci:P)
    retrimite liniile....daca ai totsi ip fix spunele ca ai schimbat numai portul , si gata...

  3. #3
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Asa cum scria si Sinangel, porneste 2 procese CCcam (pui nume diferite pentru fisierele cccam), cu doua configuri diferite (in foldere diferite), pe porturi separate si vezi cum se comporta, daca nu cumva se incurca intre ele, fiind pe acelasi IP.

  4. #4
    Banned Master
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    50
    Posts Thanks / Likes

    Default

    n-am incercat, dar ar trebui sa mearga daca in router faci forward atat pentru portul 12000 cat si pentru 12001 catre portul 12000 si adresa de ip a dreambox-ului.

  5. #5
    Member Mentor
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Earth
    Posts
    815
    Posts Thanks / Likes

    Post

    Salut, recent am pornit un server UBUNTU /pc pe CCcam .Portul pe acest server , l am ales 10000 . Aveam un alt server pe un DM 7020si , pe portul 12000 pe care aveam cca 120 de peers , de la care luam numai hop 1 , majoritatea , deci cca 120 de carduri in hop 1 , nu puteam sa ii contactez sa le trimit alte linii . Am uitat sa specific ca am facut acel server pe pc in ideea de a renunta la serverul DM 7020si . Am deschis in modem portul 10000 alocat ip ului de la serverul pe linux/ubuntu si am mai facut in modem ''routarea ''
    portului 12000 spre portul 10000 dupa care am luat cccam.cfg ( doar liniile ) de pe dm ul 7020 si le am pus in cccm.cfg de pe linux cu portul 10000 configurat . Merge de cca 48 de ore , fara probleme . Nu stiu daca ''functioneaza '' si pe dm . Ar trebui sa mearga . Bafta .

  6. #6
    Moderator Expert
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    blowfish me....
    Posts
    2,474
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ce ati facut voi e o simpla redirectionare.....desi nu prea ortodoxa ...nu as fi facut asha ceva..
    sa nu uitam ca dm 500 e un receptor de satelit , si sa nu incurcam stiinta cu tehnologia.
    una e un server pe pc m una e un server in vmware , una e un server in router , una e pe windows , una e pe dm sau pe altele.....
    ce e clar e clar m nu ai cum sa deschizi 2 sesiuni.....si sa si mearga pe dm.
    ar fi o shansa stupida legarea lor prin script , gen mgcamd + cccam sau alte balari m nici nu vreau sa ma gandesc , oricum crapa nu poti porni 2 instantze nici daca redenumesti....
    asha ca lasati-o moarta , omu' tre sa isi informeze oameni lui ca a schimbat portul si gata balciu.

  7. #7
    cu state vechi in meserie Expert
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    2,794
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by SatWien View Post
    Asa cum scria si Sinangel, porneste 2 procese CCcam (pui nume diferite pentru fisierele cccam), cu doua configuri diferite (in foldere diferite), pe porturi separate si vezi cum se comporta, daca nu cumva se incurca intre ele, fiind pe acelasi IP.

    nu iti trebuie 2 executabile diferite doar fisiere de configurare diferitecare pot fi in acelasi director. se pornesc cu cccam -c /var/etc/cccam1.cfg cccam -c /var/etc/cccam2.cfg si asa mai departe cate vrei cu conditia ca porturile din cfg-uri sa fie diferite. De asemena dyndns-ul nu trebuie sa difere deoarece unui IP static sau dinamic din exterior i se pot asigna 65000 de porturi. Adica daca in cccam1.cfg ai portul 12000 in cccam2.cfg poti sa ai portul 16000 de exemplu si daca ambele porturi sunt rutate catre dream sau linux server o sa ai 2 cccam-uri care ruleaza in acelasi timp unu pe portul 12000 altul pe 16000 fara probleme. Teste am facut doar pe server linux nu si pe dream, singura problema la dream ar fi ca la unu dintre cccam-uri ar trebui activa dvbapi=-1 sau asa ceva pentru ca 2 instante nu cred ca pot accesa CA device-ul, asta presupun nu am incercat.

    Oricum ceea ce vrea alex nu se poate face adica in fisierul cfg sa puna 2 server port.
    2XRCS DigiTV (2xrec+2xsmasrtcard(extra1)+antena+LNB), DK-1102 Offset 1,2 DM800


  8. #8
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Milano sau Timisoara, nu-s sigur
    Posts
    793
    Posts Thanks / Likes

    Default Am rezolvat

    Am rezolvat din router cu "port range forwarding " si cu "Port trigering"
    asa ca acum merge binisor.
    Am trimis portul 12001 catre cel de 12000 si gata - am un singur server CCcam in DM800 - la ideea de doua executabile deodata nici nu ma gandisem!
    Am intrebat doar pt ca stiam ca gbos stia sa "asculte" pe mai multe porturi deodata....

    Doar ca noua versiune CCcam 2.1.1 nu-mi vede defel cardul Viaacess - Red Light.
    DM 800 HD . DM 500 . O oala de 0.9 m

  9. #9
    Banned Master
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    50
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by sinangel View Post
    ce ati facut voi e o simpla redirectionare.....desi nu prea ortodoxa ...nu as fi facut asha ceva..
    sa nu uitam ca dm 500 e un receptor de satelit , si sa nu incurcam stiinta cu tehnologia.
    una e un server pe pc m una e un server in vmware , una e un server in router , una e pe windows , una e pe dm sau pe altele.....
    ce e clar e clar m nu ai cum sa deschizi 2 sesiuni.....si sa si mearga pe dm.
    ar fi o shansa stupida legarea lor prin script , gen mgcamd + cccam sau alte balari m nici nu vreau sa ma gandesc , oricum crapa nu poti porni 2 instantze nici daca redenumesti....
    asha ca lasati-o moarta , omu' tre sa isi informeze oameni lui ca a schimbat portul si gata balciu.
    n-am inteles nimic din aberatiile tale ... esti confuz in exprimare, ceea ce denota confuzie in gandire. te bagi unde n-ai nici cel mai mic habar ...

    specialistul lu' peshte

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top