Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    290
    Posts Thanks / Likes

    Default peersi in cccam pe 7000

    sunt prea multi 10 peeri cccam pe un dm 7000? ca in ultima vreme am mai adaugat 3-4, si vad ca mi se blocheaza dupa 1-2 zile
    dar pe 500?
    merci

  2. #2
    Senior Member Expert
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Prahova
    Posts
    1,162
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cel mai mult am avut 125 linii cca 4500 carduri in optibox(clona dm500) si mergea destul de bine , cea mai buna stabilitate o am acum 95 de linii si cca 400 carduri ... imagine Nemesis 4.4 .

  3. #3
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by cobrax2 View Post
    sunt prea multi 10 peeri cccam pe un dm 7000? ca in ultima vreme am mai adaugat 3-4, si vad ca mi se blocheaza dupa 1-2 zile
    dar pe 500?
    merci
    Problema nu e de la numarul de peers ci de la configurarea cccam-ului.
    Pe un DM7000 poti duce lejer si 100 peers dar trebuie sa filtrezi cardurile si sa blochezi EMM-urile.

  4. #4
    Unemployed Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    BeneluX
    Posts
    1,329
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da si tu cate un restart la 24 h si n-o sa ai probleme
    un server câteva receivere si ceva pasiune...

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    290
    Posts Thanks / Likes

    Default

    da, cum sa nu, toata ziua bunaziua dau restarturi

    intre timp am scos una din linii, cred ca aia imi facea probleme, testez asa

  6. #6
    Member Mentor
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Earth
    Posts
    815
    Posts Thanks / Likes

    Post

    Quote Originally Posted by cobrax2 View Post
    da, cum sa nu, toata ziua bunaziua dau restarturi

    intre timp am scos una din linii, cred ca aia imi facea probleme, testez asa
    Salut, pentru ''restarturi '' sunt script uri care configurate cum trebuie isi fac treaba . Bafta .

  7. #7
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    1,388
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by cobrax2 View Post
    sunt prea multi 10 peeri cccam pe un dm 7000? ca in ultima vreme am mai adaugat 3-4, si vad ca mi se blocheaza dupa 1-2 zile
    dar pe 500?
    merci
    1. Limiteaza traficul, nu lua de la toti Hops2-3, mai filtreaza si tu dupa ce te intereseaza.
    2. # LOG WARNINGS : /tmp/warnings.txt

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top