Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 13 of 13
  1. #1
    Member Mentor
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Timis
    Posts
    799
    Posts Thanks / Likes

    Default Lipsa semnal audio canale Digi TV

    In ultimul timp si aproape zilnic ma confrunt cu urmatoarea problema:
    In timp ce vizualizez un program(oricare) dispare pt 15-30 sec sonorul
    Am incercat sa comut rapid pe alt program sa vad daca se intampla acelasi fenomen;insa are sonor;revenind la programul fara sonor apare si la acesta.
    Timpul find foarte scurt nu pot sesiza de unde apare problema
    Receptor HSS 7160
    Multumesc pt sfaturi

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    District Nr. IX.
    Posts
    6,176
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by csachiri View Post
    In ultimul timp si aproape zilnic ma confrunt cu urmatoarea problema:
    In timp ce vizualizez un program(oricare) dispare pt 15-30 sec sonorul
    Am incercat sa comut rapid pe alt program sa vad daca se intampla acelasi fenomen;insa are sonor;revenind la programul fara sonor apare si la acesta.
    Timpul find foarte scurt nu pot sesiza de unde apare problema
    Receptor HSS 7160
    Multumesc pt sfaturi
    Inceraca sa faci un soft update...
    Day by day - opiniile mele
    "Never argue with idiots. People can confuse you with them."
    ---------------------------------------------------------
    DM 7020S; HSS-1160NA; Offset 1,2 Al +
    Moteck DigiPower SG-2100
    (53E - -30W) + Hama Lypsi HQ Universal Single LNBF

  3. #3
    Member Mentor
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Timis
    Posts
    799
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by [email protected] View Post
    Decodorul HSS-7160NA soft semnalizat automat so OTA forced.
    Daca esti amabil sa imi explici putin ceea ce ai postat
    La actualizare automat de soft imi da mesajul ca nu gaseste soft nou

  4. #4
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    District Nr. IX.
    Posts
    6,176
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by csachiri View Post
    Daca esti amabil sa imi explici putin ceea ce ai postat
    La actualizare automat de soft imi da mesajul ca nu gaseste soft nou
    Pune-l pe Antena 3 si fa separat update manual la ambele roomuri, vezi sa nu fie legate in loop cand faci. OK?
    Day by day - opiniile mele
    "Never argue with idiots. People can confuse you with them."
    ---------------------------------------------------------
    DM 7020S; HSS-1160NA; Offset 1,2 Al +
    Moteck DigiPower SG-2100
    (53E - -30W) + Hama Lypsi HQ Universal Single LNBF

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2008
    Location
    Temeschburg
    Posts
    209
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by [email protected] View Post
    Pune-l pe Antena 3 si fa separat update manual la ambele roomuri, vezi sa nu fie legate in loop cand faci. OK?
    nu merge...mai inainte am incercat


  6. #6
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,492
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Update-ul nu se face din menu ca nu gaseste nimic. In timp ce te uiti normal la Antena3, apesi simultan pe receiver (nu pe telecomanda) tastele Pr+ si Pr- si astepti (apare o bara de transfer, se restarteaza receiverul, etc), trebuie sa ai rabdare.

  7. #7
    Member Mentor
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Timis
    Posts
    799
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ultima versiune de soft 1.04 asa ca nu am la ce face update

  8. #8
    The One Teacher
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    273
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by csachiri View Post
    Ultima versiune de soft 1.04 asa ca nu am la ce face update
    La fel patesc si eu cu un HSS-7160NA , are soft ver.1.04, poate urmatorul update sa remedieze aceasta problema...


  9. #9
    timplar Expert
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Crişana
    Posts
    1,229
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by [email protected] View Post
    Pune-l pe Antena 3 si fa separat update manual la ambele roomuri, vezi sa nu fie legate in loop cand faci. OK?
    pa mine nu ma ajuta mintea,cum se face update manual pe room2?de fapt cum se face update manual la hss 7160?
    dm500s Vu+Zero hss1170...ş maxim şasă cai frumoşi

  10. #10
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Nord
    Posts
    330
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Sedan View Post
    La fel patesc si eu cu un HSS-7160NA , are soft ver.1.04, poate urmatorul update sa remedieze aceasta problema...
    La mine la fel am 7160 este o treaba veche dar poate el este primul care sesizeaza

  11. #11
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    238
    Posts Thanks / Likes

    Default kkk

    Intradevar asta e o chestie foarte veche,la mine se intampla asta de cand am Digi,nu stiu exact ce model de Hyundai am dar din cate stiu se intampla la toate modelele,poate cineva stie de ce si ne explica...

  12. #12
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Bucuresti
    Posts
    46
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si eu am HSS-7160NA cu soft 1.04 si patesc exact acelasi lucru de cand il am.

  13. #13
    Member Mentor
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Timis
    Posts
    799
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by delsat View Post
    pa mine nu ma ajuta mintea,cum se face update manual pe room2?de fapt cum se face update manual la hss 7160?
    lasa pe antena 3 si apesi simultan chanal + si - de pe panoul frontal al HSS 7160
    la fel pt room 2,singura diferenta intrarea de la lnb sa fie la room 2,evident in ambele cazuri faci separat sa nu fie legate in loop

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top