Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6

Thread: Diseqc Switch

  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2002
    Posts
    15
    Posts Thanks / Likes

    Default Diseqc Switch

    Am un SS2 rev 2.6c cu driver 4.2.11 si 2 antene : un offset fix pe Hispasat si o parabola mobila pentru restul . Ca soft folosesc ALT DVB 1.0.7
    Ca sa nu mai schimb manual intre cele 2 antene am luat un switch Diseqc 2.0 cu 2 intrari
    Am legat antena mobila la LNB 1 si pe cealalta la LNB 2 . Apoi in meniul Satellites am modificat pentru Hispasat : Diseqc Switch 1 Type Simple si LNB 2 , iar pentru ceilalti sateliti : Diseqc Switch 1 Type Simple si LNB 1 . Nu am insa semnal decat de la LNB 1 .
    Ce gresesc oare ?

  2. #2
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,497
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu zic sa schimbi intai drv. pe care il ai cu 4.3.0 . Insa am impresia ca nu poti folosi o antena mobila cu una fixa pe Diseqc. Ori folosesti Diseqc pentru rotirea celei mobile ori bagi pentru doua antene fixe. Poate gresesc si poate sunt unii mai in tema...
    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

  3. #3
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    1,139
    Posts Thanks / Likes

    Default

    eu mi-as fi facut un switcher simplu, handmade, cu un comutator

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Moldova - Chisinau
    Posts
    316
    Posts Thanks / Likes

    Default

    din cate stiu eo, diecqul stinge comenzile de dirijare, asa ca pune mai intai montura mobila si iesirea lui conectezi disequl care pleaca la randul sau la LNB1 fix si LNB2 mobil.
    Suntem studenti cu totii
    si eo, si tu, si el, si...., ....si mama, .....si papa
    si deda.
    ------------->>>
    http://img381.imageshack.us/img381/1182/mouse014mb.jpg
    ------------>>>aici eo-sacasa
    DISH 1.5 TTbuget(NOVA)+Dragon and SS2

  5. #5
    Member Teacher
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    x
    Posts
    152
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Vezi ca Switch nu este compatibil cu driverul de la SS2 la fel am patit si eu cu unul vezi ce scrie pe el mai exact ce versiune este 1 sau 2 iar daca este 2 schimba-l si ia 1 momentan cam atata suporta driverul de la SS2, versiunea 2 mere foarte greu si comuta doar cand are chef.

  6. #6
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2002
    Posts
    15
    Posts Thanks / Likes

    Default

    O sa incerc sa pun noul driver 4.3.2 si daca tot nu merge cred ca singura solutie ramine sa-mi iau un switch diseqc 1 .

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. DiSEqC switch for 8 LNB’s...
    By bigboss in forum RDI - English
    Replies: 6
    Last Post: 31st July 2006, 09:46
  2. 4 in 2 out DiSEqC switch
    By Anver in forum RDI - English
    Replies: 17
    Last Post: 20th May 2006, 19:23
  3. Pt. ALTDVB -Ajutor cu un diseqc switch 2x1
    By cmmarcu in forum Placi DVB
    Replies: 6
    Last Post: 24th April 2006, 16:05
  4. DISEQC SWITCH PROBLEM
    By digitalpartner in forum RDI - English
    Replies: 2
    Last Post: 9th January 2006, 17:54
  5. DISEQC SWITCH PROBLEM
    By digitalpartner in forum RDI - English
    Replies: 0
    Last Post: 7th January 2006, 17:54

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top