Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    13
    Posts Thanks / Likes

    Question C-tech hd 5000c share

    buna seara inainte de toate,as dori si eu un link sau sa imi zica cineva cum pot face share cu acest decodor.multumesc

  2. #2
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Tr. Severin
    Posts
    3,273
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu poate share

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2007
    Location
    c:\Outside of Bucharest
    Posts
    227
    Posts Thanks / Likes

    Default Ba poate

    Quote Originally Posted by smv167 View Post
    nu poate share
    Cu firmware cu SSSP pe serial prin Linkey.
    Dar nu orice canale.

  4. #4
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    13
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by HarryE2007 View Post
    Cu firmware cu SSSP pe serial prin Linkey.
    Dar nu orice canale.

    ai putea sa imi dai un link cu un tutorial sau sa imi dai o explicatie mai simpla

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2007
    Location
    c:\Outside of Bucharest
    Posts
    227
    Posts Thanks / Likes

    Wink Info

    Nu am Ctech, am un var primar de-al lui, Technomate. Si merge.
    Instalezi un firmware alternativ, de unde stii tu ca sunt, la care in meniul de setari, la options, se poate activa SSSP pe portul serial.
    Cumperi un cablu serial si o cutiuta Linkey (www.linkey.nl). Se poate cumpara de la http://www.bestelectronics.nl/shop/p...r6j0j1q2f98871
    Inveti olandeza şi citesti http://www.maxdigital.nl/forum/viewforum.php?f=68
    Ctech-ul devine client la un cccam, gbox sau ce ai tu disponibil
    E posibil sa nu mearga pe unele canale, in functie de implementarea SSSP in firmware. Citeste bine forumul linkey inainte de a decide.
    PS. Daca e model plus (cu ethernet), nu mai e nevoie de serial.
    Last edited by HarryE2007; 2nd June 2009 at 10:31. Reason: Clarificare model

  6. #6
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Resita
    Posts
    15
    Posts Thanks / Likes

    Default 3100+????

    dar cu un clarke-tech 3100+ se poate face share?

  7. #7
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Tr. Severin
    Posts
    3,273
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by HarryE2007 View Post
    ..... se poate activa SSSP pe portul serial.
    Cumperi un cablu serial si o cutiuta Linkey ....
    sa incerce cu un gbox pe PC ( stie sssp )

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top