Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    284
    Posts Thanks / Likes

    Default Pinnacle PCTV Sat SKY UK

    As vrea sa va intreb de ce credeti ca as putea avea probleme de intrerupere a imaginii si sunetului pentru o fractiune de secunda exact cand primesc key-a de Sky UK. Folosesc o placa Pinnacle PCTV Sat si protocol newcamd525, windows XP SP2. Am incercat cu diverite dvb viewere (AltDVB, ProgDVB, DVB dream), cu diferite plugin-uri CSC (4001,4002,4003), WinCSC, am deschis portul din firewall prin care primesc key-le dar nu ma ajuta cu nimic. La 5-8 secunde se intrerupe pentru o fractiune de secunds apoi isi revine iar cand vine urmatoarea key-e face la fel.

    Multumesc,
    Pinnacle PCTV SAT + Offset 1,4m + Lnb 0,2db

  2. #2
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Banat.Ro
    Posts
    2,755
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca nu gresesc sharingul e de vina.
    Video: Vu+Uno (HDD 80Gb) /offset 1.2 H-H/42E<=>30W;
    Optibox Gekko Cable HD
    Audio: Harman Kardon HK680+Monitor Audio B2+WD Elements Play (2Tb)

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    284
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sharing-ul este ok testat pe receiver.
    Pinnacle PCTV SAT + Offset 1,4m + Lnb 0,2db

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    284
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Credeti ca poate fi si o problema legata deplaca?Ca nu se descurca cu modul in care sunt trnasmise canalele pe sky uk? Am observat ca chiar si la canele free cateodata ii ia mai mult pana schimba postul (chestia e random) pe cand pe Astra sau Hotbird nu am patit niciodata asa ceva.
    Pinnacle PCTV SAT + Offset 1,4m + Lnb 0,2db

  5. #5
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Problemele nu sunt de la placa dvb (nu are nici o legatura cu decodarea,ea indeplinind doar rolul de tuner) ci din cauza cardului de sky!
    Mai binen zis cardul de sky este in NDS, sistem ce se cunoaste foarte bine ca are probleme in sharing.
    Singurele solutii ar fi urmatoarele : - overclock-area cardului pus in sharing si trebuie dat la cat mai putini clienti.
    - overclock-are cardului, iar clientul folosit pentru sharig sa fie mbox -setat corespunzator pentru NDS.

  6. #6
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    979
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si mie mi s-a intamplat ce spui tu, adica:
    -pe Sky UK cu SkyStarHD aveam freeze, pe DM800 se vedea coerent, fara pauza, ambele fiind pe baza de gbox, tunelat prin mgcamd la receiver, prin wincsc la placa DVB.
    In 9 cazuri din 10, e fix corect ce spune maestrul @ovidiumarius, treaba tine de distanta dintre tine si cardul NDS, de cati useri trag de cardul respectiv si -in plus- de emulator.
    In cazul asta insa, tind sa cred mai curand ca are legatura cu partea de hardware.
    Multumesc,
    Scorpio


    VU+ Solo 2/ parabola 1,8m / offset 1.85m / Bucuresti

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top