Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Bucuresti
    Posts
    438
    Posts Thanks / Likes

    Default Manual Moteck V-Box II

    Salutare,

    Are cineva un manual pentru Moteck V-Box II?
    Ma intereseaza daca se poate comanda din dm800 o montura cu actuator si care ar fi pasii de urmat pentru setari.
    SS1 v.1.3 / DM500S, KSF200, HSS 1160, HSS 3169, DM600 / H-H DG120 Plus, STRONG 10" / 1.15AL, 0.9FE, 0.8FE, 0.4FE / DiGi / Focus
    __________________________________________________ ______
    E placut ca altcineva sa-ti rezolve problemele, dar nu e obligatoriu!

  2. #2
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Cluj Napoca
    Posts
    10
    Posts Thanks / Likes

    Default Manual Moteck

    Salut

    Vezi poate te ajuta link-ul: http://www.moteck.com/product.asp?idproduct=51

    Succes

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Reghin, Mures
    Posts
    143
    Posts Thanks / Likes

    Default Salut

    Manual nu mai am, dar fiind diseq 1.2 tot ce ai de facut este sa comanzi din telecomanda receptorului pasii, exact ca la HH. Cand esti pe satelitul dorit, dai save si Moteck-ul va memora pozitia comandata de receptor pe una din memoriile interne, la care pe urma te poti duce si cu telecomanda pozitionerului.

    Practic lucrezi exact ca pe HH doar ca fara USALS.

    Numai bine.
    Dm800SE,Opticum Dm3800, Inverto Black Ultra /0.9 Offset Fe, 1.2 TRIAX/Al

  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Bucuresti
    Posts
    438
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Multumesc, o sa incerc.
    Memorasem cativa sateliti cu telecomanda de la Moteck si eram curios daca pot seta dm800 sa se duca la pozitiile memorate.
    O sa resetez Moteck-ul si incerc miscarea din dm800 si memorarea din telecomanda Moteck.
    SS1 v.1.3 / DM500S, KSF200, HSS 1160, HSS 3169, DM600 / H-H DG120 Plus, STRONG 10" / 1.15AL, 0.9FE, 0.8FE, 0.4FE / DiGi / Focus
    __________________________________________________ ______
    E placut ca altcineva sa-ti rezolve problemele, dar nu e obligatoriu!

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    256
    Posts Thanks / Likes

    Default

    La receptor pune pe DiSEqC 1.2 si memorarea se face din meniul receptorului, telecomanda pozitionerului fiind optionala.Se cauta fiecare satelit si se memoreaza. La alte receptoare merge foarte usor, telecomanda pozitionerului nu mai este folosita.


    Prima data reseteaza pozitionerul si apoi din meniul receptorului fixeza limitele Est si Vest.
    Last edited by Dan70; 29th May 2009 at 14:39.

  6. #6
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,497
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pai ce, la dream 800 trebuie setat manual diseqc 1.2? Eu cu dream(clone)500 am re-setat toate pozitiile si a mers.
    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top