Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 11 of 11
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2002
    Posts
    29
    Posts Thanks / Likes

    Default Astra 1G/1H la Constanta

    Scuzati ma daca nu e locul potrivit pentru o asemenea intrebare?
    Ce marime de antena trebuie pentru a primi Astra 1G/1H (mai precis buchetul Canal sat?1,5m? Stiu ca la ELMA (magazin de satelit pe IG Duca) cu 1,5m ajungeam sa vad cate ceva...

    Multumesc anticipat.

  2. #2
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Banat.Ro
    Posts
    2,755
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca tot faci prima investitie intr-o antena satelit atunci cumpara-ti una de 1.8 m.Nu o sa-ti para rau
    Video: Vu+Uno (HDD 80Gb) /offset 1.2 H-H/42E<=>30W;
    Optibox Gekko Cable HD
    Audio: Harman Kardon HK680+Monitor Audio B2+WD Elements Play (2Tb)

  3. #3
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2002
    Posts
    29
    Posts Thanks / Likes

    Default

    De fapt am deja una de 1.2 offset instalata, dar vreau sa primesc astra 1g/1h pentru canal sat, si daca se poate cu motor, deci e o investitie grea, montura polara etc...Deci crezi ca 1,5 nu e de ajuns dar cu 1,8 va fi ok?Decit stiu, trebuie montura polara peste 1,2m da?

  4. #4
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Constanta
    Posts
    57
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cam la 57 km de C-ta am eu una de 1,5 si una de 1,8 dotate amandoua cu invacom de 0.3 db si dreambox 7000s + conserva digi, dar Csat pe astra nu le pot vedea, in schimb cu cea de 1,8 m vad la limita 13 grade est fascicol super (TPS) si foarte bine hispa sat cu tot ce contine, ma repet vad si astra cu exceptie spanioli, asa ca pt C-ta ceva mai mare de 1,8 m...

  5. #5
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Romania
    Posts
    326
    Posts Thanks / Likes

    Default

    LA 70 KM vest de Constanta cu 1,20 (LNB 0.6 GS) intra toate transponderele Csat de pe 1G si 1H. De fapt intra tot de pe 1G iar pe 1H am cateva probleme (la anumite ore) cu transponderele 12633 H, 12663 H si 12692 H (care nu au canale din Csat)
    Cu 1,50 daca antena e de calitate si bine reglata ar trebui sa-ti intre.

  6. #6
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2002
    Posts
    29
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Asta cred si eu, cum am spus, am testat la Constanta la magazinul ELMA, imi spunea ca era 1m50 dar 0.5(!)Db, si vedeam Canal sat (o frecventa, nu puteam sa testez tot) dar nu ajungeam fasicol SUPER de la TPS de pe Hotbird (ce vroiam atunci....
    Dar am scris aici sa va intreb si voua
    Nu vreau sa cheltuiesc pentru o asemenea instalatie degeaba
    1m50 cu 0.3db cred ca e bine...
    Dar exista 1m50 cu motor H/H OFFSET?

  7. #7
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Romania
    Posts
    326
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cu instalatia de mai sus intra toata ziua(fara intreruperi) pe Hotbird doar doua transpondere de pe fascicolul Super. 10.758 si 10.911 (Sunt cele cu TPS-ul) . Celelalte tp de pe Super ori deloc ori doar cateva ore pe zi.

  8. #8
    Membrana Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Tomis Nord
    Posts
    1,603
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cu offset 1,2 la Navodari nu am scos mai mult de 30% .
    Am renuntat la ASTRA si mor de ciuda..

  9. #9
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2002
    Posts
    29
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pai de fapt, vazand ca merge cu 1,5 si 0,5 sau 0,6 db (asa zicea doamna de acolo), am luat una de 1,2 dar cu 0,3, pentru ca nu vroiam sa pun POLARA si zicea ca peste 1,2m trebuie polara, nu offset...Si nu primesc Fascicol Super (dar am reglat-o singur, s-ar putea sa se poate mai bine, dar totusi sint destul de priceput), poate primesc astra 1g/1h dar momentan am lasat pe Hotbird...
    Si n-am o marime nelimitat, sint in apartament, 1,5 deja e mare, si n-as vrea sa iau 1,5 si sa nu mearga...

  10. #10
    Moderator Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    BUZAU
    Posts
    6,106
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Adol2002
    Dar exista 1m50 cu motor H/H OFFSET?

    S-a mai discutat pe aici...nu exista dar se poate adapta....trebuie sa adaptezi ( 4 gauri bine calculate la milimetru) sistemul de prindere de la un ofset de 1,2 la ofsetul de 1,5/1,6 Al....mie imi merge ok aceasta combinatie de peste 2 ani (motorul HH e DigiPower si are mai mult de 3 ani...totusi nu am incredere intr-un DigiPower de acum...rezistenta mult mai mica/parerea mea!)...trebuie, de asemenea, sa iei in consideratie si factorul "vant"....daca sunt curenti puternici de aer in zona ta, nu e indicat, nu e indicat nici sa montezi instalatia pe bloc pentru ca si acolo curentii de aer sunt puternici...
    Ofset-uri 1,6Al/1.6Fe/1,4Fe, 2&HH , SkyStar2;
    Optibox Spider HD
    HSS-7160NA (DigiTV)
    90E - 34,5V

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Moldova - Chisinau
    Posts
    316
    Posts Thanks / Likes

    Default

    sunt din chisinau si ma joc cu 1.5 aluminium, LNBuri am incercat mai mlte: pauxis, sharp, ***, si acum stau cu un MTI AP84-TW - quadro.
    Dintre toate LNBurile mentionate diferenta de calitate a semnalului n-a fost, masurat dupa Tehnotrend TTBudget.
    Probabil o voi schimao si eo, cand voi gasi alta mult mai mare.

    11856, 11895, 11934, 12012 -prind bine, semnal 30-50 si calitate 70-90

    12581, 12640 - la limita




    din cel aflate de mine - pentru g/h trebue 1.9-2.4, chiar unii zic 2.7 (eu cred e prea mare pentru mine)
    Suntem studenti cu totii
    si eo, si tu, si el, si...., ....si mama, .....si papa
    si deda.
    ------------->>>
    http://img381.imageshack.us/img381/1182/mouse014mb.jpg
    ------------>>>aici eo-sacasa
    DISH 1.5 TTbuget(NOVA)+Dragon and SS2

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Magazin in Constanta
    By drgroza in forum Shop
    Replies: 4
    Last Post: 22nd July 2006, 08:48
  2. ALOOOOO DIGI CONSTANTA ........
    By pytonu in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 8
    Last Post: 10th November 2005, 18:11
  3. Caut firma sat. Constanta
    By bizant in forum Shop
    Replies: 1
    Last Post: 1st October 2005, 22:32
  4. Dealer Max in Constanta?
    By Rico in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 0
    Last Post: 16th July 2005, 21:11

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top