Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 15 of 15
  1. #1
    Mägar de marcä Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Bucuresti
    Posts
    7,529
    Posts Thanks / Likes

    Default probleme cu dm 800

    salve

    i-am pus newnigma 2.4 in flash si nu mai vrea sä booteze
    dreamup recunoaste boxul, transferä flash loaderul dupä care se opreste "update completed, waiting for acknowledge..."
    aveti vreo idee ce si cum ?

    ms fain

    ps: am scos tunerul si tot nu vrea
    acum o las un timp färä curent sä vedem ce si cum
    adevärul este inventia unui mincinos

  2. #2
    Mägar de marcä Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Bucuresti
    Posts
    7,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    dupä 1 orä de asteptare a pornit, a configurat newnigma l-am oprit si dupä ce l-am pornit din nou.....fix pix....

    jegul este nou nout, ce naiba poate sä fie ?

    mai astept o orä si ii pun flash-ul original de la dmm
    adevärul este inventia unui mincinos

  3. #3
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    US of Europe
    Posts
    2,119
    Posts Thanks / Likes

    Post

    e adevarat ? dm...
    (altfel n-ar face asta.)

  4. #4
    Moderator Expert
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    blowfish me....
    Posts
    2,473
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cam asta era incercarea, sa pui flash orijinal de la dmm http://www.dream-multimedia-tv.de/english/downloads.php
    si apoi un gemini ceva nu as baga inca newnigma....
    cum faci transferu , prin retea sau ai pus cablu pe spate?

  5. #5
    Mägar de marcä Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Bucuresti
    Posts
    7,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    enough is enough

    dupä 6 ore de mani....re >> nu merge
    nu conteazä ce image ii pun, nu booteazä imediat
    trebuie asteptat ca. 45 minute panä booteazä din nou
    la urmätul restart aceiasi problemä
    i-am scos tunerul si modemul >> tot nu vrea

    acum are din nou flash-ul original de la dmm si tot asa face
    maine ia drumul retour
    sä-l f.....

    @sommersby
    este original

    @sinangel
    flashu-ul l-am pus si prin retea si prin com1 >> nu vrea
    am mai fäcut vreo alte 10 bucäti si nu am avut nici o problemä cu newnigma din start
    am mai avut problemä cu un alt box ( tunerul dus ) l-am chinuit si pe äla 3 zile dupä care l-am trimis inapoi
    adevärul este inventia unui mincinos

  6. #6
    Moderator Expert
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    blowfish me....
    Posts
    2,473
    Posts Thanks / Likes

    Default

    imi pare rau de el....
    dar asta e...ai verificat o serie ceva e netzetsc sau e vapor?
    io am primit 6 buc nici una nu a avut pb , toate au fost din nov anu trecut....
    ma gandesc sa fi incercat o imagine mai veche de gp m inainte de second stage 3.8, 3.9 cat era sa vezi macar ca bazaie ceva in el.
    nu am nika cu newnigma vezi ca pe cat posibil postez inclusiv updates la ea
    tuneru e boala lor , desi nu ma gandesc la ceva sa se incalzeasca intratat incat sa te tzina 45 de minute pana buteaza din nou.....bizar!
    oricum zici ca ia drumu inapoi , deci te-ai spalat pe maini de o grija:P)
    macar spune-ne alea noi cum or fi:P)

  7. #7
    Mägar de marcä Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Bucuresti
    Posts
    7,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu conteazä ce image pun pe el
    toate functioneazä indiferent ce pun pe el
    acum are originalul in el si face asa: a bootat, am dat shutdown, la revedere >> led-ul rämane aprins, in ecran scrie dream multimedia
    si asa stä panä maine

    intre 45 min. si 1 orä booteazä din nou färä problema dar numai o singurä datä

    si cu tunerul scos tot la fel face
    este dus ceva pe mainboard
    100%
    adevärul este inventia unui mincinos

  8. #8
    Bla bla bla... Mentor
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    La malul mării... Negre(Ro) si/sau a Nordului (N)
    Posts
    817
    Posts Thanks / Likes

    Post

    Quote Originally Posted by hidric View Post
    enough is enough

    dupä 6 ore de mani....re >> nu merge
    nu conteazä ce image ii pun, nu booteazä imediat
    trebuie asteptat ca. 45 minute panä booteazä din nou
    la urmätul restart aceiasi problemä
    i-am scos tunerul si modemul >> tot nu vrea
    Mi s-a intamplat la fel cu un box al unui prieten, dupa configurare nu mai boota, am mers la dealer, s-a incercat si acolo punerea pe flash a unei imagini prin null-modem, operatie esuata.
    A doua zi au schimbat placa de baza si de atunci merge foarte bine.
    Ce e cool e ca nu ii intereseaza daca ai alta imagine decat cea oficiala dmm, garantia nu se pierde.
    Am ajuns la concluzia ca in Vest este mai curat pentru simplul motiv ca aici ploua mai des...

  9. #9
    Mägar de marcä Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Bucuresti
    Posts
    7,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by yogipiti75 View Post
    Mi s-a intamplat la fel cu un box al unui prieten, dupa configurare nu mai boota, am mers la dealer, s-a incercat si acolo punerea pe flash a unei imagini prin null-modem, operatie esuata.
    A doua zi au schimbat placa de baza si de atunci merge foarte bine.
    Ce e cool e ca nu ii intereseaza daca ai alta imagine decat cea oficiala dmm, garantia nu se pierde.
    deci nu sant singurul ghinionist
    adevärul este inventia unui mincinos

  10. #10
    Mägar de marcä Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Bucuresti
    Posts
    7,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am trimis boxul inapoi si am primit altul
    cel nou functioneazä färä probleme

    acum am altul care nu vrea sä-si ia dhcp cand booteazä si nici la com1 nu-l pot conecta
    si booteazä tot cand vrea el
    stäpanul boxului mi-a spus cä asa face de cand l-a cumpärat
    sä fie aceiasi problemä ?

    aveti vreo idee cum pot sä-i schimb imagul original cu altul dupä ce a bootat ?
    cä asta mäcar mai booteazä din cand in cand
    ms fain
    adevärul este inventia unui mincinos

  11. #11
    Silver Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Germania
    Posts
    2,111
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Poti cu BA dar nu sa o inlocuiesti ci doar sa-i mai pui o img suplimentara, asta daca ai hdd sau usb stick. Sa inlocuiesti imaginea de pe care s-a boot-at nu prea cred ca reusesti.


    bafta
    19,2°E + 0,8°W => DM800 + DM520 + VuZero

    Avantajul unui om inteligent este ca poate face usor pe prostul, invers e ceva mai dificil.....

  12. #12
    Mägar de marcä Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Bucuresti
    Posts
    7,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ruk22 View Post
    Poti cu BA dar nu sa o inlocuiesti ci doar sa-i mai pui o img suplimentara, asta daca ai hdd sau usb stick. Sa inlocuiesti imaginea de pe care s-a boot-at nu prea cred ca reusesti.


    bafta
    ce bulan mai am in ultimul timp
    prind stift dupä stift
    adevärul este inventia unui mincinos

  13. #13
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Location
    L'amerique du nord
    Posts
    1,027
    Posts Thanks / Likes

    Default cum sa fixezi un dm800

    Quote Originally Posted by ruk22 View Post
    Poti cu BA dar nu sa o inlocuiesti ci doar sa-i mai pui o img suplimentara, asta daca ai hdd sau usb stick. Sa inlocuiesti imaginea de pe care s-a boot-at nu prea cred ca reusesti.


    bafta
    Am citit pe anumite siteuri ca se poate "repara" un dm 800 cu bootsector defect utilizand urmatoarea procedura:

    1/ pornesti programul dreamup si apesi butonul connect pentru conectare prin port serial
    2/ dupa care se acceseaza programul enforcer, se apasa enable - acesta va face vizibil butonul "flash"
    3/ faci flash cu o imagine oficiala dm800
    4/ ignora orice mesaj de eroare pe care il primesti de la dreamup

    Softul se poate incerca mai jos
    DM800 Recovery software

  14. #14
    Mägar de marcä Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Bucuresti
    Posts
    7,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by picollo08 View Post
    Nu le prinzi...toate sunt stifturi...chiar nu ti-ai dat seama inca?
    dacä o iau dupä statistica mea ( din 12, 2 nu merg) atunci nu sant chiar toate stifturi

    @all
    am incercat si cu nforcer
    itradevär iti apare butonul de flash, alegi imagul dupä care se opreste la calculate checksum ( berechne Prüfsumme ) si acolo moare
    am incercat de vreo 10 ori

    e dus si ästa
    nu-l pot flashu-i nici sä vreau
    inapoi cu el
    dupä cum se vede am prins o serie cu gresealä de productie
    adevärul este inventia unui mincinos

  15. #15
    Mägar de marcä Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Bucuresti
    Posts
    7,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    a venit cel nou
    in mai putin de 1 orä am fost gata cu ozoon in flash si pe stick newnigma 2.5.4 + gp 4.3

    mi-a luat asa de mult timp din cauzä sä instalarea imagurilor este lentä

    dacä-l mai primesc si pe al 3-lea stricat din start, o sä-mi bag ..... o sä-l trimit inapoi si pe äla
    adevärul este inventia unui mincinos

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top