Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 5 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 69

Thread: az box hd

  1. #1
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Bucharest
    Posts
    718
    Posts Thanks / Likes

    Default az box hd

    pentru cei care au un receptor az box hd (elite sau premium) am o intrebare: merge cccam-ul pe ele? macar ca si client daca nu si ca server...m-ar interesa sa-mi iau si sa-l folosesc drept client la un server de cccam pe dm 800.
    multumesc!

  2. #2
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Dupa ce te complici cand e mai simplu si stabil cu DM800 ?

  3. #3
    Member Mentor
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    717
    Posts Thanks / Likes

    Default

    au anuntat ca pina la 15 Mai o sa apare CCCAM pt acest receptor (nu incubus)dar nimic pina acuma
    Promisiuni , promisiuni...
    pentru cccam caut "peeri adevarti nu cabanieri cu carduri in distanta 69"

  4. #4
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Bucharest
    Posts
    718
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pai am deja un dm 800 si pt celalalt lcd tv hd ma gandeam la un az box hd...in principiu e o solutie mai ieftina decat dm 800 si eram curios sa testez si alt tip de reciever,desi dm-ul ma multumeste. doar cu mkv-ul pe dm 800 nu ma impac prea bine,ca nu prea am reusit sa vad un mkv ca lumea cap coada, si din cate am inteles az boxul merge super ok cu mkvuri.

  5. #5
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    bucuresti
    Posts
    2,482
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am inteles ca ar functiona incubuscamd 0.55 ca si client cccam , acum nu stiu cat de bine

  6. #6
    Om ... cu farfurie ! Expert
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Undeva in Oltenia ... de sub munte !HOREZU!
    Posts
    1,301
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by cristo4 View Post
    pai am deja un dm 800 si pt celalalt lcd tv hd ma gandeam la un az box hd...in principiu e o solutie mai ieftina decat dm 800 si eram curios sa testez si alt tip de reciever,desi dm-ul ma multumeste. doar cu mkv-ul pe dm 800 nu ma impac prea bine,ca nu prea am reusit sa vad un mkv ca lumea cap coada, si din cate am inteles az boxul merge super ok cu mkvuri.
    Se pare ca ar fi aparut ceva pe aici http://www.sat-universe.com/showthre...207#post391207 ... pentru inceput doar pentru client .. CCCam .

  7. #7
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Orobpa
    Posts
    1,967
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da merge inclusiv cccam server 2.1.1 , numai cu 1 cline (prima varianta/beta) .
    In + cu noul soft 2163 functioneaza toate feed-urile 4:2:2 HD .
    In God I trust . All others pay cash .

  8. #8
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    22
    Posts Thanks / Likes

    Default azboxhd

    vaerica,te rog daca e posibil,sa revii cu citeva amanunte despre cccam ca server la azbox hd

  9. #9
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    bucuresti
    Posts
    2,482
    Posts Thanks / Likes

    Default info

    salut , uite aici ai destule descrierii despre "impropiu" spus "cccam"
    de fapt este incubuscamd , ca si client la un server de cccam cu 1 singura linie deocamdata :

    - http://www.sat-universe.com/forumdisplay.php?f=346

    vezi ca la "azbox hd manuals" ai si descrierii de instalare a incubus-ului pe langa descrieri legate de upgrade flash , emergency s.a

  10. #10
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    329
    Posts Thanks / Likes

    Default

    i rog pe cei care dețin acest receptor și au posibilitatea, să pună cteva screenshoturi cu meniurile de la AzBox. Aș vrea să-mi fac o impresie despre acestea, ntruct mă bate gndul serios să-mi dau un "Premium".

  11. #11
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Location
    L'amerique du nord
    Posts
    1,028
    Posts Thanks / Likes

    Default

    imagini aici

  12. #12
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    22
    Posts Thanks / Likes

    Default 1920x1080 la azbox?upscaling?

    am inteles ca azbox are si 1920x1080 si ca are si functia de upscaling.cum se manifesta ?se imbunatateste imaginea pe canalele sd prin upscaling?

  13. #13
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    zona sud
    Posts
    539
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am pe cineva aici in Pt care are si merge struna cu mbox

  14. #14
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    329
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @pop-eye

    Multumesc pentru link. Am fost placut impresionat de meniuri, care sunt simple si elegante. E, ntr-adevar, un receiver destept si de-abia astept sa apara si in magazinele de pe la noi.

  15. #15
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    329
    Posts Thanks / Likes

    Default

    A apărut la Elstar, dar pretul e cam piparat...

    http://www.elstar.ro/?page=shop/flypage&product_id=545

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top