Motorola Networks lansează servicii de găzduire pentru aplicaţii mobile

otorola Applications Hosting Services reprezintă o soluţie completă de gestionare şi livrare de aplicaţii mobile, dedicată atât operatorilor de reţele mobile, cât şi operatorilor de reţele mobile virtuale.
End2End asigură componenta de hosting a aplicaţiilor din oferta Motorola.

Noile servicii de găzduire pentru aplicaţii mobile oferă operatorilor de telecomunicaţii posibilitatea de a:

* promova rapid în piaţă servicii şi/ sau aplicaţii care să crească veniturile acestora
* reduce investiţiile de capital necesare lansării de noi servicii şi/ sau aplicaţii
* asigura o lansare rapidă a serviciului
* minimiza complexitatea tehnologică/ tehnică de lansare a serviciilor

Motorola, Inc. a anunţat pe 19 septembrie 2005 că sectorul Motorola Networks a lansat Motorola Applications Hosting Services, respectiv servicii de găzduire pentru aplicaţii mobile. Aceste servicii reprezintă o soluţie completă de gestionare şi livrare de aplicaţii mobile, dedicată atât operatorilor de reţele mobile, cât şi operatorilor de reţele mobile virtuale. Serviciile de găzduire pentru aplicaţiile mobile asigurate de Motorola oferă operatorilor posibilitatea de a lansa, mai rapid şi mai eficient, noi oferte de servicii către abonaţi, printr-un singur punct de acces. În plus, noul serviciu de la Motorola oferă operatorilor gestionarea completă şi livrarea în siguranţă a acestor aplicaţii.

“Operatorii de telefonie mobilă se află într-o căutare permanentă a acelei oferte care să îi convingă pe oameni să se aboneze la reţeaua acestora, să asigure loialitatea abonaţilor şi creşterea veniturilor operatorilor. Motorola Applications Hosting Services oferă operatorilor o cale mai eficientă în procesul de lansare a unor noi servicii, în condiţiile unei bune profitabilităţi a investiţiei.”, spune Sri Kannankote, Corporate Vice President Motorola, Network Services and Applications Management. “Oferta noastră pentru operatori este simplă: concentraţi-vă asupra dorinţelor şi nevoilor abonaţilor voştri şi lăsaţi-ne pe noi să ne ocupăm de procesul tehnic şi logistic aferent.”

Graţie experienţei companiei Motorola în industria de telecomunicaţii, Motorola Applications Hosting Services poate să ofere operatorilor o interfaţă unică în lanţul valoric al serviciilor de comunicaţii.

Pentru livrarea Applications Hosting Services, Motorola a creat un ecosistem de parteneri, printre care şi compania End2End, care asigură componenta de hosting a aplicaţiilor din oferta Motorola. End2End este un provider de soluţii de top pentru servicii de date şi servicii mobile.

Mediul de dezvoltare al aplicaţiilor şi serviciilor de date este construit de către Motorola pe o arhitectură de tip SDP/SIE cu ajutorul Global Application Management Architecture (GAMA). Această soluţie de la Motorola simplifică dezvoltarea de aplicaţii mobile prin folosirea unei platforme unice (SDP) şi a unui mediu integrat (SIE) pentru toate tehnologiile (GSM, GPRS, 3G etc), asigurând de asemenea o adiministrare unică a tuturor acestor aplicaţii.

End2End este lider european în asigurarea de soluţii de service B2B pentru servicii şi conţinut de date mobile. End2End operează printr-o infrastructură unică de service, special creată pentru susţinerea, gestionarea şi livrarea de servici de date mobile.

Motorola, Inc. (NYSE:MOT) este lider mondial în comunicaţii wireless, oferind produse şi soluţii care asigură Seamless Mobility - mobilitate fără limite în comunicarea pe reţele wireless, sisteme electronice integrate pentru industria auto şi reţele de comunicaţii de bandă largă. Motorola este una din cele 100 de companii incluse în celebrul top Fortune 100. Acasă, în maşină, la locul de muncă sau oriunde ne-am afla în mişcare, mobilitatea fără limite în comunicare înseamnă că poţi să ai acces la lucrurile şi la informaţiile de care ai nevoie în orice moment şi în orice loc. Seamless Mobility - mobilitate fără limite în comunicare înseamnă convergenţa tehnologiei şi asigură o comunicare mai inteligentă, mai rapidă, mai flexibilă şi mai eficientă sub raportul costurilor. Vânzările companiei Motorola au fost de 31,3 miliarde de dolari în 2004. Pentru mai multe informaţii despre Motorola, vă rugăm să vizitaţi www.motorola.ro, www.motorola.com