Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 25
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    47
    Posts Thanks / Likes

    Default digi vs oricare pause live tv box

    m-am saturat de conserva de la Digi, nu stie nimic, doar sa imi dea semnal analogic, pe expiratul euroscart sau rca, si sa schimbe canale, pe care le schimba la 3-4 secunde, ceea ce insemana foarte mult pentru zilele noastre. pe deasupra avand conserva de vreo 2 ani sau un pic peste, telecomanda arata de parca ar fi facut razboiul, desi a fost la fel de folosita ca si telecomanda de la tv, care arata perfect. acea dioda de la telecomanda are o orientare in sus in conditiile in care tii telecomanda orizontal, deci "lumina" trece pe deasupra receptorului iar daca ai un livingroom mai mare te trezesti ca apesi ca disperatu pe telecomanda iar conserva nimic.
    fiind zilele astea in tara, am zis hai sa intru la digi sa vad poate imi ofera ceva mai deosebit un alt receptor care sa nu mai aibe toate aceste dezavantaje si ma asteptam la un pause live tv, sau stiu si eu record 3 in timp ce te uiti la al 4-lea canal. respectiva caserita, a bufnit-o rasul cand i-am zis, deci e clar ca nu s0a schimbat nimic, si tot conserva ramane pe raftul de sus, sau cum zic cei din industria auto, varful de lance.
    dezastru, cu alte cuvinte. de HDTV cred ca nici nu au auzit. nici nu m-am mai deranjat sa o intreb, am plecat dezgustat.

    eu nu sunt un mare fun al canalelor romanesti dar nevasta, bat-o vina, este, deci tre sa am toate alea romanesti ca daca nu .. nu ai liniste

    intrebarea este: avem alt provider care sa nu "lege" cartela de conserva, si care sa ofere sau sa poata fi inlocut cu un receptor modern care macar sa aibe ceva functii suplimentare fata de coserva digi? si in primul rand sa ii functioneze telecomanda? una din conditii mai este ca la coordonatele:
    Latitude = 53.7577, Longitude = -2.7034
    Lat = 53 degrees, 45.5 minutes North
    Long = 2 degrees, 42.2 minutes West
    sa nu imi trebuiasca o "oala" de 4 metri, sau vreo 30 de LNB-uri pentru receptia a 30 de canale de pe 5 sateliti ( genul Focus sat).
    aveti vreo idee?
    sau mai e o alta solutie un dreambox, si sa ma apuc de sharing? nu stau asa bine cu timpul liber...
    Merci
    offset:1.2m Fe, triax 88 + technomate motor, 0.6m AL
    HD - FTA 28E, VU+DUO, conserva digi
    Latitude = 53.7568, Longitude = -2.7578

  2. #2
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Exista si operatori care iti dau doar cardul pentru fantasticul tau receptor care schimba canalele intr-o secunda , dar exista o problema : respectivii operatori nu au atatea canale si nu au ce se cere in disperare : Liga1 .

    Ai de ales intre Dolce , Max si Focus , pentru acea locatie 53.75N/2.70W

  3. #3
    Member Mentor
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Timis
    Posts
    799
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by plictis View Post
    m-am saturat de conserva de la Digi, nu stie nimic, doar sa imi dea semnal analogic, pe expiratul euroscart sau rca, si sa schimbe canale, pe care le schimba la 3-4 secunde, ceea ce insemana foarte mult pentru zilele noastre. pe deasupra avand conserva de vreo 2 ani sau un pic peste, telecomanda arata de parca ar fi facut razboiul, desi a fost la fel de folosita ca si telecomanda de la tv, care arata perfect. acea dioda de la telecomanda are o orientare in sus in conditiile in care tii telecomanda orizontal, deci "lumina" trece pe deasupra receptorului iar daca ai un livingroom mai mare te trezesti ca apesi ca disperatu pe telecomanda iar conserva nimic.
    fiind zilele astea in tara, am zis hai sa intru la digi sa vad poate imi ofera ceva mai deosebit un alt receptor care sa nu mai aibe toate aceste dezavantaje si ma asteptam la un pause live tv, sau stiu si eu record 3 in timp ce te uiti la al 4-lea canal. respectiva caserita, a bufnit-o rasul cand i-am zis, deci e clar ca nu s0a schimbat nimic, si tot conserva ramane pe raftul de sus, sau cum zic cei din industria auto, varful de lance.
    dezastru, cu alte cuvinte. de HDTV cred ca nici nu au auzit. nici nu m-am mai deranjat sa o intreb, am plecat dezgustat.

    eu nu sunt un mare fun al canalelor romanesti dar nevasta, bat-o vina, este, deci tre sa am toate alea romanesti ca daca nu .. nu ai liniste

    intrebarea este: avem alt provider care sa nu "lege" cartela de conserva, si care sa ofere sau sa poata fi inlocut cu un receptor modern care macar sa aibe ceva functii suplimentare fata de coserva digi? si in primul rand sa ii functioneze telecomanda? una din conditii mai este ca la coordonatele:
    Latitude = 53.7577, Longitude = -2.7034
    Lat = 53 degrees, 45.5 minutes North
    Long = 2 degrees, 42.2 minutes West
    sa nu imi trebuiasca o "oala" de 4 metri, sau vreo 30 de LNB-uri pentru receptia a 30 de canale de pe 5 sateliti ( genul Focus sat).
    aveti vreo idee?
    sau mai e o alta solutie un dreambox, si sa ma apuc de sharing? nu stau asa bine cu timpul liber...
    Merci
    nu e foarte super dar cred ca Humax-ul ti-ar satisface unele nemultumiri

  4. #4
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    47
    Posts Thanks / Likes

    Default dolce

    daca imi iau dolce, care vad ca imi dau si o a doua cartela pe acelasi abonament fara taxe suplimentare, am acoperire la locatia aia cu un Fe 1.2m ?

    offset:1.2m Fe, triax 88 + technomate motor, 0.6m AL
    HD - FTA 28E, VU+DUO, conserva digi
    Latitude = 53.7568, Longitude = -2.7578

  5. #5
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si Digi iti da doua cartele daca stii sa citesti atent pe site ....

  6. #6
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    47
    Posts Thanks / Likes

    Default digi

    sunt deacord ca digi probabil e cel mai bun DTH din ro, dar nu sunt chiar pe frecventa mea.

    am sunat la digi chiar acum, ei imi ofera un decodor cu 2 module nu 2 decodoare total separate in asa fel incat sa imi schimb numai LNB-ul.
    nu cred ca e totusi o solutie sa raman la DIGI. cica au terminat oferta... de aia nu imi ofera. era pana pe 30 luna trecuta, iar cand i-am zis ca intentionez sa plec de la ei, nu prea a interesat-o sau mai precis nu a interesat-o deloc. asa ceva nu am mai intlnit, sa sune clientul si sa zica ca pleaca de la ei si nu au reactionat in nici un fel... romanica tot in sec XX a ramas deocamdata.

    de pe ce satelit emit baietii de la Dolce? ai cumva un footprint pentru locatia mea?

    ********* merci de ajutor, si scuze pentru expresia "decodor care schimba in o secunda..." cred ca te-am cam enevat, dar cutia mea diji cam schimba incet am eu impresia.
    offset:1.2m Fe, triax 88 + technomate motor, 0.6m AL
    HD - FTA 28E, VU+DUO, conserva digi
    Latitude = 53.7568, Longitude = -2.7578

  7. #7
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    La Digi sunt liste de asteptare 2-3 luni deci chiar nu ii deranjeaza daca pleaca un client , vin 16 in locul lui imediat


    P.S.
    Sa vezi ce repede schimba cutia de la Dolce : dublu .

  8. #8
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    47
    Posts Thanks / Likes

    Default digi

    *********,

    am impresia tu esti multumit de ceea ce imi ofera mie DIGI, adica fara pause live tv, si record, cu o telecomanda ok, dar comparand cu concurenta totusi buni, asta observ in tonul tau.
    sunt eu prea exagerat in cerintele mele de la un DTH romania?
    Merci mult.
    offset:1.2m Fe, triax 88 + technomate motor, 0.6m AL
    HD - FTA 28E, VU+DUO, conserva digi
    Latitude = 53.7568, Longitude = -2.7578

  9. #9
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sunt curios ce operator din Romania iti ofera respoectivele chestii tie , pentru 5 euro pe luna cat e un abonament minimal in Romania .

  10. #10
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    47
    Posts Thanks / Likes

    Default digi

    Ai dreptate, pretul este mic, 42 Ron platesc, este putin, adevarat. dar stii tehnica asta a mai avansat... vreau sa fiu plecat de acasa, iar canalele sa se record automat, fara ca eu sa fac ceva... despre asta e vorba. de ce nu au o optiune avansata, pentru un pret mai mare? sau un abonament mai mare, dupa caz.
    in occident sky tv cu record si pause live, costa cam 60 instalarea ( la oferta) iar abonamentul pentru HD este cam 40 pe luna un pret averaje, ca daca iti iei toate canalele oferite de ei o sa le cam simti la buzunar. pachetul cel mai mic cred ca e in jur de 25 pentru HDTV.
    preturile nu se compara.
    offset:1.2m Fe, triax 88 + technomate motor, 0.6m AL
    HD - FTA 28E, VU+DUO, conserva digi
    Latitude = 53.7568, Longitude = -2.7578

  11. #11
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pentru ca in Romania nu e acelasi salariu ca in UK , si e inutila o astfel de optiune . Se ofera doar ce se vinde sigur .

  12. #12
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    47
    Posts Thanks / Likes

    Default digi

    deci sfatul tau final e sa raman cu conserva digi? si sa ii pun un PVR pe iesirea RCA? e complicat ca in general producatorii de PVR-uri le fac sa inregistreze de pe semnal digital, si nu de pe surse externe.
    sau o placa de record, la PC-ul din livingroom?
    offset:1.2m Fe, triax 88 + technomate motor, 0.6m AL
    HD - FTA 28E, VU+DUO, conserva digi
    Latitude = 53.7568, Longitude = -2.7578

  13. #13
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    De ce esti capos si nu cauti alte receivere , sunt vreo 5 alte receivere la Digi .

  14. #14
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    47
    Posts Thanks / Likes

    Default digi

    m-am uitat la digi pe site, nu pare ca au nimic nou, arunca o privire. alea 5 sunt probabil aceleasi koreene, si probabil turkey. nimic nou.
    stii tu ceva ce eu nu gasesc pe net?
    offset:1.2m Fe, triax 88 + technomate motor, 0.6m AL
    HD - FTA 28E, VU+DUO, conserva digi
    Latitude = 53.7568, Longitude = -2.7578

  15. #15
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cauta japoneze la Sky UK .

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top