Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 30
  1. #1
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2003
    Location
    98.98 East 18.56 north
    Posts
    1,201
    Posts Thanks / Likes

    Default Dynasat Loader V.303 Online !!!!


    Install v303 & remove last updated 10k resistor,jumper,soldered. Err apear
    Unplug 10s & on again .DOn't off by remote.On&off by power cable or switch. Two or three time will be ok.
    BISS ok
    Dream TV Auto ok!
    HERE DIREKTDOWLOAD
    Daeng

    10FT Dish 169° east-49°east

  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    G.Land
    Posts
    239
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: Dynasat Loader V.303 Online !!!!

    Yap
    It works fine,I already tested and recommanded.

  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Tel Aviv, ISRAEL (# 2)
    Posts
    151
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: Dynasat Loader V.303 Online !!!!

    Quote Originally Posted by Daeng
    Install v303 & remove last updated 10k resistor,jumper,soldered. Err apear
    Unplug 10s & on again .DOn't off by remote.On&off by power cable or switch. Two or three time will be ok.
    BISS ok
    Dream TV Auto ok!
    HERE DIREKTDOWLOAD
    thanks, hopefully works on me.

  4. #4
    Platinum member Expert
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    29°20'N 47°59'E
    Posts
    5,711
    Posts Thanks / Likes

    Default

    it's really a pity that we cannot attach files for downloading on this forum.
    HP-Compaq DC5000 MT 1.5GB RAM
    Debian Squeeze with Smargos
    CCcam 2.1.4

  5. #5
    Gold Member Expert
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Lahore
    Posts
    3,718
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by boknoy_ph
    it's really a pity that we cannot attach files for downloading on this forum.
    It is possible to upload files on this forum "on demand" like http://www.********.com/uploadshow.php?id=20
    Fte Max 100S
    Humax IRCI-5400z
    Asiasat 3S,NSS 6,Insat 4B,Thaicom2/5,Intelsat7/10,HB 6/7A/8

  6. #6
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    90
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: Dynasat Loader V.303 Online !!!!

    Quote Originally Posted by F.U.R.B.
    Quote Originally Posted by Daeng
    Install v303 & remove last updated 10k resistor,jumper,soldered. Err apear
    Unplug 10s & on again .DOn't off by remote.On&off by power cable or switch. Two or three time will be ok.
    BISS ok
    Dream TV Auto ok!
    HERE DIREKTDOWLOAD
    thanks, hopefully works on me.

    guyz, will it work also on mdr 4500? desperately....

  7. #7
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Tel Aviv, ISRAEL (# 2)
    Posts
    151
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: Dynasat Loader V.303 Online !!!!

    Quote Originally Posted by crusch
    Quote Originally Posted by F.U.R.B.
    Quote Originally Posted by Daeng
    Install v303 & remove last updated 10k resistor,jumper,soldered. Err apear
    Unplug 10s & on again .DOn't off by remote.On&off by power cable or switch. Two or three time will be ok.
    BISS ok
    Dream TV Auto ok!
    HERE DIREKTDOWLOAD
    thanks, hopefully works on me.

    guyz, will it work also on mdr 4500? desperately....
    no! it is only compatible with s.c. magicbox.
    try the link below s/w for starsat srx-550D super.

    http://www.satdw.com/viewdownloads.a...0D&main=group2

  8. #8
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    90
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: Dynasat Loader V.303 Online !!!!

    Quote Originally Posted by F.U.R.B.
    Quote Originally Posted by crusch
    Quote Originally Posted by F.U.R.B.
    Quote Originally Posted by Daeng
    Install v303 & remove last updated 10k resistor,jumper,soldered. Err apear
    Unplug 10s & on again .DOn't off by remote.On&off by power cable or switch. Two or three time will be ok.
    BISS ok
    Dream TV Auto ok!
    HERE DIREKTDOWLOAD
    thanks, hopefully works on me.

    guyz, will it work also on mdr 4500? desperately....
    no! it is only compatible with s.c. magicbox.
    try the link below s/w for starsat srx-550D super.

    http://www.satdw.com/viewdownloads.a...0D&main=group2
    ok furb, so dis starsat srx-550D super will work with microx mdr 4500. coz i believe i tried s.c. magicbox ii with my microx mdr 4500 success in uploading but doesnt au. anyway...i'l try dis starsat file.

  9. #9
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Tel Aviv, ISRAEL (# 2)
    Posts
    151
    Posts Thanks / Likes

    Default

    crusch,

    yes you can load the s.c. magicbox II s/w into your mdr-4500 but, it doesnt mean it also compatible with latest s/w of dynasat ver.303 - error continues to appear unlike on original s.c. magicbox II after several on/off it continues to work properly.

    why you can do is to try srx-550d super (not ultra) and check if it does au on dr**m tv.

  10. #10
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Imphal
    Posts
    41
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Hello

    Is it applicable for cloned dynasat IRD 7100

    thanks

  11. #11
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    G.Land
    Posts
    239
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Yap,u can.

    Quote Originally Posted by tapta
    Hello

    Is it applicable for cloned dynasat IRD 7100

    thanks

  12. #12
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    2
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: Dynasat Loader V.303 Online !!!!

    Quote Originally Posted by Daeng
    Install v303 & remove last updated 10k resistor,jumper,soldered. Err apear
    Unplug 10s & on again .DOn't off by remote.On&off by power cable or switch. Two or three time will be ok.
    BISS ok
    Dream TV Auto ok!
    HERE DIREKTDOWLOAD
    Dear
    I'm a new guy for this forum.
    Somebody can fix this err appear problem of this dynasat receiver.
    Old dynasat r no need other resister and chip.
    So somebody can chage the sw to old s/w.
    Help for this s/w fix.
    Thank u all.
    Stitch
    Help each other and united.

  13. #13
    Platinum member Expert
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    29°20'N 47°59'E
    Posts
    5,711
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by masood
    Quote Originally Posted by boknoy_ph
    it's really a pity that we cannot attach files for downloading on this forum.
    It is possible to upload files on this forum "on demand" like http://www.********.com/uploadshow.php?id=20
    you have to maintain a specific section before they grant you the previlege of uploading files. if you noticed, we are all referring the downloading of softwares to some free servers or even some of us have to request to be sent the softwares by email. if only the admins will allow us to attach the files locally, even with filesize limitations of like 1mb, at least we can have something and not jump to other websites.
    HP-Compaq DC5000 MT 1.5GB RAM
    Debian Squeeze with Smargos
    CCcam 2.1.4

  14. #14
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2005
    Posts
    4
    Posts Thanks / Likes

    Default Does SR-X550D V303 work on MDR-4500

    Would appreciate if anybody who has tried the SR-X550D V303 software on the Micro-X MDR-4500, tell me if this software works or not. Really appreciate your help. Thanks.

  15. #15
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2005
    Location
    Imphal
    Posts
    41
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: Dynasat Loader V.303 Online !!!!


    Quote Originally Posted by Daeng
    Install v303 & remove last updated 10k resistor,jumper,soldered. Err apear
    Unplug 10s & on again .DOn't off by remote.On&off by power cable or switch. Two or three time will be ok.
    BISS ok
    Dream TV Auto ok!
    HERE DIREKTDOWLOAD
    The link is not working i need the file anyone help me

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. SKY TV FREE ONLINE
    By top man in forum News
    Replies: 1
    Last Post: 26th April 2006, 05:43
  2. I HAVE NEED LOADER TECHNOSAT T 888 LOADER
    By fawad dws in forum RDI - English
    Replies: 1
    Last Post: 31st July 2005, 09:01

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top