Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Pakistan
    Posts
    98
    Posts Thanks / Likes

    Default HD+3D Channel @ Eurobird 9A


    It seems to me that nobody has expressed anything about this channel....on of its kind on Sats.
    It is on 11747H. One can find duplicate images being played in equal half of the screen. Just record the stream. Get hold of StereoScopic player v. 1.46 from internet. Play the recording through this player. Just a little bit of hit & trial with one or two settings would let you see something you will sure enjoy.
    You will need H.264 & MPEG decoders, like ArcSoft or CyberLink.
    PS: You have to wear RED+CYAN color goggles....home-made by using cear cellophane.
    Blue/Cyan on right eye, red on left.
    DVBViewer 4.9.0.0; DVBDream; SmartDVB
    Technotrend S2-1600
    WinXP-SP3
    Intel Core 2 Duo E8400 3.0 GHz.
    ATI Radeon HD-4830 (ATI Catalyst 9.5)
    Memory: 2048MB DDR2
    MB:Intel DG43NB (Chipset G43)

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2007
    Location
    c:\Outside of Bucharest
    Posts
    227
    Posts Thanks / Likes

    Default 3d ready

    It works, but content limited to short videoclip in loop. No EPG.

  3. #3
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Pakistan
    Posts
    98
    Posts Thanks / Likes

    Default

    HarryE2007, you are right. But at the moment it is working as promotional channel (remember 3D videos viewing has been labelled as the "LSD of 2009"). The promoters-cum-channel operator are soliciting for free contents telecast from contributors or even advertisers etc. I hope that soon, if not very soon, we will have the beginning of some good entertainment.
    DVBViewer 4.9.0.0; DVBDream; SmartDVB
    Technotrend S2-1600
    WinXP-SP3
    Intel Core 2 Duo E8400 3.0 GHz.
    ATI Radeon HD-4830 (ATI Catalyst 9.5)
    Memory: 2048MB DDR2
    MB:Intel DG43NB (Chipset G43)

  4. #4
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    979
    Posts Thanks / Likes

    Default

    I've got the glasses, but i saw absolutely no 3D image!
    Do I need anything else?
    I've got a brand new Samsung LED technology tv (series 7).Poor quality anaglyph youtube videos worked just fine (except the dreadful quality, of course, but i'm talking about being able to see in 3D).
    So, it should work, i rekon.Yet, as much as i had time to experience it, just some promo hdtv images (beautiful,indeed) but NO 3D!
    Multumesc,
    Scorpio


    VU+ Solo 2/ parabola 1,8m / offset 1.85m / Bucuresti

  5. #5
    Member Mentor
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    pakistan
    Posts
    532
    Posts Thanks / Likes

    Default

    can anyone tell me how to watch ftvhd with progdvb.

  6. #6
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Pakistan
    Posts
    98
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @Scorpio:
    There is difference between "anaglyph" images/videos. It's a sort of "ready-made" thing compared to "Stereo-Image" which is being telecast by 3D channel on Eurobir 9A. I really dont know how your TV is handling this kind of stereo-image based video, but on my PC, StereoScopic player renders these stereo-images into anaglyph form. The rest is easy...you just need 3d glasses (even home-made do fine).
    DVBViewer 4.9.0.0; DVBDream; SmartDVB
    Technotrend S2-1600
    WinXP-SP3
    Intel Core 2 Duo E8400 3.0 GHz.
    ATI Radeon HD-4830 (ATI Catalyst 9.5)
    Memory: 2048MB DDR2
    MB:Intel DG43NB (Chipset G43)

  7. #7
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Pakistan
    Posts
    98
    Posts Thanks / Likes

    Default


    @thegreat4u2:

    In case you are using v.6 etc. , I would recommend you to go to some v.5.xx pro. Second, if the channel or transponder is not picked up during "Sat-Scan", try separately for "Transponder-Scan" of 11919.
    I had good results with ProgDVB6.05.01Pro
    DVBViewer 4.9.0.0; DVBDream; SmartDVB
    Technotrend S2-1600
    WinXP-SP3
    Intel Core 2 Duo E8400 3.0 GHz.
    ATI Radeon HD-4830 (ATI Catalyst 9.5)
    Memory: 2048MB DDR2
    MB:Intel DG43NB (Chipset G43)

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top