Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 37

Thread: Eboda HDTV-500

  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    46
    Posts Thanks / Likes

    Default Eboda HDTV-500

    Cine are receiver-ul asta? Vreau sa stiu daca e vreo problema la mine:

    L-am luat de cateva zile si nu-mi place deloc cum se comporta! Se incalzeste, se descompune imaginea la intervale de 30sec, uneori mai pronuntat alteori numai cateva linii. De asemenea, am observat ca daca il las pornit peste noapte, dimineata este complet blocat si trebuie sa-l scot din priza ca s-o ia din nou.

    Mentionez ca am aceeasi antena la PC si la receiver si la PC nu am problemele astea cu imaginea, deci nu e o problema de semnal.
    Last edited by platondd; 21st May 2009 at 01:13.

  2. #2
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    46
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Intre timp, l-am schimbat... Nu se mai blocheaza insa rezultatele sunt in continuare sub asteptari. Pe posturile HD imaginea se descompune intr-un mod suparator la intervale regulate. Baietii de la service mi-au spus ca nu e din cauza aparatului, ci din cauza nivelului semnalului, insa aceeasi antena o folosesc si pentru un tuner hibrid intern si nu am absolut nicio problema.

    Tunner-ul imi indica nivel semnal 60-70% si calitate semnal 100%.

  3. #3
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    bucuresti
    Posts
    2,482
    Posts Thanks / Likes

    Default info

    salut , despre receptor nu-ti pot spune nimic fiindca nu-l am , dar legat de semnal da
    am un hauppauge hvr4000 pe pc si folosesc dvbviewer , protv hd am 100% indicat de dvbviewer si se vede foarte bine , in schimb can.54 (tvr1,2 si hd) cu toate ca la tvr1,2 imi arata 93-95% , imaginea mi-se deschide foarte putin si sunet sacadat , iar la tvr hd imi arata 85-87% da nu se deschide imaginea si nici sunet
    in concluzie conteaza si foarte mult emisia semnalului sau sensibilitatea receiverului
    incearca-l la un prieten sau in alta zona si vezi daca tot la fel face

  4. #4
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    46
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ideea e ca pe protv HD tunnerul Eboda imi arata nivel semnal 60-70%, tunner-ul de la TV Sony 100%, iar pe calc AVerTV 50% si pe DVBviewer 20-25% !? Tind sa-l cred pe DVBviewer, caz in care trag concluzia ca DVBviewer este capabil sa "managiuiasca" treaba mult mai bine decat eboda in conditii de semnal slab.

  5. #5
    Dreambox member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2004
    Posts
    1,389
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am cumparat si eu fara sa citesc prea mult acest receiver. Are clar probleme cu tunerul pe programele HD atunci cand se incalzeste. Nu am gasit niciun update de soft disponibil ...
    Parca odata era cineva de la e-boda pe aici. Poate are ceva de zis, desi ma indoiesc.
    M-am grabit pt ca vroiam sa vad meciurile transmise de ProTV HD, aveau si Sagem la Domo dar am zis sa fiu patriot sa cumpar minunea asta dar cred ca m-am facut fara sa vreau beta-tester

  6. #6
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    10
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu am schimbat pana acum 2 aparate , toate trei au aceeleasi defecte si dupa cum am mai citit se pare ca toate aparatele sunt varza pe HD , cred ca stiu si cei de la service de probleme dar nu se ia nicio masura . Mie mi le-au schimbat fara nici un comentariu pe loc . Oricum am de cand sa fac reclamatie la OPC ca sa-mi cer bani inapoi , este clar ca aparatul nu indeplineste caracteristicile din prospect ! Pe unde am putut scrie parerea am scris-o ca sa nu mai ia si alti teapa !

  7. #7
    Dreambox member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2004
    Posts
    1,389
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by richard5 View Post
    Eu am schimbat pana acum 2 aparate , toate trei au aceeleasi defecte si dupa cum am mai citit se pare ca toate aparatele sunt varza pe HD , cred ca stiu si cei de la service de probleme dar nu se ia nicio masura . Mie mi le-au schimbat fara nici un comentariu pe loc . Oricum am de cand sa fac reclamatie la OPC ca sa-mi cer bani inapoi , este clar ca aparatul nu indeplineste caracteristicile din prospect ! Pe unde am putut scrie parerea am scris-o ca sa nu mai ia si alti teapa !
    I-am sunat si m-au invitat la service sa mi-l schimbe.
    Service-ul e aici aproape ......in comuna Cernica.Decat sa bat drumul pana acolo si sa-mi dea unu la fel de prost mai bine ma lipsesc. Trebuie sa-l fac cuiva guler..dar nu stiu cui anume. L-au lansat d'amboulea pe piata ..

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Valenii de Munte, 100 Km Nord de Bucuresti
    Posts
    364
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu nu am fost asa patriot ca voi si am luat acest receiver.
    http://opticumhd.ro/magazin/Optibox-...Terrestrial.20
    Pot sa spun ca merge super si pe SD si pe HD. Bine inteles am facut update la versiunea de soft 1.3. Si stau la 100 Km Nord de Bucuresti.
    1 X Amiko HD 8260+, 1X Optibox Raptor, 1 X Optibox Alligator si 2 ligheane. 100-16E, 100-HH + 1 X NEOHD (900 Series) cu preamplificator + UPC Cable

  9. #9
    Dreambox member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2004
    Posts
    1,389
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by afaco View Post
    Eu nu am fost asa patriot ca voi si am luat acest receiver.
    http://opticumhd.ro/magazin/Optibox-...Terrestrial.20
    Pot sa spun ca merge super si pe SD si pe HD. Bine inteles am facut update la versiunea de soft 1.3. Si stau la 100 Km Nord de Bucuresti.
    E si mai ieftin. Rahatul de e-boda costa 600 si nici nu merge.

  10. #10
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    ALBA_IULIA
    Posts
    3,691
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Asazisul receptor Eboda e un Clarcke-tech 5000 .Are probleme si originalul asa ca de ce nu ar avea si cel rebotezat?Cititi un pic pe forumuri despre el(clarcke-tech 5000)



  11. #11
    SUBpedia Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    P'aci, p'acolo...
    Posts
    3,283
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ce probleme are "originalul"

  12. #12
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    10
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Tocmai am vorbit cu cineva de la E-Boda in legatura cu aparatul si mi-a spus ca se lucreaza la un nou soft , bine, ca nu ma crezut ca sunt probleme la toate aparatele dar i-am zis sa intre pe diverse forumuri sa vada (ca doar nu sunt eu ghinionist sa nu mearga 3 aparate). A zis ca ma suna saptamana viitoare sa-mi spuna ce sa rezolvat . Daca vreti sa sunati nr. este 0720409555 se numeste Murgu Adrian. Sa speram ca se rezolva . Ca daca facem comparatie la caracteristici cu celelalte aparate sunt la fel , aceelasi procesor , etc. .

  13. #13
    Dreambox member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2004
    Posts
    1,389
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Aseara l-am scos din locul unde era (undeva intr-un sertar in mobila sub televizor, i-am pus ceva dedesubt sa aiba loc mai mare de aerisire si un ventilator de cooler pc deasupra tunerului pe carcasa(are nste gauri de aerisire acolo) si nu a mai facut figuri deloc.
    In aceleasi conditii (in sertare smilare) stau: un dreambox 800, unul 500 si au mai stat multe altele. Nciunul n-a facut figuri din cazura lipsei de aerisire.

  14. #14
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    10
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by clader View Post
    Aseara l-am scos din locul unde era (undeva intr-un sertar in mobila sub televizor, i-am pus ceva dedesubt sa aiba loc mai mare de aerisire si un ventilator de cooler pc deasupra tunerului pe carcasa(are nste gauri de aerisire acolo) si nu a mai facut figuri deloc.
    In aceleasi conditii (in sertare smilare) stau: un dreambox 800, unul 500 si au mai stat multe altele. Nciunul n-a facut figuri din cazura lipsei de aerisire.
    mai a facut figuri daca il tii mai mult timp ?

  15. #15
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    10
    Posts Thanks / Likes

    Default

    sa rezolvat , l-am schimbat cu un model mai nou care are si functia PVR , problemele sunt de la tuner , se pare ca nu este izolat corespunzator si este sensibil la orice fluctuatie de caldura sau socuri . Se astepta un transport de tunere pentru a fi inlocuite cele cu probleme. In rest nota 10 pt . Domnul Adrian pentru amabilitate si servire si sa speram ca vor fi rezolvate toate problemele cat de curand si bineinteles modelul care il am sa nu mai faca figuri .

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top