Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 10 of 10

Thread: Kathrein...Mort

  1. #1
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2009
    Posts
    6
    Posts Thanks / Likes

    Angry Kathrein...Mort

    Dupa utimul upgrade,sa oprit,se mai aprinde doar un led rosu.Are cineva dump.bin si stie cum se face JTAG?

  2. #2
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    737
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cf alboooo mai traiesti?
    tot la italy?
    :PP
    scuze de offtopic

  3. #3
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2009
    Posts
    6
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ALBA2 View Post
    ce kathrein ? si explica ce ai facut sa inteleg mai bine poate te ajut..........
    Salut, e un Kathrein UFS 910,l-am primit de catava zile si era setat pe IP-ul celui care l-a dat,l-am upgradat a functionat serialul si lan-ul numai ca nu mai pornea nimic se bloca la inceput cu scrisul pe display "Kathrein UFS 910", am folosit Kathyup si nimic dupa care am sters cu Tera Term si gata.. sa linistit acu ni mai merge decat un led..e si rosu macar de era alta culoare.Am vazut ca esti in Italia si eu tot ,din roma.Multumesc pentru post.

  4. #4
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2009
    Posts
    6
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ALBA2 View Post
    man eu le repar dar lucram cu kathrein doar de anul asta si inca sunt incepator la ele miine cind sunt la munca iti zic ce mia zis kathrein .inca nu am avut nimic de genul ala.
    Ok,multumesc ne auzim maine,daca vrei ne putem auzi la telefon

  5. #5
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2009
    Posts
    6
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cand l-am primit,avea ver. 1.05 si prin metoda "stick si buton MENU" l-am dus la ver. 1.06 si a functionat.Pentru ca pe ver. 1.05 nu puteam modifica IP-ul l-am upgradat ,dar dupa upgrade nu mai mergea "stick-ul" cu BarryAllen , cu KCC am instalat MULTIBOOT si nu a mai pornit deloc, cu Hyperterminal si TFTP am incercat resuscitarea ,caci pe dislay aparea "KATHREIN UFS910" dar dupa stergerea adreselor si incercarea lor de a le copia cu TFTP care s-a terminat cu o eroare,l-am inchis ....si asa a ramas.

  6. #6
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    1,388
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ALBA2 View Post
    roaga un kartofel fresser sa...
    Mai spaghetii, un mancator de cartofi cum ii numesti tu pe nemti nu stie romaneste.
    Rec. lor = sac cartofi ?
    In caz de nevoie tot un Roman trebuie sa traduca...

  7. #7
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2009
    Posts
    6
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by skkip3r View Post
    katyup si ai rezolvat problema, in cazul in care nu ai softul dupa ora 16 pot sa ti-l trimit pe mail

    revine la versiunea 1.05

    de ce crezi ca Kathyup acu o sa mearga,cand in Hyperterminal nu da nici un semn de viata.(Am incercat si Kathyup)

  8. #8
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Romania, Cluj
    Posts
    675
    Posts Thanks / Likes

    Default Read the F*cking Manual

    Incearca sa vezi daca poti flashui cu Notfallimage 1.06.

    Daca nu singura optiune ramane cablul serial/Hyperterminal sau kathyup.

    Daca nimic nu merge Incearca si Notfallimage 1.03 - ai sanse mai mari, si apoi falshuit in sus 1.04/05/06.

    Niciodata sa nu flashuiesti un Kathrein PRIMIT fara sa te convingi exact ce este pe el.
    Daca a avut pus 2nd bootloader activat si ai tras flashul peste - Goombye !

    Trebuia dezactivat 2nd bootloader ca sa reduci riscurile flashuirii. Se poate face usor din KCC.

    Faptul ca avea IP setat spune ca nu era un 1.05 original ... ci poate un AAF oarecare bazat pe 1.05, care putea avea tot fel de extra-uri activate (precum acel bootloader).

    Ia pdf-furile cu emergency update - citeste cu atentie si urmeaza procedura, o sa vezi ca se reinvie cutia.

    Succes,

    Alf

  9. #9
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2009
    Posts
    6
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by alf View Post
    Incearca sa vezi daca poti flashui cu Notfallimage 1.06.

    Daca nu singura optiune ramane cablul serial/Hyperterminal sau kathyup.
    Daca nimic nu merge Incearca si Notfallimage 1.03 - ai sanse mai mari, si apoi falshuit in sus 1.04/05/06.
    Ia pdf-furile cu emergency update - citeste cu atentie si urmeaza procedura, o sa vezi ca se reinvie cutia.

    Succes,

    Alf
    Multumesc de post dar cum spuneam cu Hyperterminal sau Tera Term nu da nici un semn de viata,nu mai apare nimic .Cu Katyup in fereastra "LOG" scrie doar : "ERROR!" chiar daca bara de progres de culoare verde ar arata ca incarca ceva.Dar pot sa mai incerc..cine stie cu ver. 1.03.Iar despre .pdf le-am citit prima de a se strica.

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    442
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by cipriano View Post
    Multumesc de post dar cum spuneam cu Hyperterminal sau Tera Term nu da nici un semn de viata,nu mai apare nimic .Cu Katyup in fereastra "LOG" scrie doar : "ERROR!" chiar daca bara de progres de culoare verde ar arata ca incarca ceva.Dar pot sa mai incerc..cine stie cu ver. 1.03.Iar despre .pdf le-am citit prima de a se strica.

    Fa asa : te conectezi cu Nullmodem , dai conect , APESI "DEFAULT VALUES" dupa care apesi "Flash" il lasi sa scrie valorile bune (set bootargs 'console=ttyAS0,115200 root=/dev/mtdblock3 mem=36m bigphysarea=1280 [email protected],[email protected]'
    set bootcmd 'bootm a0040000' ) daca nu merge din prima reiei treaba , o sa te prinzi cand este ok...repeti figura de mai multe ori pana merge si apoi flash-uiesti o imagine ...incearca cu notfall 1.03


    Varianta 2 si care mi se pare maibuna este KCC ...te duci in Experts si tot cu Nullmodem in Emergency boot te conectezi si rescrii imaginea ...stiu ca mi s-a parut foarte simplu ...Nu am mai resuscitat de mult un kathi dar ultima oara a fost floare la ureche cu unul mort definitiv ...nu mai afisa decat led-ul rosu...si tot asa trebuia sters 2nd bootloader...Bafta!
    Last edited by bobbob; 22nd May 2009 at 02:02.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top