Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 9 of 9

Thread: Dm 800hd

  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    May 2008
    Location
    Suceava
    Posts
    479
    Posts Thanks / Likes

    Default Dm 800hd

    Salut. Tot citind pe aici numai lucruri minunate despre acest receptor, ma bate gandul serios sa imi cumpar si eu unul. Nu pentru ca as avea cine stie ce plasma, numai sa pot si eu receptiona DVB-S2/8PSK, frecvente pe care receptorul meu actual nu stie sa le vada, si daca se poate si altceva..., de ce nu! In momentul de fata nu am nici o posibilitate sa-l conectez la internet, pt. ca unde locuiesc eu inca nu a ajuns internetul, si am vazut ca tot ce stie sa faca acest receptor, face cu ajutorul internetului.
    (Aici pe forum ma conectez cu ajutorul unui telefon mobil conectat prin cablu de date la calculator, pe care am activat optiunea internet pe mobil cu 6E de la orange) Acum sa va spun dilemele pe care le am:
    1) se merita sa-l cumpar daca nu am posibilitatea sa-l conectez la internet?
    2)in momentul cand il cumpar, are ceva instalat pe el, adica e operational (aici ma refer la imagine), sau e la fel ca virgula cand cumperi un calculator fara sistem de operare?
    3)daca raspunsul la punctul 2 e afirmativ, pot sa decodez ceva cu el fara internet, macar cat decodez cu actualul meu optibox, sa pot introduce key din telecomanda?
    Mentionez ca nu am mai umblat niciodata pana acum cu un astfel de receptor, dar invat repede!
    Imi cer scuze daca m-am intins prea mult, si multumesc anticipat celor care vor avea rabdarea sa citeasca aceste randuri si imi vor da un raspuns cat mai sincer!
    Triax TDA110, LNB Inverto black ultra 0,2dB, H-H Optibox DM 3800S, NEO-095 & Conrad rotor, DM800 HD PVR, Optibox Raptor, Amiko 8800, Optibox CX PVR, General Satellite VA-7200, 90E-30W!

  2. #2
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    1,388
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Florynsv View Post
    1) se merita sa-l cumpar daca nu am posibilitatea sa-l conectez la internet?
    2)in momentul cand il cumpar, are ceva instalat pe el, adica e operational (aici ma refer la imagine), sau e la fel ca virgula cand cumperi un calculator fara sistem de operare?
    3)daca raspunsul la punctul 2 e afirmativ, pot sa decodez ceva cu el fara internet, macar cat decodez cu actualul meu optibox, sa pot introduce key din telecomanda?
    ,
    1. Se merita NUMAI daca iti procuri un card al unui DTH Ro sau strain cu canale Hd.
    No boom, Digi cu mari modificari, dolce cu mici mod. akta/focus OK.
    2. Image original, si install cams ke*s, se pot actualiza in 2-10 min asta nu-i nici o problema.
    Se pot edita ke*s cu telecomanda din pluginul tuxbox comander, va functiuna exact cat si actualul tau box, +, - cateva luni...

  3. #3
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2009
    Posts
    1
    Posts Thanks / Likes

    Unhappy dreambox

    salut la toata lumea;
    baieti poate cineva sa ma ajute cu ceva informatii ,cum as putea vedea digi
    pe dreambox, ? pina acum nu stiu cum dar am vazut toate canalele,si de vreo 10 zile gata,nu mai vad niciunul;
    are cineva vreo idee cum pot face sa le vad prin share si ce trebuie sa fac pt ca nu sint prea bun in dreambox.

  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    May 2008
    Location
    Suceava
    Posts
    479
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by chris-walter View Post
    1. Se merita NUMAI daca iti procuri un card al unui DTH Ro sau strain cu canale Hd.
    No boom, Digi cu mari modificari, dolce cu mici mod. akta/focus OK.
    2. Image original, si install cams ke*s, se pot actualiza in 2-10 min asta nu-i nici o problema.
    Se pot edita ke*s cu telecomanda din pluginul tuxbox comander, va functiuna exact cat si actualul tau box, +, - cateva luni...
    Ok, merci mult Chris. Mi-am comandat deja unul la satmedia, saptamana viitoare trebuie sa ajunga. O sa vad atunci cum o sa ma descurc cu el.
    Triax TDA110, LNB Inverto black ultra 0,2dB, H-H Optibox DM 3800S, NEO-095 & Conrad rotor, DM800 HD PVR, Optibox Raptor, Amiko 8800, Optibox CX PVR, General Satellite VA-7200, 90E-30W!

  5. #5
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    bucharest
    Posts
    3,414
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by angelos6780 View Post
    salut la toata lumea;
    baieti poate cineva sa ma ajute cu ceva informatii ,cum as putea vedea digi
    pe dreambox, ? pina acum nu stiu cum dar am vazut toate canalele,si de vreo 10 zile gata,nu mai vad niciunul;
    are cineva vreo idee cum pot face sa le vad prin share si ce trebuie sa fac pt ca nu sint prea bun in dreambox.
    iei un abo oficial si nu te doare capul!
    1,2 offset dish/lnb inverto/dream 500hd/dream 525 hd

  6. #6
    Junior Member Teacher
    Join Date
    May 2008
    Location
    Suceava
    Posts
    479
    Posts Thanks / Likes

    Default Dm800 hd pvr

    Salut la toata lumea. Mi-a sosit receptorul de aproape 3 saptamani si inca nu am reusit sa-i dau de capat. Ce pot sa spun e ca m-am ales cu un receptor FTA extrem de scump! In primul rand, cum fac sa-mi mearga motorul h-h? Ce selectez la urmatoarele optiuni:toneburst, committed diseqc command, fast diseqc, sequence repeat, command order, uncommitted diseqc command, diseqc repeats. Exista vreo imagine pentru el care are si limba romana? Cum fac sa-mi apara display-ul albastru? La ce foloseste tabla aia cu care vine in cutie? Eu presupun ca e pt alt tip de tuner, dar vreau sa va intreb si pe voi. Multumesc Si inca ceva: de ce "palpaie" meniul osd pe ecranul tv? Asa tremura la toti sau numai la mine?
    Last edited by Florynsv; 14th June 2009 at 19:56.
    Triax TDA110, LNB Inverto black ultra 0,2dB, H-H Optibox DM 3800S, NEO-095 & Conrad rotor, DM800 HD PVR, Optibox Raptor, Amiko 8800, Optibox CX PVR, General Satellite VA-7200, 90E-30W!

  7. #7
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    US of Europe
    Posts
    2,119
    Posts Thanks / Likes

    Post

    Buna!
    ....pui prea multe intrebari ... si deaceia ti-as recomanda sa cauti pe cineva din vecinatatea ta , si sa-l rogi sa ti-l seteze corect altfel (nu prea o sa ai liniste )
    Succes

    restul ..le inveti tu apoi..

  8. #8
    Silver Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Germania
    Posts
    2,111
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Florynsv View Post
    Salut la toata lumea. Mi-a sosit receptorul de aproape 3 saptamani si inca nu am reusit sa-i dau de capat. Ce pot sa spun e ca m-am ales cu un receptor FTA extrem de scump! In primul rand, cum fac sa-mi mearga motorul h-h? Ce selectez la urmatoarele optiuni:toneburst, committed diseqc command, fast diseqc, sequence repeat, command order, uncommitted diseqc command, diseqc repeats. Exista vreo imagine pentru el care are si limba romana? Cum fac sa-mi apara display-ul albastru? La ce foloseste tabla aia cu care vine in cutie? Eu presupun ca e pt alt tip de tuner, dar vreau sa va intreb si pe voi. Multumesc Si inca ceva: de ce "palpaie" meniul osd pe ecranul tv? Asa tremura la toti sau numai la mine?
    Citind te vei lumina in multe privinte, ai cumparat receiver-ul, se pare ca nu ai habar chiar de nimic absolut dar nu citesti nici in carte, plinge-te ca ai luat tzeapa cu receiverul si ca e nashpa ca tu nu-i dai de cap. Imagini in romana vor fi cind cineva isi va sacrifica timpul pt traducere, dar cum romanii nu fac pe gratis ca doar "nu-s fraieri" cred ca mai ai de asteptat. Oricum nu vad la ce te-ar ajuta daca imaginea ar fi in romana. Display-ul e alb si asa va ramine, nu cred ca ai citit undeva ca-i poti schimba culoarea. Ce meniu iti palpaie, cel din skin? Ai cumva tv cu tub catodic (normal)? Daca da atunci probabil de-aia. Vezi ca in manual ai si poze sa te poti orienta daca nu cunosti alta limba, rasfoieste si intreaba ce nu reusesti concret nu asa. Si da, tabla e pt alt tuner care il poti schimba.



    Bafta
    19,2E + 0,8W => DM800 + DM520 + VuZero

    Avantajul unui om inteligent este ca poate face usor pe prostul, invers e ceva mai dificil.....

  9. #9
    Mgar de marc Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Bucuresti
    Posts
    7,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am postat eu niste linkuri cu configuratia tunerului pentru dm800 si stab
    caut pe rdi si vei gsi
    dac le gsesc inaintea ta le postez eu
    adevrul este inventia unui mincinos

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top