Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2004
    Location
    Romania Bucuresti
    Posts
    73
    Posts Thanks / Likes

    Default Problema 4 dream

    Salut
    Am montate la niste amici 4 dream-uri 500 , toate au imagine darkstar 2 cu cccam 2.0.09,mentionez ca nu am net.
    In unul din dream am un card Ak*a si in altul No*a GR (versiunea 4).Cele 2 rec fac schimb intre ele si celelate 2 iau cate o line fiecare din rec cu card GR.
    Se intampla o problema:cele 2 receptoare ca iau de la receptorul care are cardul GR in el si cel cu Ak*a ,functioneaza perfect pe ambele carduri ,dar cel care are in el cardul de Gr ,vede greci iar cand tre pe romani ,merge maxim 30 sec si se blocheaza ,nemai functionand cccamul ,iar dupa o restartare a cccamului iarasi merge 30 sec si se blocheaza.
    Ma poate ajuta cineva cu un sfat,ce se poate face ?
    Multumesc

  2. #2
    Senior Member Expert
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Prahova
    Posts
    1,162
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pune in cccam.prio urmatoarele linii

    P: 0500:024f00 # Max TV
    P: 0500:022f00 # Max TV


    la mine asta a fost rezolvarea . cu respect

  3. #3
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    1,388
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Le-ai dat I.P user si parole diferite in C/F la toate 4 dreamuri?

  4. #4
    sunt varza Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    111
    Posts Thanks / Likes

    Default cccam

    @gabitzul
    Pune la cccam -dv ! la versiunea 2.0.9 se blocheaza ori foloseste 2.1.1 si nu se blocheaza.deci var/script/cccam.sh si edit ! dupa care pui:
    case "$1" in
    start)
    echo "[SCRIPT] $1: $CAMNAME"
    remove_tmp
    /var/bin/CCcam_2.0.9 -dv &
    si cam asa arata!Nu se mai blocheaza!
    Bafta
    dreambox 800HD
    dreambox 500
    sunray SR4 X2
    offset 1.8m 6XLNB

  5. #5
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2004
    Location
    Romania Bucuresti
    Posts
    73
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salut
    Maine de dimineata iau cardul de No*a si fac probele,va tin la curent,Referitor la linii sunt corecte.Acum a inceput si unde este cardul in receptor pt. AK*A sa se blocheze .NU am in darkstar 2 cccam.prio ,il pun si pe asta,si inca o data
    Multumesc mult

  6. #6
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2004
    Location
    Romania Bucuresti
    Posts
    73
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salutare
    Am reusit,setarea era DISABLE EMM : yes si merge ca uns.
    Multumesc pt ajutor.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top