Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 18
  1. #1
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2009
    Posts
    1
    Posts Thanks / Likes

    Exclamation setare telecomanda dreambox 800

    unde gasesc codurile din 4 cifre pt programare telecomanda dreambox 800 pt tv|?

  2. #2
    Silver Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Germania
    Posts
    2,111
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Le gasesti aici.



    Bafta
    19,2°E + 0,8°W => DM800 + DM520 + VuZero

    Avantajul unui om inteligent este ca poate face usor pe prostul, invers e ceva mai dificil.....

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    148
    Posts Thanks / Likes

    Default

    stie cineva codul pt. sony kdl 32w4000?

  4. #4
    Moderator Mentor
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    tg-jiu
    Posts
    847
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cum se programeaza pt tv telecomanda de la dream, care este procedura?
    Dreambox 800HD PVR with 320GB, Sky Star2 USB Plus, Sky Star HD2 pci, Thomson HD DSI8115 with HDD160GB, DM7025, DM500.

  5. #5
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    in oras
    Posts
    1,462
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by rumunac View Post
    stie cineva codul pt. sony kdl 32w4000?
    acelasi model de tv am si eu.le gasestu pe site dreambox.te duci la modelul sony si merge primul cod
    boy2good

  6. #6
    Senior Member Expert
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    1,019
    Posts Thanks / Likes

    Default user manual? what for?

    Quote Originally Posted by andreisky View Post
    cum se programeaza pt tv telecomanda de la dream, care este procedura?
    Scrie in manual la capitolul 15

  7. #7
    Senior Member Expert
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    1,272
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by andreisky View Post
    cum se programeaza pt tv telecomanda de la dream, care este procedura?
    se apasa pe telecomanda de dm ....TV ...setup{tasta shift} ...si se introduce codul din 4 cifre.

  8. #8
    iphone unlocker Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Costa Tropical(ESPAŃA)
    Posts
    1,561
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am si eu un sony kdl 32w 4210 si am incercat toate codurile dar nu merge.Stie cine va codul pentru acest model?
    If you want unlock your iPhone contact me.

    Nobody is Perfect
    I am Nobody


  9. #9
    iphone unlocker Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Costa Tropical(ESPAŃA)
    Posts
    1,561
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Chiar nimeni dintre voi nu stie codul pentru sony kdl 32w 4210?A dat fiica-mea cu telecomanda originala de perete si nu mai merge.As putea folosi telecomanda dream-ului dar nu merge nici un cod din ce am gasit eu.Multumesc anticipat!
    If you want unlock your iPhone contact me.

    Nobody is Perfect
    I am Nobody


  10. #10
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,497
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Revin in acest topic vechi cu rugamintea de a ma ajuta cu un cod pentru lg372000. Mi-a pierdut fiica-mea telecomanda si acu nu mai am cu ce sa "remotez" televizorul. Se pare ca acele coduri postate in pdf-ul de la dream-multimedia nu merg. Sau poate nu respect eu procedura? Mersi...
    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    256
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salut.Poate te ajuta si discutia de aici http://www.rdi-board.com/showthread.php?t=121094

  12. #12
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,497
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Se pare ca telecomenzile de "clone" nu pot face asta...
    http://www.digitalworldz.co.uk/22437...remote-tv.html
    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

  13. #13
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    nowhere
    Posts
    480
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Confirm si eu ca telecomanda de la clone nu se poate seta.Cu telecomanda de clona nu pot sa bag nici un cod.Am comandat una la 70 ron ,ca originalul e cam sifonat si nu prea vrea sa comuta pe tv.Am comparat clona cu originalul si originalul a luat primul cod pe un TV LG.

  14. #14
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    206
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by zottya View Post
    Confirm si eu ca telecomanda de la clone nu se poate seta.Cu telecomanda de clona nu pot sa bag nici un cod.Am comandat una la 70 ron ,ca originalul e cam sifonat si nu prea vrea sa comuta pe tv.Am comparat clona cu originalul si originalul a luat primul cod pe un TV LG.
    eu am reusit din prima, adica cu primul cod, pentru un Philips 5604 Full HD.
    Asa ca pot sa te contrazic .. telecomanda de clona stie si coduri pentru TV ....

  15. #15
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    nowhere
    Posts
    480
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ilies View Post
    eu am reusit din prima, adica cu primul cod, pentru un Philips 5604 Full HD.
    Asa ca pot sa te contrazic .. telecomanda de clona stie si coduri pentru TV ....
    Am probat aproape tot din cele 4 cifre ce apare in tabelul ala ,cu un televizor LG 42 LCD.Sunt pe care ia, pt.ca dupa ce introduc cifrele ledul rosu palpaie de doua ori , dar nu comuta.Pe alt televizor nu am cum sa probez.Eventual cine are LG si o telecomanda clona , sa-mi zice si mie codul corect.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top