Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 20
  1. #1
    -=AS=-
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default H-H cu personalitate ?

    Ii dau goto 0 si ea se duce la 50w... care-i faza ?

  2. #2
    MICROCHIP Expert
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    2,887
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Faza e cu senzori
    ....Nu e orfan cel fara tata si fara mama, ci cel fara invatatura......

    Possiamo perdonare un bambino che ha paura del buio.
    La vera tragedia della vita quando gli uomini hanno paura della luce.


  3. #3
    Junior reMember Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    318
    Posts Thanks / Likes

    Default

    seteaza-i limitele E-W. s-ar putea sa fie si asta una din cauze

  4. #4
    -=AS=-
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    Quote Originally Posted by doinn View Post
    seteaza-i limitele E-W. s-ar putea sa fie si asta una din cauze
    Limitele le-am setat oricum ptr ca antena e de 120 si daca se duce prea mult la E sau la W nu o mai ridica.

  5. #5
    Moderator Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    BUZAU
    Posts
    6,106
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ..cum sa nu o ridice....mie imi ducea hh-ul antena de 1,6 pana la Yamal la 90 ' E....acum m-a pus dracu sa-l schimb (hh-ul)...am luat Opticum 2800 si stau cu ea pe Digi...ca nu o misca ss2....
    Ofset-uri 1,6Al/1.6Fe/1,4Fe, 2&HH , SkyStar2;
    Optibox Spider HD
    HSS-7160NA (DigiTV)
    90E - 34,5V

  6. #6
    -=AS=-
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    Naiba sa-l ia de motor de kkt ca n-o ridica dar ma enerveaza ca a luat-o si razna...
    Ceva idei

  7. #7
    MICROCHIP Expert
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    2,887
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Dupa cum tiam zis este senzorul , da jos motorul desfal si verilical , ori sa dezlipit ori sa rupt am patit la fel mai de mul exact aceeasi poveste
    ....Nu e orfan cel fara tata si fara mama, ci cel fara invatatura......

    Possiamo perdonare un bambino che ha paura del buio.
    La vera tragedia della vita quando gli uomini hanno paura della luce.


  8. #8
    -=AS=-
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    Nu ca'nebunesc ! .. abia l-am scos din cutie... il duc inapoi sa vedem ce-o fi.

  9. #9
    Mi se rupe Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    2,957
    Posts Thanks / Likes

    Default

    atentie
    ai receptor cu LINUX , mai fac probleme , nu e neaparat ca motoru e stricat , am patit-o si cu dBox2 si cu DM500 , in schimb cu Humax5400 mergeau perfect , eu zic sa incerci si cu alt setting si alt receptor , sa fii sigur.
    am avut si stricate , clar.

  10. #10
    -=AS=-
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    Da, m-am gandit si eu la varianta asta sa-l probez pe alt reciver, dar tre' sa reperez unul mai intai ca nu stiu la cine sa apelez.

  11. #11
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Jud. Satu Mare Romania
    Posts
    384
    Posts Thanks / Likes

    Angry Srt 4355

    Incearca cu un Strong 4355 evo daca ai si daca nu merge du-l inapoi

  12. #12
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    3,755
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Incearca cu o resetare .
    RESETAREA
    1. Asiguraţi vă că receptorul este pornit. LED ul verde este aprins.
    2. Cu ajutorul butonului manual rotiţi antena n poziţia 0.
    3. Cu un obiect corespunzător apăsaţi RESET timp de min.2 secunde. LED ul va clipi galben. Procedeul se va termina după ce LED ul va schimba n verde. Deconectaţi pentru cteva secunde cablul care vine de la receptor, apoi legaţi o la loc.
    .

  13. #13
    -=AS=-
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    Quote Originally Posted by romero69 View Post
    Incearca cu un Strong 4355 evo daca ai si daca nu merge du-l inapoi
    Nu stiu pe nimeni care sa aiba ceva de genul...

    Quote Originally Posted by Mayerling View Post
    Incearca cu o resetare .
    Nu are buton de reset, dar cartea spune ca trebuie deconectat si apasate butoanele de E si W timp de 5 sec.
    Ma dor mainile de la urcat pe bloc si am facut si bataturi... am scara exterioara

  14. #14
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    148
    Posts Thanks / Likes

    Default hash,hash nu vrei sa te lasi....

    ce HH ai,ca nu mi-am dat seama?

  15. #15
    -=AS=-
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    Quote Originally Posted by rumunac View Post
    ce HH ai,ca nu mi-am dat seama?
    Optibox DM3800

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top